Murat Üstündağ doktor onerisi

Gnesbulut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
3
1
1
32
Merhaba kızlar Dr. murat ustundag'i takip ediyorum burun ameliyatı için aranızda ameliyat olan var mı bilgi verirse çok sevinirim

Merhaba, Ben randevüm Nisanda kismet olursa ameliyat olucam. Burnum kemerli ve egrilik var. Ilk görüsmede bile cok memnun kaldim ve gercekten ince detayina kadar bilgilendiriyor. Instagramdan takip ediyorum ve cok dogal güzel burunlar yapiyor.

Merhaba, ben öncesinde baya araştırıp kendisi hakkında pek bilgi bulamamıştım. 9 gün önce ameliyat oldum. Arayan olursa bilgi vermek amaçlı yazıyorum

İlk görüşmeye gittiğimde fotoğraflarımı çekti ve nasıl bir burun istediğimle ilgili detaylı bir şekilde görüştük, ona göre çizim yapıp bana da gösterdi ve fotoğraf üzerinden konuştuk. Şöyle olsun böyle olsun vs. Sonrasında kendisi ameliyatla ilgili bilgiler verdi ve unutma ihtimalime karşı ses kaydı aldırttı :) ben o gün ameliyat olmaya karar verdim zaten

12 Ekim sabah 06:30 gibi Bahçelievler Memorial hastanesine giderek yatış işlemlerimi yaptırdım. Doktor bey geldi fotoğraflarımı çekti, tekrar konuştuk ve 10:00’ da ameliyata girdim. Saat 14:00 gibi odamdaydım. 1-2 saat sonra yemeğim geldi ve yedim sonrasında da ayağa kalkıp dolaşmaya başladım. Hiç ağrım olmadı. Burnumun içinde tampon olmadığı için çok rahat olduğumu düşünüyorum. Sadece dışında alçı, ve bıyık bölgemde sızan kanların akmaması için tampon vardı. O tamponu da ara ara değiştirdik.
İlk gün hastanede kalmak istersem kalabileceğimi, istemezsem de evime gidebileceğimi söylemişlerdi. Hastanede saat başı buz bulmakla ilgili sıkıntı yaşadığım için ( hemşirelerden kaynaklı) evimde daha rahat edeceğimi düşündüm ve eve gittim. Uyurken hiç sıkıntı yaşamadım ağrım olmadı.
2. Gün bıyık tamponu takmaya devam ettim. Saat başı buz koymaya da.
3. Gün yüzüm özellikle yanak bölgesinden şişti, gözaltlarımda hafif morluk vardı. ( youtubeda izlediğim videolarda insanların gözlerinin kapanacağı kadar ödem olduğunı görüp korkmuştum. Benim hiç o kadar ödemim olmadı)
Ödemim insin diye ananas, maydanoz, su tükettim sürekli. Tuzlu yiyeceklerden uzak durdum
4. Gün ödemim biraz daha çeneme doğru inmişti
5. Gün ödem büyük ölçüde azalmıştı.
7. Gün alçımı çıkartmaya gittim. Ve doktor bey nasıl burun yıkaması yapacağımı, nasıl masaj yapacağımı anlattı. Nelere dikkat etmem gerektiği hakkında konuştuk. Burnum çok güzel gözüküyordu, tam istediğim gibi.
Bugün 9. Günüm masaja ve burun içi yıkamama devam ediyorum. 45 gün kadar devam etmem gerekiyormuş.
14. Gün bir daha kontrole gidicem.

Back
X