Mustafa Mert Okumuş Plastik Cerrahi

Çok teşekkür ederim şimdiden çok güzeller Çok güzel bir süreç oldu
ayy çok sevindim mutlu olmanıza. bu süreçlerde en önemli şeylerden biri doktorun baştan savma olmaması, öyle biri olmaması çok iyi masallah. tekrardan cok gecmis olsun

Ben oldum iki ay önce ve iyiki Mert hocayı tanıdım yoksa asla amaliyat olamazdım mükemmel bir hoca
Merhaba implant ve hastane dahil toplamda ne kadar ücret ödediniz yorumunuzu iyi ki gördüm kendisine ben de randevu aldım

Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun doktorun işleminden tamamen memnun oldunuzmu bazı doktorlar eşitsiz yapıyor muş göğüsten iltihap akıyor muş tekrar revize etmek gerekiyor sizin süreç nasıl geçti biraz detaylı anlatabilir misiniz ben de kendisine randevu aldım haftaya

Banada çok iyi geldi instagram dan takip etmeye başladım inşallah olan biri çıkar size ne kadar zamanda yapabilirim dedi ameliyatı acaba
Merhaba bende randevu alıp gittim ama asistanı muayene etti karın ultrasonu istedi çektirip götürdüm ameliyat günü için mert beyin bizaay arayıp hün vereceğini iletti instagramdan takip ediyordum zaten dö den yazdım net bir tarih veremediklerini söyledi yoğunluk varmış
Sigarayı bırakmam istendi bıraktıp ama zorlanıyorum net bir tarihte olmayınca daha çok stres yapıyorum sigea konusunda meredeyse başkayacağım deselerli 2 ay sonra planlanıyor 15 gün evvelinden sigara içmeyi bırakın bu na göre davranırım
Sigara içen varmı aranızda sizler nasıl bilgilendirildiniz

Merhaba, geri aradilar mi acaba? Benim anestezi onayımda gecikmeler oldu maalesef hala onay alamadım

Merhaba sırf yorum yazabilmek için üye oldum genelde hep okuyucu kısımdım ama böyle doktorların övülmesi yüceltilmesi eli öpülmesi gerek. Genç yaşında bu mütevazilik bu yetenek ile canım mert hocam gerçekten çok seviyorum. Çarşamba günü ameliyat oldum. Karın germe ve meme dikleştirme. Hastanede acıyan yerlerin en çok Direnler oldu onun dışında afaki bir ağrı yok.40 yaşındayım sigara kullanmıyorum. Bugün altıncı günüm eve dün geldim. Bir gecedir evdeyim yani. Hastanede ilgisi o yaptığı işin güzelliği sanat yapıyor o kadar ilgili o kadar işinde başarılı o kadar rahatlatıcı bir insan ki Alllaha böyle bir doktor karşıma çıkardığı için yatıp kalkıp şükrediyorum. Hocam be istiyorsa yapın sigara diyorsa emin olun sağlığınız için. Ne derse harfi harfine yapın çünkü mert hocam çok çok başarılı işin de çok iyi ve gerçekten güvenilir Allah ondan razı olsun Böyle doktorlar alsın yürüsün önü açılsın. Helal olsun

Cok geçmiş, cok mutlu oluyorum böyle yorumlar okudukça korkum geçiyor. Ben 3 aydır sira bekliyorum, sizi ne kadar zamanda çağırdılar acaba?

Ben ameliyattan vazgeçtim kullandığım haplar göğüslerimi büyüttü açıkçası

Ay hanımlar merhabaa. 26 martta ameliyatımı oldum, size de haber vermek istedim. çok şükür çok iyiyim. ben kol+meme+karın oldum. mert bey ve asistanı mertcan bey her aşamada yanımda oldu, sabah akşam kontrole geldiler, pansumanı kendisi yaptı, drenleri mert bey, sondayı mertcan bey çekti. ameliyat öncesi cizimde benimle sürekli konuştu, güldürdü stresimi öyle güzel aldı ki. 3 günde taburcu oldum, taburculuk sonrasi mesaj attığımda da hemen geri dönüş sağlıyor sağ olsun. doktor önerisi yapmak bana etik gelmiyor, sizin arayışınız ve benimki bir olmayabilir, sizin süreciniz bambaşka ilerleyebilir sonuçta. ama çok şükür ben gerek hastaneden gerek doktorlardan, hemşirelerden çok memnun kaldım. mert beye, mertcan beye ve tüm hemşirelere buradan teşekkür etmis olayım.

Herkese Merhabalar
27 martta Mert Hocaya Karın germe ve Meme protezi ameliyatı oldum ve bu sürece forumda yorumları okuyarak karar vermiştim Birazcık süreç hakkında deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.Ameliyatın en zor yanı korse takmak hem meme için hem karın için bu gün 12.günüm gün gün daha da iyileşiyorum ameliyat sonrası beni en çok etkileyen şey ödem oldu resmen akşam üstü saat 4 ten sonra şişmeye başlıyorum enfla C önerdi doktorum kullanıyorum da ama ödemi atabiliyormuyum belirsiz belki de çok yeni operasyon bilmiyorum ağrı konusunda sadece protezlerin oluşturduğu basınç ağrısı oldu karnımda çok ağrı hissetmedim sadece korse ağrısı ilk 5 gün kendi kendinize tek başına birşey yapmanız çok zor bilginiz olsun sonra zamanla düzelmeye başlıyorsunuz.

Geçmiş olsun aynı gün olmusuz :) meme ameliyatınızda akıntı vs varmı acaba banyo yaptınız mı ? pansuman yapıyormusunuz ?

Geçmiş olsun aynı gün olmusuz :) meme ameliyatınızda akıntı vs varmı acaba banyo yaptınız mı ? pansuman yapıyormusunuz ?
Meme ameliyatımda akıntı yok şükür ama dikişlerimde kaşıntı ve hafif batma gibi bir ağrı var muhtemelen iyileşiyorlar onun sancısı duş aldım ama 5 dakika kadar sadece banyoda kalabiliyorum doktorum pansuman yapmama gerek olmadığını söyleri sadece duştan çıkınca havluyla kuruluyorum sonra korse giyiyorum

Çok sevindim sizin adınıza çok geçmiş olsun benim doktorumda sadece batikon sürelim dedi .. inşAllah tez zamanda iyileşiriz

Çok sevindim sizin adınıza çok geçmiş olsun benim doktorumda sadece batikon sürelim dedi .. inşAllah tez zamanda iyileşiriz
Umarım çok yakın zamanda toplarız İnanın şu şişlerim inse de dışarıda gezsem diye can atıyorum allahtan havalar serin Batikon yerine bana farklı bir ilaç ismi verdi fıs fıs ama yine batikonla aynı gibi kokusu en azından

Ben bugün çıktım eşimle bi kahvaltı yaptım çok iyi geldi , tek cesaret edemem suan çıkmaya fakat böyle fırsatınız imkanınız varsa değerlendirin bence çok iyi geliyor

Merhaba, teşekkürler. Meme'de akıntı yaşamadım. Ben hastanede 3 gün kaldım çıkacağım gün drenlerim alındı, drenler alındıktan 24 saat sonra duşa girebilirsin dedi doktorum. Zaten bütün dikislerinizi doktor bantlıyor o yüzden pansuman gerekmiyor benim yalnızca göbek deliğime pansuman gerekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…