- 12 Mayıs 2013
- 2.216
- 2.253
- 83
- Konu Sahibi matmazeldepresif
13 liseli kız aynı anda dağa çıktı mesela geçen sene kurban bayramı zamanı. yalan değil ben biliyorum. Bu sadece benim bildiğim ise, 40 rakamı hiç de abartı değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M minnakkelebekim daha önce çözüm sürecini savunuyordun 80 lerden örnek vererek bir nevi haklarını aramak için dağa çıkmak zorunda olduklarını belirtiyordun.e peki gençleri iğfal ederek kaçırarak tehdit ederek mi hak savunulur
Bak bu Samanyolu haberindede Agri valisinin " sok bir iddiada bulundugunu söylüyor.
Iddia, hic bir zaman gercek anlamina gelmez. Gercek olmayan bir iddia yalandir, gercek disidir,
http://www.samanyoluhaber.com/bir-ilimizde-40a-yakin-kiz-daga-kacirilip-haberi/1155751/
Tmm cnm anladım yanlış anladığım yerler için özür dilerim.demek istiyorsun ki pkk halka sizin haklarınız yenşyor çiğneniyor diye duygu sömürüsü yapıyor bu konuda anlaştık o zamanSen beni çok yanlış anlamissin. Ben çözüm sürecini ssvunuyodum. PKK'nın askerleri oldurmesini masum göstermek bambaşka birşey.
Ve diyordum ki zamanında devlet Kürtlere sahip ciksaydi benimseseydi onlar da pkk gibi illet bir örgütün arkasından gitmezdi. PKK Doğu halkını onların hakkını savundugunu söyleyip kandirdi uzun bir süre. Ben bunun hala arkasindayim.
Sapla samani birbirine karistirmayin.
Tmm cnm anladım yanlış anladığım yerler için özür dilerim.demek istiyorsun ki pkk halka sizin haklarınız yenşyor çiğneniyor diye duygu sömürüsü yapıyor bu konuda anlaştık o zaman
Gözünü seveyim yıllarca onların elektriğinin suyunun parasını biz ödedik çocuk başına onlara para verdik onlar ise okul hastane yakıp doktorumuzu öğretmenimizi öldürdülerAynen öyle. Bunun önüne geçebilmek için de kürt halkına gereken ilgiyi gostermeli ve hiçbir konuda da hizmetten mahrum etmemeliyiz ki bu insanlar önce devlete guvensin.
Batıda da çok var kız kısmı okur mu deyip 12 13 te nişanlayan everen vs. evlaefe ha doğuda daha farklıdır orasını bilemem oralarda yaşamadığım içinOralarda zaten kiz cocugunun degeri yok mal gibi alip satiyorlar cocuk gelin ediyorlar pkk kacirmis uzulmezler sevinirler belkide orgute katkimiz olmustur diye ne sikayet
Yine aglarsa ana aglar
Yazik olan kadinimiza kizimiza oluyor yine![]()
Düzgün Konuş edepsizleşme Doğudaki insanları karalayacam diye!!!Oralarda zaten kiz cocugunun degeri yok mal gibi alip satiyorlar cocuk gelin ediyorlar pkk kacirmis uzulmezler sevinirler belkide orgute katkimiz olmustur diye ne sikayet
Yine aglarsa ana aglar
Yazik olan kadinimiza kizimiza oluyor yine![]()
Bilmem mi anadoludada var heryerde var ama dogu agirlik kadinin degeri yokBatıda da çok var kız kısmı okur mu deyip 12 13 te nişanlayan everen vs. evlaefe ha doğuda daha farklıdır orasını bilemem oralarda yaşamadığım için
Kimseyi siteden atma gibi bir gücüm yok sadece temenni benimki kalbimden geçen ..
Ben şehit haberi başlıklarında başsağlığı dileyip atamıyorum sinirimi böyle denk geldimi mi yazıyorum. .oda polemik uslubu oluyor ayıpsa da yapacağım birşey yok yer banı otururum. .
PKK haberinin doğruluğunun araştırılmasını istemenin mantığı nedir. .
Öteki üyenin gidişindeki konularda neler yazıldı şimdi ayıplı ben oldum ..
Olsun bakalım..