Müstakbel kayınvalidem :)

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Kızlaaaaaarrr çok heyecanlıyııııım az önce erkek arkadaşımın annesi aradı beni:)Erkek arkadaşım askerde dün beni aradı annesine ulaşamadığını onu arayıp akşam tekrar arayacağımı söyler misin diye bir ricada bulundu.Ama ben konuşamam mesaj atarım dedim ve mesaj attım..Ertesi gün telefon çaldı tanımadğım bir numara merhaba kızım ben annesiyim dedi işte o an kalbim yerinden çıkacaktı sanki:)Öyle heyecanlandım kii hiç güzel konuşamadım kendimce:(Ama o kadar sıcak ve içtendi ki...:)

Şimdi nasıl olcak?ilk konuşmamızdı bende onu aramalı mıyım?henüz tanışmadık yani o çağırdı ama ben çok utangacım gidememiştim sürekli bahaneler buluyordum...sevgilim şubatta gelecek kesin o zaman tekrar bu konu gündeme gelecek ''tanışma konusu''...ya napıcam kızlar şimdi bende onu aramalı mıyım?nasıl konuşmalıyım?geldiğinde gitmeli miyim?Daha önce hiç yaşlamadığım birşey çok heyecanlandım bugün hastaydım sesim de kötü çıkıyordu yaa:(

Son düzenleme:
bende eski erkek arkadaşım askerdeyken annesiyle telde sık sık görüşürdümm.ewe gidip tanışma olayı olmadıı.ama telde bi çok kez görüştümm.o askerdeyken birbirimize destek olurdukk.bence ara tatlımm.inan oda buna çok sewinirr yerimseniben

iş gerçek anlamda ciddiye binmeden fazla muhabbete girmenin iyi olduğunu düşünmüyorum

fazla muhabbet tez ayrılık hesabı...

Aynı durumdayız yarimde yakında askere gidecek validesiyle şafak sayıcaz artık. Sevdiğim araya girdiği için azıcık rahattım; ama gidince nasıl konuşcam diye kara kara düşünüyorum. Heyecandan ölmezsem iyidir :delphin:
ılişkinize bağlı sonuçta kayınvalide de yakınsa görüşmekte ne sorun olabilir ki samimiyetten yanayım ben. bi başlangıç yapılmalı :1rolleyes:

iş gerçek anlamda ciddiye binmeden fazla muhabbete girmenin iyi olduğunu düşünmüyorum

fazla muhabbet tez ayrılık hesabı...

bende düşünmüyordum ama şartlar onu gösteriyor gibi:kedi:ne yapmalı ki şimdi sürekli kaçmalı mıyım 2 ay sonra sevgilim izne geliyor ve şimdiden başladı bize geleceksin annemle tanışacaksın muhabbetlerine fln napsam ya:uhm:

Aynı durumdayız yarimde yakında askere gidecek validesiyle şafak sayıcaz artık. Sevdiğim araya girdiği için azıcık rahattım; ama gidince nasıl konuşcam diye kara kara düşünüyorum. Heyecandan ölmezsem iyidir :delphin:
İlişkinize bağlı sonuçta kayınvalide de yakınsa görüşmekte ne sorun olabilir ki samimiyetten yanayım ben. bi başlangıç yapılmalı :1rolleyes:

:):) ben sevgilim yanımdayken daha çok heyecan yaparım kesin :))

Back
X