Mutemadiyen tacize ugruyorum.

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.

Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmen :( ya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya

Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.

Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...

Cok sinirliyim cok..

Son düzenleme:
Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.

Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmen :( ya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya

Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.

Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...

Cok sinirliyim cok..

Bunları anca teneşir paklar. 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu tacizci aşağılıkların karısı kızı anası bacısı yokmu...onlara aynı şey yapılsa ne yaparlar acaba...

:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

tenesire gelsin domuzlar.
pazar gunu parka gittik tiklim tiklim pamuk seketci; baloncu; misir satanlar ordan bir ser..siz de tam ben gecerken geldi yine sürmeli dedi (aye liner surmustum bir iki kez oradan dolanmistik yol boyu)
ya bu ser..siz bana dedi bu lafi ya baska birine esim yanimdaydi yoksa haddini bildiririm yani

Son düzenleme:
tenesire gelsin domuzlar.
pazar gunu parka gittik tiklim tiklim pamuk seketci; baloncu; misir satanlar ordan bir ser..siz de tam ben gecerken geldi yine sürmeli dedi (aye liner surmustum bir iki kez oradan dolanmistik yol boyu)
ya bu ser..siz bana dedi bu lafi ya baska birine esim yanimdaydi yoksa haddini bildiririm yani
Al iste sananey yani sa na ne. Gecer gecmez. Batiyoruz adamlara cidden.

olurmu canım manyak çok etrafta allah bildiği gibi yapsın.:4:

iyi oluyo bunlara
Su gencevik kadinlarla evlenip 10gun sonra ölenler varya mustehak. Muge anli bulmasn oylelerini iyi oluyo

Ya valla gençler böyle değiller. Bunlar yaşlandıkça daha bi hidayete ereceklerine azıyolar da azıyolar. Kökleri kuruyasıcalar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gercekten bazilari sanssiz oluyo bu konuda.bi arkadasiminda butun konustugu cocuklar cinsellik muhabbeti yapar.bende sans yok nerde sapik var cekiyorum diye isyanda surekli.elini kolunu biraz siper etsende yaklastirmasan canim.ve sokakta asla guleryuzlu olma.kaslarin catik sinirli durki yaklasmaya cekinsinler.baska bi cozum gelmiyo aklima.ama bu surat ifadesi cok etkiliyo.beni yuruyuste takip eden bi adam vardi.aksam karanlikta tek basina yakaladi beni bigun.ustume ustume gelmeye basladi.tabi bendeki sinirli ifade ve kalipla sadece yanimdan gecebildi.ogun gercekten cok ucuz siyirmistim ve tamamen cesaretini kirisimdan.bazen yine hayran hayran bakarlarken ifademden bozulup ceki duzen veriyolar kendilerine.disarda her zaman ciddi ifadeyi yerlestir yuzune.

Son düzenleme:
gercekten bazilari sanssiz oluyo bu konuda.bi arkadasiminda butun konustugu cocuklar cinsellik muhabbeti yapar.bende sans yok nerde sapik var cekiyorum diye isyanda surekli.elini kolunu biraz siper etsende yaklastirmasan canim.ve sokakta asla guleryuzlu olma.kaslarin catik sinirli durki yaklasmaya cekinsinler.baska bi cozum gelmiyo aklima.ama bu surat ifadesi cok etkiliyo.beni yuruyuste takip eden bi adam vardi.aksam karanlikta tek basina yakaladi beni bigun.ustume ustume gelmeye basladi.tabi bendeki sinirli ifade ve kalipla sadece yanimdan gecebildi.ogun gercekten cok ucuz siyirmistim ve tamamen cesaretini kirisimdan.bazen yine hayran hayran bakarlarken ifademden bozulup ceki duzen veriyolar kendilerine.disarda her zaman ciddi ifadeyi yerlestir yuzune.

İnan yolda yuruken kasimi catmaktan basim agriyor sag kasim sekil aldi kaldirmaktan. Hah bende o arkadasindanim bi konularima goz atarsan bahsetmisimdir de. Bizim okulun gozde bi ogrencisi vardi siir yarismalarnda birincilikleri falan var sair ruhlu terbiyeli tatli bisey.
Uniye gittikten sonra bana resmen ahlaksiz teklifte bulundu.
Oyle bi imaj veya nasl desem o cesaretide vermiyorum ama anlamiyorum cekiyorum sanrim

Tepki vermek lazım yoksa uslanmıyor bunlar. Bana da rastladı böyle bir iki tane rezil ettim onları eminim birine sataşırken akıllarına gelmişimdir :1:

Eğer bir daha rastlarsam şöyle kısa boylu çelimsiz biriyse bir yumruk patlatmayı düşünüyorum bakalım piyango hangi sapık yaşlıya çıkacak.

Çok iğrenç şeyler bunlar ya pislik adi herifler . Bir gün bizde annemle yürüyüşe çıkmıştık . Sohbet ederek yan yana yürüyoruz , motorbisiklet sesi duydum yol tarafından çekildim , annemin arkasına geçtim ki yol geniş rahat sığar ama Allah geçirdi heralde . Sonra mikrobun teki beni kaçırınca annemin arkasına elini sürterek geçmeye çalıştı ben avazım çıktığı kadar bağırınca kaçmak zorunda kaldı tabi . Gözümün önüne geldikçe çıldıracak gibi oluyorum . Annem ne olduğunu bile anlayamadı tabi onun arkası dönüktü .
Yani bunlara genç , yaşlı , güzel ,çirkin fark etmiyor . Kadın olmak yeterli . Bir çok kez yüzümüze baktıklarını düşünmüyorum ben mikropların gözü başka yerlerde . Allah belalarını versin .

Hepsinin boynu altında kalsın inşallah:47:
Benim de geçen yıl toplu taşıma araçlarında başıma geldi böyle bir olay, cam kenarında oturuyorum, aşırı kilolu orta yaşlı bir adam geldi oturdu yanıma, tutunur gibi yapıyor ama resmen göğüslerime değdiriyor pislik herif:47:
Önce anlamadım tabii, dedim şişmanlıktandır.. Sustum...
Ama adam hızlanmaya başladı, anlaşılıyor yani.... Nefesi filan hızlandı, anında tepkimi koydum. İlk durakta indim hemen, inerken de ''yaşından başından utan bari'' dedim, kıpkırmızı oldu, yaşımız genç diye ses çıkaramayız sanıyorlar ama sanıldığı gibi davranmadım, dişli olacaksın canım... Yoksa bunların ar damarları çatlamış olduğu için bunu kullanırlar...

iğrenç insanlar.
hep derim ve malesefki bu böyle.
bu dünyada kadın olmak gerçekten zor.allah böyle erkeklerin belasını en kısa sürede versin hatta kendilerine değil.allah bunların analarının,bacılarının,karılarının karşısına böyle sapık erkekler çıkarsın.belki o zaman bunlar ders çıkarırlar ve başkasının kızına,karısına yaklaşmazlar.yoksa hiçbir zaman akıllanmayacaklar.:47:

geçenlerde dolmuşta yaşlı adamın teki kafasını çevirip öpücük atıyordu sesimi çıkardım da indi
sonra yine otobüsteyim yaşlı amca ama görseniz ayakta duramıyor elleri titriyor yaşından da utanmıyor

iğrenç insanlar.
hep derim ve malesefki bu böyle.
bu dünyada kadın olmak gerçekten zor.allah böyle erkeklerin belasını en kısa sürede versin hatta kendilerine değil.allah bunların analarının,bacılarının,karılarının karşısına böyle sapık erkekler çıkarsın.belki o zaman bunlar ders çıkarırlar ve başkasının kızına,karısına yaklaşmazlar.yoksa hiçbir zaman akıllanmayacaklar.:47:

böyle söyleme...
onların suçu yok ki..
misal senin benim babam abim birini taciz etse benim burdan ne haberim olacak?

Back
X