Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

musmutluu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
673
0
66
İstanbul
ilk sayfamı tekrar düzenlemek istedim kızlar :kkk:
Tekrar geçmişimi özetlersem küçüklüğümden beri kiloluyum şimdi 22 yasında üniversite öğrencisiyim.yeni sezona bomba gibi başlamak istiyorum yazık artık bedenime kac yıldan beri bu kiloyu taşımaya çalışıyor :5:
Kilo verme serüvenine Temmuz ayının basında başladım şu anda 5 kilo verdim 5 kilo verilecek duruyo :8:
Hadi hep beraber birlik olalım birbirimizi motive edelim kilolarda kurtulalım !!!
bana katılırsanız yediğimi içtiğimi eleştirirseniz çok mutlu olurum :72:

Son düzenleme:
Canım merhaba ben katılabilirim sana :16: Bende hiç çok zayıf olamadım hep balık etliydim ama ben bıraktıkça kendimi
saldıkça işin içinden çıkılmaz ir hal aldı birde pko var bende 3 hafta önce isveç diyeti yaptım ve yaklaşık 7 kilo verdim
hayatıma hiç sporu sokamadım egzersizde yapmaya başlicam bugünden itibaren yazalım seninle hergün ne yedik ne içtik
bu arada bende 25 yaşındayım :1:

Kalkar kalkmaz önce suyumu ictim sonra bir kupa 9 bitkiden olusan çayımı ictim o cayı da yine bu siteden buldum :)
kahvaltıda orta boy domates salatalık biraz beyaz peynir yarım dilim kızarmış ekmek var

Canım merhaba ben katılabilirim sana :16: Bende hiç çok zayıf olamadım hep balık etliydim ama ben bıraktıkça kendimi
saldıkça işin içinden çıkılmaz ir hal aldı birde pko var bende 3 hafta önce isveç diyeti yaptım ve yaklaşık 7 kilo verdim
hayatıma hiç sporu sokamadım egzersizde yapmaya başlicam bugünden itibaren yazalım seninle hergün ne yedik ne içtik

Tmm canım seve seve katılabilirsin bana :)
diyet kardesimsin
benim bundan sonra anlaştık mı :)))))

Tmm canım seve seve katılabilirsin bana :)
diyet kardesimsin
benim bundan sonra anlaştık mı :)))))

anlaştık tatlım :34: bende, sabah kalvaltısı olarak şekersiz kahve ve 1 adet light peksiment yedim.Sen kaç kilosun bilmiyorum ama
ben uzun zamandır 44 bedende takıldım kaldım artık 40 ı görsem ona bile razıyım umarım çok iyi sonuçlar alır diğer arkadaşlarımız gibi
fotoğraflarımızı koyarız neydik ne olduk diye :40: ne güzel artık bir diyet kardeşim var.Akşamları egzersiz yapmaya başlicam artık
buradan haberleşelim cnm öpüyorum:16:

tatlım isveç yapıyorum bende şimdi. çok zor geçiyor ya ilk günler. 7 kilo verdin geri almadın dimi hiç ? ben bikeresinde yapmıştım 4 kilo verdm ama 7-8 gün yaptım. geri almamıştım o sıralar ama abartınca yemeyi geri geldi kilolar. :17:

uyguladıgnız diyetler neler. ben isveçten sonra başka bişeye başlıcam ama ne olacağına karar vermedim henüz.

spora bugün başladım leslie egzersizleri. kolay hareketleri var yoruyorda boşa değil yani. burda açılmış bir topic vardı ordan inceleyebilirsiniz. evde yapması kolay. ben ofiste çalışıyorum hep oturuyorum. kimse olmadıgı zamanlarda kalkıp yapıcam çok zor bişey değil. 15+15 2 part onu uyguladım bugün. işe yarayacagını hissediyorum :16:

Canım hoşgeldin :) ben burdan bı arkadas kou acmış diyet listeleri bölümünde oradan buldum iki uçuk ayda 17 kilo vermiş o diyetle şimdi onu uyguluyorum

Öğle yemeğine kadar 1litreye yakın su ve 1 kupa bitki cayı
Öğle yemeğim 1 buçuk kepçe yayla çorbası 3 çatal patates yemeği 2 kasik light yoğurt ;)

Canım hoşgeldin :) ben burdan bı arkadas kou acmış diyet listeleri bölümünde oradan buldum iki uçuk ayda 17 kilo vermiş o diyetle şimdi onu uyguluyorum

hoşbuldummm :) nasıl bi diyetmiş ki ? ben hızlı diyet seviyorum sanırım iki ayda 50 defa bozarım ben o diyeti. böyle 1-2 hafta olcak gün sayıcam anca öyle :):17:

Kızlar bana katıldığınız icin öncelikle hepinize çok teşekkür ederim :))
buradan diyet listesi zayıflamak icin işe yaramış tarifleri lütfen birbirimizle paylaşalım
Amacım Ramazan girene kadar çok hızlı vermek Ramazan'da istemesek bile zayıflama hızımız azalacak :(

tatlım isveç yapıyorum bende şimdi. çok zor geçiyor ya ilk günler. 7 kilo verdin geri almadın dimi hiç ? ben bikeresinde yapmıştım 4 kilo verdm ama 7-8 gün yaptım. geri almamıştım o sıralar ama abartınca yemeyi geri geldi kilolar. :17:

uyguladıgnız diyetler neler. ben isveçten sonra başka bişeye başlıcam ama ne olacağına karar vermedim henüz.

spora bugün başladım leslie egzersizleri. kolay hareketleri var yoruyorda boşa değil yani. burda açılmış bir topic vardı ordan inceleyebilirsiniz. evde yapması kolay. ben ofiste çalışıyorum hep oturuyorum. kimse olmadıgı zamanlarda kalkıp yapıcam çok zor bişey değil. 15+15 2 part onu uyguladım bugün. işe yarayacagını hissediyorum :16:

canım yeni başladım bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum geri aladım kiloları şuana kadar :) ama abartırsam heran alabilirm :1:
başka bir diyet listem yok abur cubur yemiyorum 3 beyazdan uzak duruyorum bu şekilde yani ama aklıma yatan bir liste çıkarsa uygulamaya başlayabilirm

Kızlar bana katıldığınız icin öncelikle hepinize çok teşekkür ederim :))
buradan diyet listesi zayıflamak icin işe yaramış tarifleri lütfen birbirimizle paylaşalım
Amacım Ramazan girene kadar çok hızlı vermek Ramazan'da istemesek bile zayıflama hızımız azalacak :(

canım sende isveçe başla. ben begeniyorum bu diyeti abarttıkları kadar 15-20 veren görmedm ama 2 haftada hızlı veriyosun.

canım yeni başladım bende yediğime içtiğime dikkat ediyorum geri aladım kiloları şuana kadar :) ama abartırsam heran alabilirm :1:
başka bir diyet listem yok abur cubur yemiyorum 3 beyazdan uzak duruyorum bu şekilde yani ama aklıma yatan bir liste çıkarsa uygulamaya başlayabilirm

abartınca alıyoruz kiloları zaten çok fena !

Acaba lahana çorbası diyeti mı yapsam bı ara onla vermiştim kilo..

haftada 5 kiloyu verdim bende onla ama içemiyorum artık. berbat bi çorba. üniversitede yapmılştım nasıl içmişim dayanmısım bilmiyorum . daha sonra yapamadım hiç:27: aklıma gelince bile kusasım geldi. ıyyyyyyyy

Back
X