- 18 Ağustos 2016
- 37
- 17
- 3
- Konu Sahibi Geography Love
-
Rica ederim, evet tercih ederdim açıkçası çünkü uzman bulmak o kadar zor ki. Kimi sorsanız şikayet eden çıkıyor, nereye gideceğimi şaşırdım. Siz hangi şehirdesiniz?Yorumunuz için tesekkur ederim. Evet dediginiz gibi iğneli kesinlikle kişinin kendisine yapabileceği bir uygulama değil. Lazer eğitimi de aldım ama lazere ciddi anlamda karşı olduğum ve mağdur edildiğim için lazer asla düşünemem. Yani siz , uzmanı, tüy problemi olsa da işinden memnun olursanız tercih edebilirsiniz. Bu motive edici oldu doğrusu. Teşekkürler
Keşke Ankara'da olsaydınız bir de size gelip denerdim :) Size iğneli epilasyonla ilgili aklıma takılan birkaç soru sorabilir miyim?Ben İstanbul'dayim. Bu konuda hassasiyet göstermekte haklisiniz. Her uzmanın ufak tefek eksiklikleri olabilir ama bu müşterinin zamanını ve parasını suistimal boyutuna gelirse o kusur değil kasıt olur maalesef. Ben kendimi henüz yerim olmadığı için uzman olarak tanitamiyorum çünkü işinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın kendinize ait yeriniz olmayınca uzman kabul edilmiyorsunuz. Dışarıdan bakan biri ile empati yaptığımda bunu kısmen haklı buluyorum , ama bazen de karşılıklı empati yapmak gerekiyor :)
Keşke Ankara'da olsaydınız bir de size gelip denerdim :) Size iğneli epilasyonla ilgili aklıma takılan birkaç soru sorabilir miyim?
Bu şekilde düşünmenize sevindim. Maalesef şu an mekanım yok. Olursa da hanımların kendini rahat hissedebileceği nezih bir ev ortamı şeklinde düzenlemeyi düşünüyorum. O zaman da üyeliğimi ücretli olarak almayı ve adresimi de paylaşmayı umuyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Teşekkürler :) Öncelikle bu iğneliden sonra kabuk konusunu merak ediyorum. Denildiği gibi gerçekten normal mi? Mesela ben iğneli yaptırdım birkaç hafta kabuklar kaldı sonra döküldü şimdi kırmızımsı lekeler var, geçer deniyor, gerçekten geçer mi?Size pratikte yardımcı olmayı çok isterdim. Bu mümkün değilse bile teorikte yardımcı olabilirim. Elbette sorabilirsiniz. Umarım bu bilgi paylasimim , yanlış değerlendirilmez. Bilgi paylaştıkça değerlenir.
Keşke izmir'de olsaydınız ,en azından gelir görüşür fikir alırdım.Yazdıklarınız güven verici geldi.Tavsiye üzerine 1 seans 3 saat iğneli epilasyona girmiştim yaklaşık 2 -2,5 yıl önce .Fiyat konusunda bayanın ilk görüşmeye gittiğimde verdiği fiyatla seans sonunda söylediği fiyat tutarsızlığı yüzünden 2.bi seansa gitmedim çünkü güvenimi sarsan birine kendimi emanet edemezdim.Bu durum midemi bulandırmıştı.. Kişinin aldığı eğitimin, hijyenin yanı sıra güven vermesi de bir o kadar önemli.
Sorunuza gelecek olursam elbette bakarım kolunu, yüzüne .Sonuçta kendi kılını tüyünü en aza indirmeyen yada sıfırlamayan birine ne kadar güvenebilirim ki ? Kendi kendinize iğneli yapamazsınız ama bir başka yerde eğitimli işinin hakkını vererek yapan profosyonel birine yaptırabilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?