• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muskayi okuyabilen varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazanin hattı cok kötü ve bakilarak yazılmış. Muhtemelen bu işlere yeni başlamış 😜

Zaten büyücüler harfleri garip garip yazıyor okuyup üfleyip bir şeyler yapıyorlar ay korktum şu an kadın bombayı bırakıp gitti.😵‍💫🤣
Mune Mune Abla nerdesin gelde şu resmi kaldır:KK43:

neyse yemedim icmedim araştirdim bir tuhaf sekilde yazilmis cin suresine benziyor, konu sahibesi arkadaş insallah okutup okutup hepimize musallat etmiyordur 😁

Ben okudum yazan şey bu
1 adet orta boy beyaz lahana
2 su bardağı pirinç
Yarım demet maydanoz
2 adet orta boy soğan
Kırmızı pul biber
Nane
Kekik
Karabiber
Tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Biraz sıvı yağ 😂✔️

Benım de evime çelik kapı takılırken eski kapı sökülünce altından bir şey cıktı böyle posetlere falan sarılmış adam aldı döndü bana uzattı kağidi.Bu ne dedım anlamadım :) Muska bu açmayın dedi bir fenalık olabillir, tabi ben o dakika açtım latin harflerle ayet-el Kürsi yazılıydı :) Muhtemelen evin ilk kapısı takılırken ev sahibi dua yazıp koydurmuş.Belki sizinki de öyle birşeydir.

Kardeşim Allahını seversen hiç mi muska görmedin hiç mi büyü görmedin bilmiyorum ama ne muska ne büyü böyle direk yazıp geçmeyle olmaz. Bu bildiğin ayet Kuranı Kerimden bakılarak yazılmaya çalışılmış ama yazan kişi büyük ihtimalle bilgi sıfır olduğu için anca bu kadar yazmış. Böyle birde benim psikolojisi bozuk kaynanam bulmuş tutturdu büyü büyü diye oda Suriyelilerin ihtiyaç listesi çıktı😂😂😂

Büyü, Muska vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X