Kızlaaaaaarrr çok heyecanlıyııııım az önce erkek arkadaşımın annesi aradı beni:)Erkek arkadaşım askerde dün beni aradı annesine ulaşamadığını onu arayıp akşam tekrar arayacağımı söyler misin diye bir ricada bulundu.Ama ben konuşamam mesaj atarım dedim ve mesaj attım..Ertesi gün telefon çaldı tanımadğım bir numara merhaba kızım ben annesiyim dedi işte o an kalbim yerinden çıkacaktı sanki:)Öyle heyecanlandım kii hiç güzel konuşamadım kendimce
Ama o kadar sıcak ve içtendi ki...:)
Şimdi nasıl olcak?ilk konuşmamızdı bende onu aramalı mıyım?henüz tanışmadık yani o çağırdı ama ben çok utangacım gidememiştim sürekli bahaneler buluyordum...sevgilim şubatta gelecek kesin o zaman tekrar bu konu gündeme gelecek ''tanışma konusu''...ya napıcam kızlar şimdi bende onu aramalı mıyım?nasıl konuşmalıyım?geldiğinde gitmeli miyim?Daha önce hiç yaşlamadığım birşey çok heyecanlandım bugün hastaydım sesim de kötü çıkıyordu yaa

Şimdi nasıl olcak?ilk konuşmamızdı bende onu aramalı mıyım?henüz tanışmadık yani o çağırdı ama ben çok utangacım gidememiştim sürekli bahaneler buluyordum...sevgilim şubatta gelecek kesin o zaman tekrar bu konu gündeme gelecek ''tanışma konusu''...ya napıcam kızlar şimdi bende onu aramalı mıyım?nasıl konuşmalıyım?geldiğinde gitmeli miyim?Daha önce hiç yaşlamadığım birşey çok heyecanlandım bugün hastaydım sesim de kötü çıkıyordu yaa

Son düzenleme: