Müstakbel kayınvalidemin tavrı neden böyle yapıyor sizce

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Kızlar benim 29 unda sözüm var benim kayınvalidem de terzi bende bir elbise beğendim netten resmini gördüm yani satılık değil çok hoşuma gitti bende erk arkadaşıma söyledim annen dikse ne güzel olur diye o da yazmış ki annem dedi ki kumaşı bulmak zor yok istediği gibi yapamam falan çok zoruma gitti kayınvalidem bir şehre abiye dikiyor oysa ki neden kendi gelinine dikmek istemiyor daha önce de aramız da hiç sorun olmadı beni çok sever.. söz elbisesini erkek tarafı alır adette bu yüzden ben böyle bir şey teklif ettim o dikerse daha özel olur diye seve seve giyerdim yoksa alırım ben kendi elbisemi bende istemiyorum dikse de giymem artık yazdım kendim alırım elbisemi yazdım :( moralim çok bozuldu bana layık görmedi herhalde çok zoruma gitti :(

Diktiği abiyeler nasıl? Belki kumaşı gerçekten zor bulunur? Her ne kadar terzi bile olsa belki model açısından zorlanabilir? Mesela ünlü markaların gelinlikleri de taklit ediliyor biliyorsunuz, ama sonuç çoğunlukla pek iç açıcı olmuyor.. Modelden dolayı olabileceği aklıma geldi nasıl bir model seçtiniz bilmiyorum ama??:44:

Kızlar benim 29 unda sözüm var benim kayınvalidem de terzi bende bir elbise beğendim netten resmini gördüm yani satılık değil çok hoşuma gitti bende erk arkadaşıma söyledim annen dikse ne güzel olur diye o da yazmış ki annem dedi ki kumaşı bulmak zor yok istediği gibi yapamam falan çok zoruma gitti kayınvalidem bir şehre abiye dikiyor oysa ki neden kendi gelinine dikmek istemiyor daha önce de aramız da hiç sorun olmadı beni çok sever.. söz elbisesini erkek tarafı alır adette bu yüzden ben böyle bir şey teklif ettim o dikerse daha özel olur diye seve seve giyerdim yoksa alırım ben kendi elbisemi bende istemiyorum dikse de giymem artık yazdım kendim alırım elbisemi yazdım :( moralim çok bozuldu bana layık görmedi herhalde çok zoruma gitti :(

aranızda problem yoksa neden kötü düşünüp dolduruyosun kendini,belki gercekten istediğin gibi dikemez bu seferde bilerek güzel yapmadı diyeceksin,bir şeye ne kadar cok özenirsen o kadar hata olur,hem kayınvalideye uygun bir söz var cok dogru terzi kendi söküğünü dikemez
başka birine diktir ya da satın al

Daha pahalıya mal olacağını düşünmüştür..
İstediğin gibi olmayacağını
Yaşayacağın hayal kırıklığını
Keşke öyle yazmasaydin. Annesine demez inşallah
Zira gönül koyabilir.

Hemen fevri olma.ben de dikis dikerim.baskalarina dikerken cok tereddut ederim.ya olmazsa ya begenmezse.o zaman cok uzulurum diye.
Belki de kv demistir,ya begenmezse sonra arada kotuluk olmasin vs...bi de bu yonden dusun.

Diktiği abiyeler nasıl? Belki kumaşı gerçekten zor bulunur? Her ne kadar terzi bile olsa belki model açısından zorlanabilir? Mesela ünlü markaların gelinlikleri de taklit ediliyor biliyorsunuz, ama sonuç çoğunlukla pek iç açıcı olmuyor.. Modelden dolayı olabileceği aklıma geldi nasıl bir model seçtiniz bilmiyorum ama??:44:

Model şuydu

$gece-elbisesi-20.webp

belki model zordur hak veriyorum ama konuşmalarımız şöyle

ben : Çok güzelmiş bu elbise
o : tamam aşkım hemen alalım
ben : satılık değilmiş hem nerden bulacağız ki
o: ararız burda buluruz inş
ben : ya bulamazsak
o : diktiririz ben yarın terzilere bir göstereyim resmi

yani hiç annem diksin diye teklif bile etmiyor sanki annesi terzi değil hem de iyi bir terzi annesi biliyorum ben teklif ettim artık annen dikemez mi diye sonra da bana bu cevabı verdi işte çok zoruma gitti

Canım bence sen biraz alınganlık yapmışsın kv bence kötüsüne dememiştir beğenmezsen daha çok problem çıkacağını düşünmüştür daha fazla büyütüp kafa yorupta üzme kendinide onlarıda

bence satın al gitsin nasılsa parasını yine onlar vercektir ben nişan elbisesi ve gleinlik yüzünden neler gördüm yok bu pahalı yok buna ne gerek var hatta bi arkadaşıma eltisinin gelinliini söledirler giy diye düşün para vermemek için bu modeli bence rahatlıkla bulabilirsin boşver dikilmezde alınır Allah başka sorun vermesin canım şimdiden mutluluklar :nazar:

Back
X