• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Musmutluu'nun Diyet Günlüğü

Günaydıııınnnnn :))
Yeni bir güne daha merhaba kızlar umarım bugün daha az kaçamakli olur :))
Bugün erken kalktım sirkeli ılık suyumu ictim karışık bitki çayımı demleyip içicem birazdan sonra kahvaltı faslı olucak :)
hepinizi seviyorum :))

Bitki çayımı da ictim kızlar ..
Kahvaltımı hazırladım
Yarım domates ve salatalık 1 kaşık lor peyniri patates ve biberi yagsiz suyla buharda pişirdim 2 kaşık da ondan alırım ekmek yok :))

günaydıınnn... uyanamadım hala otobüste bile uyuyordum :( isveçte 5. günüm kaldı 9 gün off off bitermi bu isveç :44:

bol bol su içelim kızlar hem diyetimiz için hem de şu sıcak havalarda vücudumuz bayram etsin :)

sıcakta yapılabilecek en güzel sey su ama bazen kesmiyor valla bayılcak gibi oluyorum güneşin altına cıktıgım anda sular akıyor heryerimden. nasıl bi havadır bu ya offf :ssz:

aynen canım boll boll su içicez hergün sade soda içelim o da yararlı ;)
ramazana tam 2 hafta kaldı kızlar elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıcam şu 2 haftada
ramazana 60 kilo ile girebilsem bi :(
ama bozmıcam morelimi tabiki de girerim 2 hatfa ve 3 buçuk kilo var veririm tabi !

:26: bugün jinekoloji randevum vardı daha önce yapılan testlerde şeker çıktı :( öyle olunca dahiliyeye yönlendirildim bugün
şeker yükleme testi yapıldı sonuç DİYABET :43::43::43:

ahh canım çok geçmiş olsun :(
bence de diyetisyene gitmen lazım şekerine göre uygun bir liste verir sana
sıkma canını sakın çok büyütücek birşey yok hele ki kilo verince değerlerin normale iner emin ol ;)

ahh canım çok geçmiş olsun :(
bence de diyetisyene gitmen lazım şekerine göre uygun bir liste verir sana
sıkma canını sakın çok büyütücek birşey yok hele ki kilo verince değerlerin normale iner emin ol ;)

teşekkür ederim cnm sağol inşallah yarına randevu aldım bile en kısa zamanda sağlığıma kavuşmak istiyorum:46:

Kızlar öğlen menümde 2 kepçe yayla çorbası ve light yogurt yedim
Arada 1 sade poğaça :)
Aksam klasik salatam az yağlı ve az tuzlu 2 kasık diyet yogurt ;)
Bisürü su ve bitki cayı ictim :))
Birazdan düğüne gidiyorum canlar söz kaçamak yok :)))

internetten randevu aldım medicalpark fatih te sevil nas varmış iyi diyorlar ama bilemiyorum sen yine de sor memnun kalmazsam değiştirebilirim
b

taamam sorarım canım. hatta sende gelsene bizim topiğe. 90üstü zayıflayanlar sen 90 altısın ama olsun gel eglenceli ora :1::1:

geldim canlar düğünden
abovv nası terledim nası oynadım kızlar anlatamam :))
2 tanecik kurabiye yedim sadece ama acayip oynadım :))

Günaydın canlar nasılasınız bugün
Sabah sirkeli ılık suyumu ictim şimdi karışık bitki çayımı içicim :))
Kahvaltıda ne yerim bilmiyorum daha :)

Kahvaltım :
Yarım domates yarım salatalık 1 yeşil biber 2 kaşık kadar lor peyniri çeyrek dilim kızarmış ekmek şekersiz açık çay :)

Back
X