h_a_k_h tek gerçeğim oğullarım ve eşim .... Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 51 8 96 39 7 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi h_a_k_h #1 Mürdüm renginde tesetür bir elbise aldım kardeşimin düğününde giyicem üzerine ne renklerde eşarp alsam olur bilemedim yardımcı olur musunuz ??
Mürdüm renginde tesetür bir elbise aldım kardeşimin düğününde giyicem üzerine ne renklerde eşarp alsam olur bilemedim yardımcı olur musunuz ??
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 7 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi h_a_k_h #2 h_a_k_h .!.: Mürdüm renginde tesetür bir elbise aldım kardeşimin düğününde giyicem üzerine ne renklerde eşarp alsam olur bilemedim yardımcı olur musunuz ?? Genişletmek için tıkla... Kırık beyaz ve krem tonları diyorum ben..
h_a_k_h .!.: Mürdüm renginde tesetür bir elbise aldım kardeşimin düğününde giyicem üzerine ne renklerde eşarp alsam olur bilemedim yardımcı olur musunuz ?? Genişletmek için tıkla... Kırık beyaz ve krem tonları diyorum ben..
J Janet Jak Esim Durme, durme querido hijico Üyelik İptali Kayıtlı Üye 17 Nisan 2012 30.410 65.394 598 7 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi h_a_k_h #3 Evet krem olabilir ama siyah harika olur.
h_a_k_h tek gerçeğim oğullarım ve eşim .... Kayıtlı Üye 4 Aralık 2014 51 8 96 39 7 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi h_a_k_h #4 :Kumas broker yani kendinden desenli içinde kahve ve siyah renkler var çok hafif gri düşünmüştüm ama krem de bakayım
:Kumas broker yani kendinden desenli içinde kahve ve siyah renkler var çok hafif gri düşünmüştüm ama krem de bakayım