- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bana hiç inandırıcı gelmediniz.
Anlattıklarınızdan sonra insanlar kimdir nedir diye sorup kendi telefon numaranızı vereceksiniz gbi geldi bana...
valla yazan arkadaş reklam mı yapıyor ne yapıyor bilemem ama annemin anlattığı bir şey vardır ki hep hatrımdadır reklam yapmama imkan yok çünkü bir 15-20 senesi rahat var o olayın hocayı bile bilmem etmem. Anneme sorsam o bile bilmez şimdi. Annem daha 18 yaşındayken dedem önünde ağabeyi var askerde diye kimselere vermiyor annemi görücüleri kapıya koymuyor ama babam İstanbul'dan düğüne gelip annemi görüyor istiyorlar veriyor. Neyse annem daha önce ablaları kaçarak evlendiğinden kıramıyor ailesini sevdiği biri olduğu halde evleniyor babamla. Yıllar geçiyor. Arkadaşlarıyla bir hocaya gidiyorlar hoca suya bakıyor aslında daha ergen olmamış bir erkek çocuğu bakıyor suya adam da yorumluyor. Diyor ki sana biri köfteyle büyü yapmış yakınından biri diyor annem diyor bende bakıcam hoca diyor ki göremezsin annem ısrar edince tamam ojeni makyajını sil gel diyor annem öbür gün gidiyor böyle arap filmleri gibi görüyor birisi ona köfte uzatıyor ama kim olduğu belli değil hoca herkesi ayağa kaldırıyor diyor ben bu kadını gönderdim bugün geldi ve gördü anneme kurana el bastırıyor ve bir muska veriyor bunu yastığının altına koy kim olduğunu rüyanda göreceksin diyor ama gördüğünde o kişiye demeyeceksin bir fenalıkta yapmayacaksın diyor. Annem o gece babamın köydeki akrabasını görüyor anneme ve dedeme köfte uzatırken. O muskayı hep yanında taşı seni büyüden korur diyor ama annem sonradan kaybetmiş. Bir de taşınırken annemle babam boşanma aşamasındayken muska buluyor annem annemin babamın ismi yazıyor suya atmasını söylüyorlar suya atıyor duruşmaya gidiyor sanki karşısında düşmanı var o zamana kadar ne olursa olsun bir sıcaklık varken bir anda soğudum diyor. Babaannem filan da çok bilirlermiş. Çok günah dinde hiçbir yeri yok yatacak yeri yok. Bağlama büyüsü, ayırma büyüsü çok feci şeyler. Birisi bana dönsün, aşık olsun diye yapılacak şeyler değil kendini kandırmak bu. Ama nazar için, kötü göz için, musibetten korunmak için para için bunu yapmayan bilinen bir hocaya muska yazdırılabilir.
Böyle düşünmemin sebebi şu.
Yeni üye oluyor.
İki mesajı var.
Ve bu iki mesajda bir hocayı övüyor.
Tavsiye gibi de değil.
Bana sanki kendisine ulaşılsın kim kim diye sorulsun istiyor.
Bana hiç inandırıcı gelmediniz.
Anlattıklarınızdan sonra insanlar kimdir nedir diye sorup kendi telefon numaranızı vereceksiniz gbi geldi bana...
amacım sizi birseylere inandırmak filan değil ben kadınlar kulübünün 3 yıldır kullanan biriyim ama tanınanda biriyim bu yüzden yeni bir üye adı alıp bu konuda yaşadıklarımı yazdım amacım reklam yapmak değil bekara boşanmak kolay gelir hesabı yaşamadıysanız bilmezsiniz benim kullandığım adresim yakınlarım tarafındanda biliniyor bazı şeyler akrabalarla paylasılmıyor takdir edersinizki
anlıyorum canım. Var böyle insanlar yargılayamam kesin öyledir diyemem ama bu siteye fal sitelerinden gelip üye olup kendi kendini övenlerde gördük. Hatta iki üyelik alıp kendine kendine cevap veriyordu kazen yakaladı ama kaçar mı hiçBen hiç büyüye falan belli bir yaşa kadar inanmadım nasıl ki annem bana bir gün böyle böyle dye anlattı o zaman inandım işte. Ama çok çok büyük bir günah gerçekten musibetten nazardan korunmak için yaptırmak başka, birinin kaderiyle oynamak bambaşka biri bana büyüyle aşık olacaksa bu kendimi kandırmaktan başka ne işe yarar ki samimiyet bunun neresinde ama öyle şeyler okuyoruz ki nasıl bana yalvarır, nasıl geri döndürürüm, aşık ederim inanılır gibi değil yani. İşte annemin başına gelen olay mesela öbür dünyada verecekler elbet hesabını. Bu arada anneme o büyüleri yapan insana annem tel birşey dediği Allah evlat yüzü göstermesin dedi ve gerçekten de çocukları olmadı evlatlık almak zorunda kaldılar bu dünyada da çıkıyor öyle böyle yapılan herşey. Rabbim kötü kalplilerden içinde Allah korkusu olmayanlardan korusun.
Sizin de benim yaşadıklarımı bilmediğiniz gibi.
Ben de çok ama çok zor şeyler yaşadım.
Takdir edersiniz ki böyle insanlarda var.
ben hocayı buldum fayda gördüm ben cinle periyle uğrasmam 8 yaşından beri evliyalarla bakıyorum dedi ben inanmakla inanmamak arasındaydım hatta suda göremeyince 1 saat filan herhalde hoca şarlatan dedim ama 1 saat uğraştıktan sonra filim gibi suyun üstünde gördüm sonrada bana bir yazı verdi evime koydum kocamla 2 aydır hiç tartışmıyorum fayda görmeseydimde söylerdim şarlatanlar en ağır cezayı almalı kiii çok paralar kazananlar ve insanları kandıranlar var bizim ailemizi bu şekilde sömürenler oldu yaklaşık 7 yıl önce 2 ev parası para harcadık sonuç bunalımdan başka değil ve yaptırımıda yok o yüzden kimseye bilmeden öneride bulunmamBöyle düşünmemin sebebi şu.
Yeni üye oluyor.
İki mesajı var.
Ve bu iki mesajda bir hocayı övüyor.
Tavsiye gibi de değil.
Bana sanki kendisine ulaşılsın kim kim diye sorulsun istiyor.
şimdi arkadaşımın anlatmak istediği muska varsa çözdürmek sanırım , yoksa muskayla birini kendine bağlatanın aklına şaşarım böyle insanların yatıcak yeri yoklütfen günaha girmeyin arkadaşım...
Yani işlerinizi muska yoluylamı hallediyorsunuz...
lütfen,Allahtan yardım isteyin...
sevgiler...
Sizin de benim yaşadıklarımı bilmediğiniz gibi.
Ben de çok ama çok zor şeyler yaşadım.
Takdir edersiniz ki böyle insanlarda var.
Sevgili yeni uye konu 7 sene once acilip kapanmış eski konulari hortlatmayinAllahaşkına hangi hoca bu ne olur benimde durumum aynı senin gib eşimi seviyorum ama kedi köpek gibiyiz ne olur adını yazarmisin .... ne olur çok sevaba girersin yalvaririm
Bi hoca var burada adıAllahaşkına hangi hoca bu ne olur benimde durumum aynı senin gib eşimi seviyorum ama kedi köpek gibiyiz ne olur adını yazarmisin ... ne olur çok sevaba girersin yalvaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?