- 8 Ağustos 2018
- 132
- 156
- 33
- Konu Sahibi cilekliturtaam34
merhaba hanımlar. size bir konuda danışmak istiyorum. ben 22 yaşındayım. 2 yıldır güzel süren bi ilişkim var sevgilim gerçekten çok dürüst bana değer veren efendi evlenilecek birisi ve birbirimizi çok seviyoruz elhamdülillah mutluyuz da. babası 9 yıl önce vefat etmiş annesi de kendini çocuklarına adamış hiç evlenmemiş. annesini tanımıyorum dediğine göre dünya tatlısı biriymiş(hep öyle olur zaten)
ve şöyle bir sorun var kadının kendi evi var fakat tek başına kalamıyor korkuyormuş. şu an kızında kalıyor kızı da evli. kendi evi boş yani. onların bileceği iş tabi de daha ailesini bile tanımazken bu durum yüzünden çok tartıştık. ben hep güzel bi dille anlatmaya çalıştım meramımı. sevgilimin isteği şu aynı evde oturmayacağız ama evimizde misafir odası gibi bir oda olsun istiyor ve onun annesi veya benim annem farketmez arada sırada gelip bizde kalabilsin diye. ben de buna gerek olmadığını, misafir olarak gelecekse salonda da yatabileceğini söylüyorum rahat koltuklar alabiliriz diyorum. ama bunu deyince acayip öfkeleniyor. zaten kız kardeşim annemi bırakmaz arada sırada bize geldiğinde salonda mı yatsın diyor. bu arada evlenince muhtemelen annesinin oturduğu şehirde olmayacağız. ama yine de korkuyorum ben kadını tanımadığım için huyunu suyunu bilmiyorum belki de gelip hiç çıkmayacak bizden bilemeyiz ki.. bilmiyorum abartıyor muyum sizce kızlar akıl verin? bu konu da tepkim ne olmalı. evimizde 1 odanın böyle misafir odası olması ilerde bi sorun teşkil eder mi bize?