- 25 Aralık 2020
- 6.086
- 21.933
- 298
- 41
ama bazı harekelerde tuhaflık yok mu?Cin suresi 1-3. Ayet.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bazı harekelerde tuhaflık yok mu?Cin suresi 1-3. Ayet.
Aman sus deme öyleŞimdi özelden yazar kaç tl bozuyorsunuz![]()
Doğru yazılmış. el yazısından kaynaklı değişik gelmesiama bazı harekelerde tuhaflık yok mu?
Yazanin hattı cok kötü ve bakilarak yazılmış. Muhtemelen bu işlere yeni başlamışama bazı harekelerde tuhaflık yok mu?
u hi-ye olması gerekmiyor mu benim gözler iyice gitmediyse he-yi görüyorum benDoğru yazılmış. el yazısından kaynaklı değişik gelmesi
Yazanin hattı cok kötü ve bakilarak yazılmış. Muhtemelen bu işlere yeni başlamış![]()
Korkulmasi gereken bir ibare yok, besmeleyle başlanmış ve ayet yazılmış.Zaten büyücüler harfleri garip garip yazıyor okuyup üfleyip bir şeyler yapıyorlar ay korktum şu an kadın bombayı bırakıp gitti.
Mune Abla nerdesin gelde şu resmi kaldır
![]()
Olsun.
Cin suresi 1-3. Ayet.
Doğru u hi ye olması lazım muhtemelen hızlıca yazarken kaydırma yapılmıştır yada yanlışlıkla yapılmıştır. İleyye yi de iki kez yazmışlar :)u hi-ye olması gerekmiyor mu benim gözler iyice gitmediyse he-yi görüyorum ben
Konu sahibi yazmıştır. Gece aksiyon yaratayım dedi herhalde.Yazanin hattı cok kötü ve bakilarak yazılmış. Muhtemelen bu işlere yeni başlamış![]()
Kardeşim Allahını seversen hiç mi muska görmedin hiç mi büyü görmedin bilmiyorum ama ne muska ne büyü böyle direk yazıp geçmeyle olmaz. Bu bildiğin ayet Kuranı Kerimden bakılarak yazılmaya çalışılmış ama yazan kişi büyük ihtimalle bilgi sıfır olduğu için anca bu kadar yazmış. Böyle birde benim psikolojisi bozuk kaynanam bulmuş tutturdu büyü büyü diye oda Suriyelilerin ihtiyaç listesi çıktı