Müstakbel kayinvalide ukala olduğumu düşünmüş

Niye müstakbel kayınvalidenizle telefonda görüşme gereği duydunuz ortada bir şey yok ki zaten daha yeni barışmışsınız. Ayrıca tutup da sevgiliniz neden annesinin ablasının düşüncelerini size söylüyor ki. Annem seni ukala buluyor yok ablam sana ısınmamış sevgilinizde problem var ayrıca daha söz falan olmadan ne bu aileyle samimiyet durun bakalım yeni barışmışsınız sevgilinde herşeyi sana taşırsa böyle sen baştan soğursun zaten.

Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Sevgilin dangalozun teki.

Sanki erkek arkadaşınızla ayrılmamışsınız da ablasıyla ayrılmışsınız Allah Allah ya. gönlünü neden alacaksınız.

Bence abla ve annenin tutumunda hiç bişey yok ama sevgilin diğer arkadaşlarında dediği gibi dangozun önünde gideni. Bence koşarak uzaklaş.

Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
valla erkek ailesi genelde böyle oluyor sen ne kadar samimi olursan ol iyi davranırsan davran yinede kıl kaparlar bence kendini ezdirme ben ona bişi demedimki gönül alayım de daha ilkten temiz kalplilik yapıp özür falan dilersen ilerde daha kötü şeyler yapabilirler karşılık ver derim

kayınvalidene görümcene hiç kurulma bütün suç sevgilinde. sakın ha kendini beğendirmeye de çalışma o yola girdin mi önünü alamazsın, bunu hissederlerse kendilerini matah sanırlar seni ve gücü ele aldıklarını düşünebilirler. haa belki de çok düzgün insanlardır kayınvaliden de görümcen de.
sevgilin ya daha tam olgunlaşmamış ya da anneci.tehlike onda yani ...annesini memnun edecek annesinin kardeşinin istediği bir kız arıyorsa hemen uzaklaş,ama saflığından sana laf taşıdıysa o zaman zamanla düzelebilir belki,bana laf getirme filan dersin uygun bir dille.

Back
X