İğneli Epilasyon Müşteri Gözüyle İğneli Epilasyon Uzmanı !

Geography Love

İğneli Epilasyon Uzmanı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2016
37
17
3
Hanımlar Merhaba. Bu başlığı açmak için üye oldum ve hiçbir reklam amacı gütmediğimin altını baştan çizerek isim, adres vs vermeden sizlerin görüşlerinizi almak istiyorum. Sonradan belirtme gereği duymamak için , soracağım sorunun hiçbir ticari gayesi olmadığını ifade ederim. Arkadaşlar ben maalesef üniversite eğitimimi aldığım bölüm doğrultusunda çalışamadığım için iki sene önce iğneli epilasyon eğitimi alıp bütün teçhizatımı yurtdışından getirip çevreme iğneli yapan biriyim. Kendim lazer mağduruyum. Bu sebeple iğneliye yöneldikten sonra bunu ticari olarak yapabileceğimi düşündüm . Fakat bu iş çok dikkat gerektiren bir iş olduğu için çevremde de bu dikkati sağlayacağına inandığım eli yatkın biri olmadığı için ve de iğneli kişinin kendisine yapabileceği bir şey olmadığı için ben kendim bu nimetten hala faydalanabilmiş değilim. Maalesef problemim devam ediyor. Bu yüzden de işi ticarete dökemiyorum. Ama akademik eğitimimle ilgili kadro verilmediğinden ekonomik sıkıntılarım arttığı için elimde de böyle bir imkan varken artık ne olursa olsun deyip işimi açmak istiyorum ama müşterilerin "aynası kendisidir" kişinin diyerek beni tercih etmemesinden çekiniyorum. Ve de bunu sanırım haklı bulurum. İşimde iyi olduğumun garantisini verebilecek kadar araştırmış ve birçok teknikle çalışabilen biriyim. Yakınım diyebileceğim çevremdeki insanların bu sıkıntılarına ücretsiz olarak çare oluyorum. Bu konuda isimleri bilinen piyasada uzman olan kişilere bir şekilde ulaşıp yazdım ama hiçbirinden dönüş olmadı. Saygı duymak zorundayım ama insanların olumsuz bile olsa nezaketen cevap vermeleri daha yakışık, olgun bir tavırdır.

Bu kadar uzun bir yazının özeti ; siz olsanız kendi tüy problemi devam eden bir uzmanın işi ne kadar iyi olursa olsun devam eder miydiniz ?? Gerçekten bu soruyu sorma boyutuna gelebilecek kadar ekonomik sıkıntı çekiyorum. Bu sebeple maalesef trajikomik olan bu durumla ilgili alaycı ifadeler kullanılmamasını rica ediyorum. Çünkü kendisini ameliyat edemeyen bir doktorun yaşayabileceği bir stres ve hassasiyet içerisindeyim. Yorumlarınızı paylaşabilirseniz memnun olurum.

Eminim reklam amaçlı bir uyeligim olsaydi ve kendi yerim olsaydi bol bol soru sorulmus ve yorum yapılmisti. Yine de teşekkürler.

Ben müşterilerin memnun kaldıktan sonra devam edeceğini düşünüyorum.Kafasına takılan olursa da sorar, siz de bunu açıklarsınız.Ben de ilk seansıma gittiğimde yapan kişiye kendisine yapıp yapmadığını sordum. Yapmadığını, zaten çok tüylü bir insan olmadığını bu yönden şanslı olduğunu ve lazer yaptığını söyledi. Zaten sonradan ben de dedim insan kendine nasıl yapsın ki :)

Yorumunuz için tesekkur ederim. Evet dediginiz gibi iğneli kesinlikle kişinin kendisine yapabileceği bir uygulama değil. Lazer eğitimi de aldım ama lazere ciddi anlamda karşı olduğum ve mağdur edildiğim için lazer asla düşünemem. Yani siz , uzmanı, tüy problemi olsa da işinden memnun olursanız tercih edebilirsiniz. Bu motive edici oldu doğrusu. Teşekkürler

Bu şekilde belki bir kaç tane daha yorum alsam bu riski göze alacağım. Aslinda isimi yaptigimda alacagim olumlu yorumlardan fazlasiyla eminim sadece aklıma takılan bu konudan dolayı sürpriz yaşayıp boşa masraf yapmış olmak istemiyorum. Ve sanirim bu nedenden dolayi dakika ucretini dusuk tutmak durumundayim. Acmaya karar verirsem buradan üyelik satın alıp gerekli iletişim bilgilerini verebilirim. Ama şu an için bu doğru değil. Olmasa da iğneli epilasyon konusunda soruları olan hanımlara bilgi paylaşımında bulunurum. Hayırlısı olur umarım.

Bende lazer maduruyum malesef ki 2 yere 2 farklı cihaza gittim sonuç elde 0. Çoğu kez farklı bayanlar lazer yaptılar bana ve hiç onlarda tüy var mı yok mu diye dikkat bile etmemiştim açıkcası herkesinde tüyleri var mı diye dikkat kesileceğini sanmıyorum :)

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Lazer maalesef böyle. Ben bütün bu eğitimleri almadan önce lazer mağduru oldum ,daha sonra lazerle birlikte iğneli eğitimi aldım. Eğitimi alırken de lazerin ne denli tehlikeli ve sonuçsuz olduğunu tekrar gordum. Lazer tüylerimi cogalttigi için bir iki seans yüzüm icin igneliye gittim. Sonra asil meslegime kadro verilmeyince iğneli eğitimi aldım ve yaklaşık 2 senedir cevreme yakinlarima yardımcı oluyorum. Onlar bundan memnunlar ama bu iş o kadar dikkat gerektiren bi iş ki kendimden başkasına kendim kadar güvenemedim. Hatta daha önce gittiğim iğneli epilasyoncunun nasıl yanlış bir uygulama yaptığını kendim uzman olunca anladım tekrar kendisine gitmedim. O yüzden mağduriyetim devam ediyor. Sanırım ya Allah deyip kendi işimi konusturmam ve ispat etmem gerekiyor.

Merhaba, farklı zamanlarda farklı kişilere lazer yaptırdım. Normalde çok dikkatliyimdir ama burayı okuyana kadar hiç farketmemiştim, lazeri uygulayan kişiyi hiç incelemedim o açıdan. Biri sadece 'bak ben de şuraya yaptırıyorum 5 seans oldu' gibi bir cümle söylemişti ona rağmen incelememiştim.
Bence zaten lazer yaptırmaya gelen kişide o anki anksiyete nedeniyle kendinden ve lazerden başka bir şeye dikkat etmez

Merhaba yorum icin sagolun. Ben lazer değil iğneli epilasyon uyguluyorum ama sanırım yine de yorumunuz geçerli olur diye dusunuyorum. Bu tarz yorumlar işime bir adım yaklaştıriyor beni. Bu yüzden özellikle teşekkürler.

Rica ederim, evet tercih ederdim açıkçası çünkü uzman bulmak o kadar zor ki. Kimi sorsanız şikayet eden çıkıyor, nereye gideceğimi şaşırdım. Siz hangi şehirdesiniz?

Ben İstanbul'dayim. Bu konuda hassasiyet göstermekte haklisiniz. Her uzmanın ufak tefek eksiklikleri olabilir ama bu müşterinin zamanını ve parasını suistimal boyutuna gelirse o kusur değil kasıt olur maalesef. Ben kendimi henüz yerim olmadığı için uzman olarak tanitamiyorum çünkü işinizi ne kadar iyi yaparsanız yapın kendinize ait yeriniz olmayınca uzman kabul edilmiyorsunuz. Dışarıdan bakan biri ile empati yaptığımda bunu kısmen haklı buluyorum , ama bazen de karşılıklı empati yapmak gerekiyor :)

iyi günler.
kilolu bi diyetisyen güven vermez misal ama sizin olayınız ondan çok farklı.sizin kendinize yapabileceğiniz birşey yok
eğer işinizi çok iyi yaparsanız hiç bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
ve arkadaşlarında dediği gibi o stresle kimse dikkat etmez :)

Soran olursa terzi kendi söküğünü dikemezmiş dersin :) saka bir yana ben hakkında iyi yorumlar almışsam, mekan temiz ve güvenilirse, fiyat olarak uygunsa, güler yüzlü ve ilgiliyse tercih edebilirdim. Sonuçta gittiğimiz tüm göz doktorları da gözlük takıyor neredeyse

Bu şekilde düşünmenize sevindim. Maalesef şu an mekanım yok. Olursa da hanımların kendini rahat hissedebileceği nezih bir ev ortamı şeklinde düzenlemeyi düşünüyorum. O zaman da üyeliğimi ücretli olarak almayı ve adresimi de paylaşmayı umuyorum. Yorumlarınız için teşekkür ederim

Keşke Ankara'da olsaydınız bir de size gelip denerdim :) Size iğneli epilasyonla ilgili aklıma takılan birkaç soru sorabilir miyim?

Keşke Ankara'da olsaydınız bir de size gelip denerdim :) Size iğneli epilasyonla ilgili aklıma takılan birkaç soru sorabilir miyim?

Size pratikte yardımcı olmayı çok isterdim. Bu mümkün değilse bile teorikte yardımcı olabilirim. Elbette sorabilirsiniz. Umarım bu bilgi paylasimim , yanlış değerlendirilmez. Bilgi paylaştıkça değerlenir.

Keşke izmir'de olsaydınız ,en azından gelir görüşür fikir alırdım.Yazdıklarınız güven verici geldi.Tavsiye üzerine 1 seans 3 saat iğneli epilasyona girmiştim yaklaşık 2 -2,5 yıl önce .Fiyat konusunda bayanın ilk görüşmeye gittiğimde verdiği fiyatla seans sonunda söylediği fiyat tutarsızlığı yüzünden 2.bi seansa gitmedim çünkü güvenimi sarsan birine kendimi emanet edemezdim.Bu durum midemi bulandırmıştı.. Kişinin aldığı eğitimin, hijyenin yanı sıra güven vermesi de bir o kadar önemli.

Sorunuza gelecek olursam elbette bakarım kolunu, yüzüne .Sonuçta kendi kılını tüyünü en aza indirmeyen yada sıfırlamayan birine ne kadar güvenebilirim ki ? Kendi kendinize iğneli yapamazsınız ama bir başka yerde eğitimli işinin hakkını vererek yapan profosyonel birine yaptırabilirsiniz :)

Teşekkürler :) Öncelikle bu iğneliden sonra kabuk konusunu merak ediyorum. Denildiği gibi gerçekten normal mi? Mesela ben iğneli yaptırdım birkaç hafta kabuklar kaldı sonra döküldü şimdi kırmızımsı lekeler var, geçer deniyor, gerçekten geçer mi?

Diğer sorum kollarımda sık fakat siyah olmayan kıllar var.Uzmana sıfırlamak değil de seyreltmek istediğimi söylediğinde önce lazer yaptırıp azaltmamı kalırsa iğneliyle sıfırlamamı tavsiye etti. Yoksa maliyetli olacağını ve seyrek olunca uzun uzun çirkin durduğunu söyledi.Ama ben hiç almadım kolumu ve lazere bulaşırsam sonucu geciktireceğimi düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz seyreltmek garip mi olur?
Üçüncü sorum göğüs ucu etrafına iğneli yapmak süt bezlerini olumsuz etkiler mi? Ve son olarak :)) işlem sonrası bakım nasıl olmalı mesela fito krem kullanıyorum ben kabuklar olmadan önce ve sonra.. Çok soru sordum kusura bakmayın vaktiniz olduğunda cevaplarsanız sevinirim. Ama cevaplamasanız da sorun yok konunuzu sabote ettim çünkü :)

Yaşadığınız mağduriyet için gerçekten üzüldüm buna benzer bir durumu lazerde yaşadığım için sizi anlıyorum. Maalesef bu tarz bir yaklaşım piyasada neredeyse fiyat politikası olmuş durumda. Bunun normal olduğu sanılıyor sanırım. Ama etik olmayan bir şeyin normal olması beklenemez. Uzmanın kendi durumu hakkında söylediklerinize de hak veriyorum bu sebeple iğneliyle olmasa da diğer yollarla steril olmaya çalışıyorum. Ama bu iğneli epilasyonun asla yerini tutmaz . Kendimi methetmek için söylediğim sanılmaz umarım ama kendim kadar güvenebildiğim birini bulamıyorum iğnelide. Hem yaklaşım hem iş olarak güvenilir olmasını bekliyorum. İşin detayını bilince de daha hassas olunuyor sanırım. Yorumunuz ve olumlu intibanız için teşekkür ederim. Umarım iğnelide istediğiniz gibi bir uzman bulabilirsiniz.

dürüst ve işini iyi yapan biri olduktan sonra kimse sana bakmaz onda da var mı yok mu diye. bu piyasada herkes paracı olmuş. yaptırıyorsun seans satın alıp aa hadi bitmedi bir daha al. alıyorsun aa gene bitmedi. para alana kadar ilgi alaka mukemmel. para aldıktan sonra randevuyu bile zor alıyorsun. bak gene sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…