müslinin içindeki kayısı çekirdeği evettttt!...

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
bayanlar yaz geldı malum fazla kılolara dıkkat ediyim dedim ek öğün olarak bugun eti form müsli aldım eve geldm karıstrdım falan bi baktım içine badem tarzı mini bişiler var kayısı çekirdeğiymiş. cocuklugumdan beri kayısı erik şeftali vb çekirdeklerınden hep korkmusumdur siyanur içerdiğinden .az once kaseye koydugum sütlü müsliyi atacağım galıba zaten panık atak takıntılı biriyim yiyemem galiba sinirlerim bozuldu kayısı çekirdeği yiyen varmı? yada müsli hayır çekirdekleri atıp yıcem ama sankı sütle karıstırdıgım için yayılmıştır gibi hissediyorum sizce napmalıyım bayanlar size sorıyım dedim...

Müsli yerim, hiç de aklıma gelmez böyle şeyler :)) birşey olmadı ama bana : )
Takıntılı değilimdir yerim yani.

alerjinmi var neden yemiyorsun??Ben kurutup kırıp yiyorum o kayısı çekirdeklerini çok severim hatta badem gibi

Aldigim muslinin icinden kurtcuklar ciktigindan beri musli yemiyorum . Cok kotuydu sutun icerisinde yuzduklerini gormek :KK43:
yaa buda kötüymüş tarihi geçmişti belkide :KK43: yada tahıllar kurtlandı sıcaktan falan gecmiş olsn cnmm

Bende çok severim annem önceden reçeli içine atardı kapisirdik :) Bazen acısına da denk geliyorum ama çok şükür hiç zehirlenmedim. :)

X