Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne size kizarim ne kayinvalideye ben sevgilinize kizarim birtek.o anne onu senelerce babasiz beslemis,okutmus,yetistirmis ama o ne yapmis bulmus bir kiz(sizsiniz diye degil genel bir soylem) ona ezdirmiste durmus zaten annem soyleydide boyleydide demis.bunlar nankor evlat ben sizi bu konuda uyaririm sizin yerinizde olsam sevgilime annen hakkinda ne bicim konusuyorsun nolursa olsun o senin annen der sesini keserdim.size tavsiyem kayinvalide adayinizi dusunmek yerine sevgilinizi gozden gecirin cunku nankor insana naparsaniz yapin yaranamazsiniz.ve sadece kendinizi o annenin yerine koyun kolay mi koca gitmis tek kalmis bide evlat gidiyor.umarim sizi kirmamisimdir ve umarim sevgiliniz hakkinda soylediklerimi biraz dikkate alirsiniz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet garip geliyor alisik olmadigimiz icin ama tarafsiz bakabilen erkekler de var iste. Ve bu erkeklerin eslerini, sevgililerini cok sansli goruyorum. Allah herkese nasip etsin.
Arkadasim bak benim esim de annesini babasini ve ablasini bana anlatir, bana kotuluyormus gibi gelirdi kizardim ona. Ben ailemme ilgili en ufak bir sirri anlatmamama ragmen o neden anlatip beni sogutuyor derdim. Nisanlandiktan sonra ve ozellikle nikah gunumde oyle bir anladim ki. Esim simdi anladin mi beni dedi. Sevgilin akilli bir adam bana kalirsa. Benim konumu ac oku istersen nasil insanlarmis. Orada anlatmadigim neler var da yine sana fikir verir. Biz nisanliyken annesi babasi ben ve esim oturdugumuzda esimin basina agrilar girerdi. Ne oldu diye sordugumda bir sey yapacaklar kavga cikacak diye geriliyorum. Sizinkilerin yaninda hic boyle olmuyorum derdi. O annesini cok iyi taniyor. Ve ona neden anlatiyorsun diye kizma. Bak yaptiktan sonra basimiza kakar demis. Lutfen pollyanna olma. O ne diyorsa emin ol azini soyluyor. Benim esimi ailesinin bize 1 lirasi gecmedigi halde esimin hesabi bende oldugu ve oradan harcadigimiz halde esimin annesi annemi arar, oglumun isleri kotu vere vere olduk derdi. Beni ayri ceker oglum bir sey yapmiyor, her seyi biz yapiyoruz ama ogluma soyleme derdi. Ulan her seyi biz gidip aliyoruz kendi paramizla zaten.
Sen sevgilini dinle, biraz zorlanirsiniz ama kimseye minnet etmeyin. Her seyi kendiniz yapin. Onun tadi cok baska oluyor. Annesi de anca kendini rezil eder, size hicbir sey olmaz.