Müslüm Gürses Vefat etti...

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere

Başım sağolsun büyük bir sesi daha kaybettik..

Çok şaşırdım duyunca , çok dinlemezdim ama bu üst üste gelen sevilen insanların ölmesi
beni fazlasıyla üzüp şaşırtıyor..

Allah'tan yakınlarına ve ailesine gani gani sabır diliyorum..

Haberin detayı..
Milliyet - Müslüm Gürses vefat etti
Sizin düşünceleriniz nelerdir bu ölümlerle ilgili, 2012in sonuna doğru teker teker sevilen sanatçılarımı kaybediyoruz..

Evet yaşları vadeler doluyor lakin durup dururken değil değilmi ?

Müslüm gürsesin, Zehirli bi madde çeşidi kuladıgını biliyorum bundan dolayı durumu yeterince ağır oldugunu biliyordum..

İsmin söylememe gerek yok sanırım..

Tekrar başımız sağolsun.. :17:

Ecel geldi mi ölüm sebebi sadece bahanedir
Neden öldü denilmesin diye bir sebepten ölüyor zaten yoksa vade dolunca durup dururken bile gidiyor insan

Allah rahmet eylesin...

Ecel geldi mi ölüm sebebi sadece bahanedir
Neden öldü denilmesin diye bir sebepten ölüyor zaten yoksa vade dolunca durup dururken bile gidiyor insan

Allah rahmet eylesin...

Evet öyle ölüm bahane ama okadar çok hora kullandı vucudunu hep madde kullandı hep tüketti kendini....

Allah taksiratını affetsin

Müzik tarzı şarkıları çoğunluga hitap etmesede gerçekten sanatçı duruşu vardı. Çok saygılı efendi halka değer veren biri. Programlara katıldıgında hep takım elbiseyle önünü ilikleyerek katılırdı hiç bir denk geldiğim programda cıvık hareketlere rastlamadım. Adam gibi adamdı hele ortaya ben şarkıcıyım diye ortaya çıkan zibidileri görünce. Keşke onun insanlığını saygısını efendiliğini yeni nesiller örnek alabilseler.

Esine ve ailesine ve sevenlerine sabirlar diliyoru.Bir atasozu var ecel geldi cihane,bas agrisi bahane ben bu sozu cok dogru buluyorum.Eger bugun muslum gurses hastaliktan oturu olmemis olsaydi baska bir olay yuzunden hayatini kaybedecekti yine cunku yasam suresi,vadesi sona ermistir yani bu dunyadaki rizki bitmistir.Rabbim gunahlarini affetsin sevgili esinede sabirlar versin.

Şarkılarını hiç dinlemezdim ama çok severdim adamı ya
Allah rahmet eylesin :(
Bende dinlemezdim nadiren yanii.. çok üzüldüm allah rehmet eylesin..

Esine ve ailesine ve sevenlerine sabirlar diliyoru.Bir atasozu var ecel geldi cihane,bas agrisi bahane ben bu sozu cok dogru buluyorum.Eger bugun muslum gurses hastaliktan oturu olmemis olsaydi baska bir olay yuzunden hayatini kaybedecekti yine cunku yasam suresi,vadesi sona ermistir yani bu dunyadaki rizki bitmistir.Rabbim gunahlarini affetsin sevgili esinede sabirlar versin.
Evet öyle.. Ecel geldikten sonrsı boş..

İbrahım Tatlısesın açıklamasına göre yoğun bakımda kaptığı bı mıkroptan dolayı ölmüş.
Hatta bır hafta önce beyın ölümü gerçekleşmış fakat hastanede kı doktorlar durumu basına ve aıleye açıklamamış ve bır hafta boyunca solunum cıhazında bekletmış

Ne kadar doğru bılemem, adamın kullandığı maddeler zaten bellı
Ne dıyelım allah rahmet eylesın

madde kullandı kullanmadı diyemem kendi beyanı var mı onuda bilmiyorum neyse artık o madde, Allah rahmet eylesin ışıklar içinde yatsın

Allah rahmet eylesin, mekanını cennet etsin.. Tüm yakınlarına sabır diliyorum...

Son zamanda cok ünlü kaypettik, ben her seferinde cok üzüldüm, bugün ki gibi..
Etrafımda tanıdık genc ve hic bir hastalığı olmayan insanlarda birden vefat etti, onlar cok sarstı beni.. Günlerce şoktaydım, inanamıyordum..
Bunlar bildiklerimiz, birde bilmediklerimiz var.. Ölüm kaş ve göz arası.. Allah herkese uzun, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür versin..

Allah rahmet eylesin, belli şarkılarını arada dinlerdim...

" Sanat ne kadar uzun tanrım, hayat ne kadar kısa.." J.W.V. Goethe

Allah rahmet eyleye..
İnşAllah hastalığı boyunca çektiği eziyetler günahlarına keffaret olur.
Üzüldüm bir insanın daha hazırlıksız ölmesine belkı de hazırlıklıydı bılemıyorum.
Ecel haktır hepimize bir şekilde ugrayacaktır muhakkak.
Ama bahanesi madde,alkol tarzı seyler olacaksa cok kotu.
Uzuldum hakıkaten:(

Ben cok severdim yaaa kendisini ve müziklerini Allah rahmet eylesin mekani cennet olur insallah

başbakanımızın dediği gibi Allah taksiratını hasenata tebdil etsin çok severek dinlediğim bi sanatçıydı yorumu benzersizdi dua ve rahmetle anacağım..

Beyler tahtindan inerler, ayaksiz ata binerler, topraga gömüp dönerler, bir dost bir post yeter banaa... Nur icinde yatsin

Back
X