ne soyunma odası bu anlamadım? erkek ve kızların ki ayrı değil mi yahu
Anlattığınız gibiyse bence bunda birşey yok, ikiniz de çantanızdan birşey almaya gitmişsiniz. Ne soyunma odasıydı ki hem bu kız erkek karışık.
Hımm, bence sadece bu olaydan birşey çıkarmayın. Yani sadece çantasından birşey almış gayet normal siz de almışsınız sonuçta. Siz giyinecek olsanız bile hemen alıp çıkarım diye gelmiştir peşinizden. Bilemiyorum o anki ruh halini ama hemen soğumak için çok erken.spor. sırayla kullanıyorz.ben tek kızım. erkekler fazla olduğu için ,önce ben kullanıyorum. sonra onlar kullanıyor
spor .sırayla kullanılıyor
Hımm, bence sadece bu olaydan birşey çıkarmayın. Yani sadece çantasından birşey almış gayet normal siz de almışsınız sonuçta. Siz giyinecek olsanız bile hemen alıp çıkarım diye gelmiştir peşinizden. Bilemiyorum o anki ruh halini ama hemen soğumak için çok erken.
Eğer o şakaları falan asılma maiyetinde yapmadıysa yani gerçekten içten ve rahatsız edici değilse bence onda da birşey yok. Ben de sevmem o şakaları ama nasıl yapıldığına göre değişir. İçinden mi geliyor yoksa asılıyor mu sana bu ayrımı yapmak lazım..peki bundan önceki davranışları ?
Eğer o şakaları falan asılma maiyetinde yapmadıysa yani gerçekten içten ve rahatsız edici değilse bence onda da birşey yok. Ben de sevmem o şakaları ama nasıl yapıldığına göre değişir. İçinden mi geliyor yoksa asılıyor mu sana bu ayrımı yapmak lazım..
Bazı insanlar detaylara fazlasıyla takılır yazınızdan anladığım kadarıyla detaycı bir insansınız. Tabi ki karşımız da ki insanları incelemeli ve incelemelerimiz sonucunda hoşumuza gitmeyen durumlar da hayatımıza almamalıyız. İlk yaptığı hareketler bence de hoş değil ben laçka ve el kol şakası yapan insanlardan pek haz etmem bana kalırsa biraz mesafe şart bir daha el kol şakalarında hareketlerinde uyarmak gerekli.
aşık olan erkek boyle davranmaz
izin almadan gıren suratına bakmadan cıkan olsa olsa cınsıyetı kadın olmalı , aşıksa tabi
Ortada pek birşey yok. .
takılma derim ben ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?