Müşteriye yok dediğimde anlamamak için ısrar ediyor hiç mi yok kenarda köşedede mi yok diğer mağazalardadamı yok gibi 8 tane aynı soruyu arka arkaya sıraladığında sormak istiyorum yokun başka kelime anlamı var mı güzel türkçemizde ben mi bilmiyorum defteri görüyo bu deftermi diye soruyo ya bunlar neyin kafasını yaşıyo çığlık atmak istiyorum ruhumu sömürdüler ya bende insanım kardeşim zorlamayın bukadar ya ohhh yazınca rahatlıyorum
Beggyy
yok dendikten sonra kiyida kosede sordugum urunu bulmayaydim iyiydi :)
sizi bilemem belki az urunu olan veya belli basli urunleri bulunduran biryerde calisiyorsunuz, ancak koskoca hipermarketlerde teknoloji maazalarinda hic stok kontrolu, arama vs yapmadan direk yok diyen elemanlara ben de guvenmiyorum. ama onlara hic mi yok diye sormak yerine arayip tarayip buluyor gozlerinin icine sokuyorum.
Ah canım aynen ya santral arçelik Beko servisine hoşgeldiniz diyor. Ben telefonu açarken arçelik Beko diye açıyorum. Hala telefondaki musteri arçelik mi diyor. Bazen santrali sonuna kadar dinleyip bağlandığı zaman ben digiturk servisini aramistim diyor. Burası arçelik dediğim zaman da digiturk un numarasibu istiyor. Sanki bilmek zorundaymisim gibi. Çok bunaliyorum çoook :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Geçen geldi kanvas pantolon soruyor bnm markam türkiyede iki mağazası olan farklı konseptte bi yer pantolon yok diyorum hiç mi yok diyo yok diyorm diğer mağazadadamo diyor yok diyorm hımm tamam diyo sonra hani siyah olan diyo anladm hanmefendi yok diyorum eminsiniz yani diyo eminm diyorum gidip başkasına soruyo sonra o aorduğu tekrar bana gelip sordu yok diye bağırdım yok diyorm yok dedim diyorm arkadaşa aonra kadın gelio hanmefendi sinirlendi galiba diyo yani bende insanm yokun başka kelime anlamı yok olsa onu kullancm ya anlıyorm sni o yüzdn
Beggyy
Ama canım bi tane bile mi yoookkkk :)))) 72 milletten insan var işte güzel ülkemde çeşit çeşit ne ararsan, aslında bi zamandan sonra insan makara yapmaya başlıyor sinirlenmek yerine :)
9 sene oldu okadar senede kaç ke duysuğuumu düşünürsm sabır sinir kalmıyo :) ahahha japonyaya söyleyin dio bide bak bak ahaha
Beggyy
Bazı müşteriler dediğin gibi çok bilmiş oluyor toplum bilinçlendikce çalışanlar da zor durumda kalıyor
özellikle hizmet sektöründe.. Allah bizlerin yardımcısı olsun .
Ya bu inan bilinçlenme değil görgüsüzleşme para el değiştirdi artık çok fazla hemde 50 lira ödediğinde seni satın aldığını düşünüyor bende sabır kalmamış hiç adam tırnAk makasını yıkamış bana paslandı siyo böyle hastalar var ahhaa
Beggyy
:) bizler de bunlari görerek daha düzgün musteri oluyoruz. Ben şahsen bana müşterilerimin yaptıklarından sonra , bi yere musteri olarak gittiğim zaman eskisinden daha kibar davraniyorum. Çünkü kendi yaşadığımı karşımdaki insana yaşatmak istemiyorum. Nolcak bizim halimiz :))
Müşteriye yok dediğimde anlamamak için ısrar ediyor hiç mi yok kenarda köşedede mi yok diğer mağazalardadamı yok gibi 8 tane aynı soruyu arka arkaya sıraladığında sormak istiyorum yokun başka kelime anlamı var mı güzel türkçemizde ben mi bilmiyorum defteri görüyo bu deftermi diye soruyo ya bunlar neyin kafasını yaşıyo çığlık atmak istiyorum ruhumu sömürdüler ya bende insanım kardeşim zorlamayın bukadar ya ohhh yazınca rahatlıyorum
Beggyy
tabii sizde haklısınız ama şimdi şöyle de bir durum var,mağazada istediğim bedeni bulamıyorum,çalışan elemana soruyorum şu eteğin şu bedeni varmı elinizde diye,maalesef hanımefendi kalmadı diyip geçiyorlar,2 dk sonra başka eteklerin arasında buluyorum ama eteği.gidip baksa,yada kasadan depoya baktırsa vs...ölecek,bu benim başıma çok geliyor çünkü.ben alıştım artık,eşime yok dediklerinde boşver sen onlara bakma vardır diye mağazada arıyoruz ve genelde de buluyoruz.siz üzerinize alınmayın ama nasıl olsa bana satsalarda satmasalarda maaşlarını alacaklar,o yüzden tembelliklerinden kalmadı,yok,hepsi reyonda vs...gibi cümleler kuruyorlar.
Ben sizi anlıyorum ben bir yöneticiyim aynısını benm peraonelim yapsa kızarım fakat şöyle bir durum var bazen bana bile oluyo yok diyorum mesela insanlık hali çıkıyo biryerden ben kendi markam için konuşiyim bnm markamın 2 adet mağazası var ve bilen insanlarn geldiği bir yer paralı olan kimseler vede bana gelio ben oranın yöneticiaiyim bn neden yalan söyliyim % 30 sizin gibi mağdur olan insanlar % 70 psikopat olanlar ���� yani sizi 1 hafta gözlemlemek için koysam nasıl dayanıyosunuz dersiniz
Beggyy
işte diyorsunuz ki insanlık hali çıkıyor biryerden...sizin ürünleriniz barkodlumu bilmem ama mağazalarda çoğu ürün barkodludur,neden personel 2 dakikalarını ayırıp kasadan bakmaya üşeniyorlar,halbuki kasadan baksalar stokta hangi ürünün hangi bedeni ellerinde mevcut görürler,bizde ürün mağazada mı değilmi biliriz,insanlık hali bir yerlerden çıkmaz!bu tembelliklerinden ve işini severek yapmamalarından kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?