Çocuk Hastalıkları Muskatmi Anosonmu?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Evrim1232016

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2019
2
6
1
30
merhaba 4aylik bi bebegim var uyumuyor gaz sebebi ile anoson şırınga ile ucunu çikarak agizdan 5ml verdim ise yaradi fakat kaka yapmayi unuttu bunla alakalimi sizce?? Bi aktar cok az ver sonra dahada cok cildirtiyor dedi dogrumu soyledi bilemiyorum az verincede ise yaramiyor..

muskat denemedim acaba ise yararmi ? Muskatmi anosonmu? Anne sütü ile besleniyor kizim ben kendim ictim fakat ise yaramadi.

not: 2cocuk var biri 3 yasinda bu kizimda 4 aylik hic uyumuyor hep kucakda diğer cocugum perisan oluyor ev isleri yemek yapamiyorum 3 yasindaki cpcuga yemek yedirmem lazim ilgilenmem lazim agliyor ilgilenemiyorum kizimda hic uyumadi için bu yollara basvuruyorum oyüzden gereksiz yorumlar yapmayin lütfen. Gaz damlarini denedik rezene kimyon anoson karisikda denedim hic ise yaramadi!!!. Doktor süt alerjisinden süphelendi mukuslu kaka yapti icin diyet uyguladim fakat ise yaramadi tekrarda gidemedim kontrole iki cocuk olunca hastneye bile gidemiyo insan.(

Anason? 4 aylık çocuğa? AFERIN!!!!!
Muskat kullan, illa kullanacaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…