müstakbel kayınvali de onyargisini kırma ?

Evet vallaha haklısın kadın bana epey kin besliyor galiba 3 senedir unutamadıgina göre .
E guzelim sen de cok dogru davranmiyosun ama. O zaman cocuktum diyosun 3 sene gecmis hala agir davranmiyosun. Niye kadini facebooktan ekliyesin niye fotolar cerceveler yaptirasin vs. Agir dur biraz ve her sey olmasi gerektigi gibi olsun.

O ihtimal de olabilir çünkü kadın epey sosyetik oğlu da doktor adayı kendi de ögretmen yani tüm aile öyle okumus etmiş ben ağzıma kuş tutsam yaranmayabilirim
ozur filan dileme.. tanismaya gitme, arkadasin ailenle tanissin.. hediye gondermek nedir, neden yaranmaya calisiyosun?

İşte onu ben de anlasam kendimden nasıl utandım annem bile çok şaşırdı sen böyle bir şeyi nasıl yaparsın diye normalde erkek arkadaşım da der çok ağır bir kızsın o günün açıklaması ne diye.

Evet,o günün aciklamasi hakikaten nedir?:KK53:

Valla ben tanismaya da gitmem niye gideyim. Oglan gelir senin ailene kendini tanitir sonra da ailesini alir gelir aileler tanisir. Kiz dediginin agirligi olacak. Yoksa boyle olur iste

Bak bu yorumu dikkate al konu sahibi.
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Çocuk da olsan 13 yaşında değildin 3 sene önce değil mi? Tamamen 13 yaşında bir kız çocuğu gibi davranmışsın. Kadın haklı...

Bu arada hala çocukça düşünüyorsun. Aile fotoğrafı çerçeveletmek falan nedir allasen. Hediye almak istiyorsan daha normal bir hediye seç ve durup dururken değil, özel bir günde, doğum günü ya da anneler gününde falan gönder.

Bu arada erkek gelir tanışmaya, tanıştırmaya diyenler var. Burda durum farklı, tesadüf eseri karşılaşılmış, normal olan kızın kıkırdamak yerine gidip bir merhaba, hoşgeldiniz demesidir. Hatasını telafi etmek için geç kalmış olsa da bişeyler yapması gerekir özür dilemek için.

Iyi günler arkadaşlar , bir konu da yardımınıza ihtiyacım var. Ben erkek arkadaşımla 3 buçuk senedir birlikteyim çok güzel bir iliskimiz var ama ailesiyle tanismadim gerçi ablası ve abisi ile tanışıyorum ablası ile iki kez görüştüm o da iliskimizin ilk bir kaç ayıydı dolasiyla pek verimli bir tanışma olmadı abisi ile aram gayet iyi erkek arkadaşımla beraber kaldıkları için sanırım. Neyse biz daha iliskimizin üçüncü ayında iken o gün sevgilimin arkadaşının doğum günüydü İzmir de forum Bornova da iidik hediye bakıyorduk erkek arkadaşım da yanımızdan annesi ile gorusmek için ayrıldı tesadüf bu ya dört magaza da da birbirimizle karşılaştık tabi biraz cekindigimden ve o gün kıyafetim uygun olmadigindan üzerim de kısa bir elbise vardı selam vermedim birazcikta arkadaşımla gülüştük tabi annesi direk önyargı ile yaklaşmış bana bizi takip etti de gelip bir selam vermedi arkadaşı ile gulusmeleri de cabası diye şimdi kadın tabi beni sevmiyor sanırım aşırı önyargılı daha tanismadik benim de cesaretim yok erkek arkadaşım söyledi bana da ne yapmam lazım kadın aşırı önyargılı ve işin kötüsü oturgan olmadigimi düşünüyor ne yapabilirim lütfen yardım edin arkadaşlar? Facebook da vs arkadaş olarak ekleyip sonra erkek arkadaşımla toplu aile fotoğraflarini bir de guzel bir cercevelettirip versem onyargisini kırar miyim acaba en azından ki çabalıyor der mi? Aslında cidden öyle bir ayıp yapmam normalde ama o zaman tabi kucukluk giyim vs normal de pek öyle de giyinmem doğum günü diye az ozendim tabi hiç aklıma gelmezdi denk gelicegim napicagimi şaşırdım şimdi de erkek arkadaşım dedi ben ne kaar tesadüfen desem de gelip selam verseydi gulusmek yerine demiş şimdi napicam da onyargisini kırsam ? Bu arada ailesi burada oturmuyor Muglalı buraya gezmeye gelmislerdi kadınla hiç bir muhabbetimiz de yok

her ikiniz de haksızsınız bana göre 1.si her ne olursa olsun sen gidip en azında bir merhaba diyebilirdin sonrasın da sohbeti uzun tutmak istemiyorsan gitmem gerek şuraya uğrayacağım vs derdin . 2. ise o haksız çünkü asla kimseye önyargı ile yaklaşılmaz kimseye kendini zorla sevdirecek halin yok doğal ol sevmezse o onun problemi sonuçta sen eminim kötü biri değilsindir sen üzerine düşeni yap doğal ol saygılı ol sevmezse sevmesin boşver .

Ilk karsilasma cok onemlidir,insanin aklinda cogunlukla o kalir,kotu bir karsilasma olmus,bence kiyafetiniz uygun olmasa bile bir selam verebilirdiniz,kiyafetiniz hosuna gitmyecek bile olsa,hos giyinmemisti deyip gecerdi ama simdi durum farkli,bir selam bile vermedi saygidan otürü,ustune arkadasyla gulustu deyip,sizi saygisizlikla ithaf etmesi bence normal..
Bundan sonrasi icinde,herangi bit caba gosterme,birdaha ne zaman karsilasirsaniz,o zaman kendini daha iyi ifade etmeye calisin,onyargiyi ancak bu sekilde kendinizi iyi ifade ederek kirabilirsniz

Kadin hakli. Selam vermeliydin.

Bu arada oturgan nedir???
Oturaklı hanim hanimcik vs iki dakika da insanlar hakkında bu yakıştırmalara Karar verilmesi yanlış tamam ben çok doğru davrandim demiyorum ama hemen de böyle kestirip atması çok yanlış .

Ilk karsilasma cok onemlidir,insanin aklinda cogunlukla o kalir,kotu bir karsilasma olmus,bence kiyafetiniz uygun olmasa bile bir selam verebilirdiniz,kiyafetiniz hosuna gitmyecek bile olsa,hos giyinmemisti deyip gecerdi ama simdi durum farkli,bir selam bile vermedi saygidan otürü,ustune arkadasyla gulustu deyip,sizi saygisizlikla ithaf etmesi bence normal..
Bundan sonrasi icinde,herangi bit caba gosterme,birdaha ne zaman karsilasirsaniz,o zaman kendini daha iyi ifade etmeye calisin,onyargiyi ancak bu sekilde kendinizi iyi ifade ederek kirabilirsniz
Haklısınız sanırım çok teşekkür ederim ama işte o gün ben bile kızdım kendime bir daha tabi elime öyle bir fırsat geçmedi geçse onyargisini doğal davranarak kırabilirim diye düşünüyorum kendini çok kapatmamissa bana karşı .

İki tarafta da hata var, senin en azından bir selam vermen gerekirdi şimdi doğruya doğru.. Yalnız onun da 3 yıldır unutmaması saçma olmuş, genç kızlığına verebilirdi bu hatanı.. Sonuçta her gün sevgilimizin annesiyle karşılaşmıyoruz, insan çekinebilir.

her ikiniz de haksızsınız bana göre 1.si her ne olursa olsun sen gidip en azında bir merhaba diyebilirdin sonrasın da sohbeti uzun tutmak istemiyorsan gitmem gerek şuraya uğrayacağım vs derdin . 2. ise o haksız çünkü asla kimseye önyargı ile yaklaşılmaz kimseye kendini zorla sevdirecek halin yok doğal ol sevmezse o onun problemi sonuçta sen eminim kötü biri değilsindir sen üzerine düşeni yap doğal ol saygılı ol sevmezse sevmesin boşver .
Çok teşekkür ederim erkek arkadaşım da öyle dedi ben seni tanıyorum aynı hastane de staj gördük hocalarım bile seni çok seviyor ayrilma o kızdan diyor dedi zaten bir çok insan seni sen olduğun için seviyor annemle de zamanla olur sevdirmek zorunda değilsin ama senin hakkında önyargılı aşırı o yüzden bu kadar zaman tanışmak için bir şey yapmadı birazcık daha zaman dedi

İki tarafta da hata var, senin en azından bir selam vermen gerekirdi şimdi doğruya doğru.. Yalnız onun da 3 yıldır unutmaması saçma olmuş, genç kızlığına verebilirdi bu hatanı.. Sonuçta her gün sevgilimizin annesiyle karşılaşmıyoruz, insan çekinebilir.
Evet ben de o gün çok cekindim ciddi anlamda ki ben kadının beni bilmediğini düşündüm o yüzden pat diye selam vermek erkek arkadaşımı zor da bırakmak istemedim.

Evet ben de o gün çok cekindim ciddi anlamda ki ben kadının beni bilmediğini düşündüm o yüzden pat diye selam vermek erkek arkadaşımı zor da bırakmak istemedim.
Selam versen konuşsan bu sefer de amma da hevesliymiş derdi.

Her ikinizdede hata var.

Sen en azindan selam verebilirdin , gormemezliktwn gwlmen sirf kiyafetin icin olmamis ustelik onane senib ne giydiginden..

oda ilk hareketinde seni boyle yargilamasi hicte iyi niyetli biri olmadigini gosteriyor..
tanismaya felan gitme , istemeye geldiginde tanisirsiniz fazla yaranmaya gerek yok ..
senin hakinda ne dusunurse dusun , onemli olan sevgilinin ne dusundugu..

hatalısın canım. telafi için fırsat yarat, özel bir günde eline bişey al ziyaretine git. sen küçüksün adım atan sen ol. şu durumda karşı taraftan sana adım gelmez.
3 sene içinde çoktan toparlamalıydın.

Back
X