Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Erkekler ailelerine kötü davranan eşlerine karşı soğuk oluyorlarmis ondan çekiniyorum biraz daBenim kayın valideme göre de ben çok para göz biriymişim.. ( düğünde takılan altınlarımı aldılar ve ben onları istedim diye)
Bana da eşim çok dedi git gönlünü al büyüktür vs vs...
Ben hiç dinlemedim burnumun dikine gittim...
Hatta onlara göre artık dik başlı uslanmaz biriyim de...
Ama artık bana zorla bir şey yaptıramayacaklarını anladıkları için rahatım...
Çok baskı kurmaya çalıştılar evde bile bu akşam bu yemeği yap olmadı bize gelin bırda yiyelim vs vs...
Şimdi yok ama...
Bence sen de baştan koy tavrını yoksa üzülen sen ve sevgilin olur..
Anneannemin dediği gibi
Çok asi olup asılma
Pamuk olup basılma...
Demin konustugumuzda da ne dese Beğenirsiniz. İstemeye geldiğimizde bakımlı ol süslen falan bizimkiler kolay beğenmez falan. Ben de dedjm beni beğenen beğenmemış mi zaten dedim. Orası öyle ama ben soyleyim dedi. Ben de dedim onlarla mi yatağa giricem. Almazlarsa almasinlar bu yüzden almicaklarsa çok da lazjm değil dedim hemen tutusmaya başladı. Yok öyle değil annem senj beğendi bilmem ne. Sınır ediyor ya. Bi de bugun ablası sormuş maharet durumu ne diye bu da iyi demiş allahtan orda savunmus
Erkekler ailelerine kötü davranan eşlerine karşı soğuk oluyorlarmis ondan çekiniyorum biraz da
Altin kaplamamiymisAynen ya neymiş kadın seciciymis biricik oğluymus bi de özel bi oglanmis
De mi ben de onu anladım. Biraz ilgi göstereyim istiyor herhalde[/QUOTE
oglunu kıskanmiş şekerim
aile zaten belli ki sana kök söktürecek de, bir de sen bu sevgiliyle ne yapacaksın, hiç iyi görmedim ben durumu...Demin konustugumuzda da ne dese Beğenirsiniz. İstemeye geldiğimizde bakımlı ol süslen falan bizimkiler kolay beğenmez falan. Ben de dedjm beni beğenen beğenmemış mi zaten dedim. Orası öyle ama ben soyleyim dedi. Ben de dedim onlarla mi yatağa giricem. Almazlarsa almasinlar bu yüzden almicaklarsa çok da lazjm değil dedim hemen tutusmaya başladı. Yok öyle değil annem senj beğendi bilmem ne. Sınır ediyor ya. Bi de bugun ablası sormuş maharet durumu ne diye bu da iyi demiş allahtan orda savunmus
Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
canım benim senin gönlünü hoş tutmayan insanın sen gönlünü neden hoş tutma çabasındasın? sevgilinin sana bunları söylemekteki amacı nedir? ne hakkı var?Erkekler ailelerine kötü davranan eşlerine karşı soğuk oluyorlarmis ondan çekiniyorum biraz da
Arkana bakmadan dinlen dinlen kaç.. evliliğinizi düşünmek bile istemiyorum.. sevgilin tam dayaklık yarın evlendiğinizde ailecek kafayı yedircekler size.. bu kafadaki adamdan hayır gelmez!!!Arkadaslar ben bu ara eski sevgilimle tekrar baristim 6 ay aradan sonra.. biz mezun olurken beni annesiyle tanistirmisti o mevzu üzerinden anlatiyim. O gün taniscagimdan bile haberim yoktu. Zaten çok heyecanlıydım ortalık kalabalıktı ve tanışma sadece Merhaba Merhaba olarak oldu konusamadik. Sonra gecen hafta sevgilimle bulustugumda annesiyle telefonda konuştumm. İyi konuştu benle sesi iyiydi sevdim onu. Ama o beni sevmem is sanırım bugün sevgilimle konusurlarken tavırları ukala gibi demiş. Ben naptim ukala gibi anlamıyorum. Sevgilim de demiş ki öyle kız değildir seversin samimidir demiş. 3 tane ablası var ablasının biri barismamiza sıcak bakmamis. Sevgilim e dedimki tanıyınca alisir. Bana diyo ki ama gönlünu alman lazjm. Hayır ben kötü bişi mi dedim gönül alicak. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum.ben nasıl davranmaliyim. Hayır baştan durusumu belli etmem lazjm. Yalaka gibi mi olsam. Yoksa dik mi dursam bilmiyoum. Kafam karıştı. Evlenmemize daha çok var ama yine de aklım karıştı
Herkesin evladı kendine özel.. özel oğlanmış.. belli çok özel angutluk fışkırıyo her yanındanAynen ya neymiş kadın seciciymis biricik oğluymus bi de özel bi oglanmis
Herkesin evladı kendine özel.. özel oğlanmış.. belli çok özel angutluk fışkırıyo her yanından