Mutemadiyen tacize ugruyorum.

Dun de okulun senliklerine giderken ayni sey bana oldu. Ayaktaydim cok sıkışıkti ve yanimda en az 50 yaslarinda bir adam vardi. Yanyana ayakta duruyorduk surekli carpiyordu ama ben yanyana oldugumuz için bacağı falan degiyor sandim. Rastgele donunce gördüğüm goruntuden anladim. Sesimi de cikaramadim ama cok kotu oldum konser zehir oldu bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsinin boynu altında kalsın inşallah:47:
Benim de geçen yıl toplu taşıma araçlarında başıma geldi böyle bir olay, cam kenarında oturuyorum, aşırı kilolu orta yaşlı bir adam geldi oturdu yanıma, tutunur gibi yapıyor ama resmen göğüslerime değdiriyor pislik herif:47:
Önce anlamadım tabii, dedim şişmanlıktandır.. Sustum...
Ama adam hızlanmaya başladı, anlaşılıyor yani.... Nefesi filan hızlandı, anında tepkimi koydum. İlk durakta indim hemen, inerken de ''yaşından başından utan bari'' dedim, kıpkırmızı oldu, yaşımız genç diye ses çıkaramayız sanıyorlar ama sanıldığı gibi davranmadım, dişli olacaksın canım... Yoksa bunların ar damarları çatlamış olduğu için bunu kullanırlar...

geçenlerde dolmuşta yaşlı adamın teki kafasını çevirip öpücük atıyordu sesimi çıkardım da indi
sonra yine otobüsteyim yaşlı amca ama görseniz ayakta duramıyor elleri titriyor yaşından da utanmıyor

gözlerime inanamıyorum.lütfen şaka olsun.

Ah arkadaşım keşke şaka olsa...
Toplumumuz kadınları eleştirdiği için ses de çıkaramıyor kadınlarımız...
Siyasiler bile; ''kadın tecavüze uğruyorsa mini eteğindendir'' diyebiliyorlar...
O yüzden biz de sesimizi çıkaramıyoruz, utancımızdan....
Ama tepkiyi en ağır şekilde koymalıyız, terbiyesiz herifler:47:

böyle söyleme...
onların suçu yok ki..
misal senin benim babam abim birini taciz etse benim burdan ne haberim olacak?

canım ya sinirden söylüyorum hepsini.hatta mesajı yazdıktan sonra kendi kendime "ne saçma yorum yaptım"dedim ama insan bir anda sinirleniyor ve ağzından çıkan ilk şeyi yazıyor.kadın olmak zor yazıyorum ardından da kendi analarının karılarının karşısına böyleleri çıksın diyorum.
haklısın tabiki ama böyle sapıklarında bir şekilde cezalandırılması lazım.

Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.

Son düzenleme:

yaşlı olduğundan emin olmak için bekledim bir süre gerçekten konduramıyor insan.yaşla da alakası yokmuş.
açık giyinen birisi değilim üstümde uzun montum olur genelde ama açık giyinsem de bu karşıdakileri haklı çıkarmaz
kadın olmak gerçekten zor
Allah'ım bizleri korusun böyle kötü insanlardan...

Bu yaslilar kudurmus mu? Bana mi denk geliyor?
Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Tovbe estagfrullah elim titreye titreye ciktim marketten.
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.

Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmen :( ya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya

Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.

Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Cok, cok sinirliyim. Hep diyorum ama hep susuyorum
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...

Cok sinirliyim cok..

Bu mantıkla düşündüğün sürece maalesef böyle devam eder.

Başlığına bak : Mütemadiyen tacize uğruyorum

Bunu kabullenmiş ve sürekliliğini benimsemişsin.
Konunda da öyle : Millet bozulmuş,herkes kudurmuş,hep bana denk geliyor......
Düşünce sistemini ve seçtiğin kelimeleri değiştirirsen herşeyin değiştiğini göreceksin.

Bunun için 1 kez patlaman gerekiyorsa yapmanı öneririm.
Uygun ortamda diş geçirebileceğin bir tacizciye bağırıp çağır mesela.
Ondan sonra bir daha asla olmayacağı hissini yaşaman daha kolay olur.

Bu kart zamparalardan ben de çok sikayetciyim.Gencler bile bakislariyla bu kadar taciz etmiyor.Ama ben bir güzel benzetiyorum hepsini.Gelip gecen biri simitci verdi.Gunde kirk kere gecse kirk kere donup bakardi.Ters ters baksam da anlamiyordu.Bir gün işyerine geldi bir sey icin.Siz beni birine mi benzetiyorsunuz her geçmeye niye bakıyorsunuz dedim.Patronuna bakiyormus aciklamasi bu.Her seferinde bakıyorsunuz dedim citini cikaramadan gitti.Simdi basini çevirip korkuyla geçiyor.Birine de uzaktan elim kaldirip ne bakiyorsun demiştim.O da ondan sonra bakamadi.Hadim edeceksin bunlari.:47:

evet kadin olmak cok zor.
hadim cezasi olsa valla toptan halletmek lazim bunlari.

canım ya sinirden söylüyorum hepsini.hatta mesajı yazdıktan sonra kendi kendime "ne saçma yorum yaptım"dedim ama insan bir anda sinirleniyor ve ağzından çıkan ilk şeyi yazıyor.kadın olmak zor yazıyorum ardından da kendi analarının karılarının karşısına böyleleri çıksın diyorum.
haklısın tabiki ama böyle sapıklarında bir şekilde cezalandırılması lazım.

Birkac ay once markette aldiklarimi posete koyarken arkamdaki yasli adam carpinca gulumsedim cekildim dardi yer biraz dondum posetliyorum onumu daha ittiriyo arkadan...
Gecen hafta karsidan karsiya gecerken bi grup adam da karsidan geliyodu tam kaldirimdan inicem adam elini boydan boya surttu vucuduma. Yanlislikla degmedi veya carpmadi boylu boyunca surttu elini resmen. Kalabalik oldugu icin birde o an saskinliktan cikaramadim sesimi.

Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmen :( ya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya

Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden.

Acaba ben mi art niyetliym yanlis anliyorum diyorum yok arkadas millet bozulmus. Ya denklerim yasitlarim bile bu denli degil ya kudurmuslar ne olursa o kar diyor serefsizler.
Bir dahakine yasa basa bakmayip cingar cikartacagim. Tabi noluyo ya modundan cikabilirsem...

Cok sinirliyim cok..

Yok canim sen art niyetli degilsin. Benimde basima cok gelir böyle seyler. Senin anlattigin kadar degil ama oluyor. Mesela hergün trenle okula gidip gelirim, koca koca adamlar bile 45/50 yaslarda. Karsimda oturup inene kadar süzerler bastan asagi. Millet civitmis iyice.

konu sahibi dikkat edersen sana yazan herkesin bir taciz olayı var... yani hep senin basına geliyor degil, sapıklar yalnızca senin bindigin toplu tasımada veya oturdugun sokakta degiller, her yerde!

bir uyenin dedigi gibi oncelikle bu durumu kabullenmeyi bırakıp, gerektigi yerde de tepki gostermekten cekinmemelisin.
terbiyesizlik onlara haddini bildirmek degil, orasını burasını degdirmek veya suzmektir.
bir iki kisi o sapıkları toplumda rezil etsin de bakalım tekrar cesaret edebiliyorlar mı...

tepkiden kastım kas catman degil, elbette caydırı etkisi olabilir ama adam tacizi goze alıyorsa senin o bakısına da offf ne haşin kız diye yorum yapar, beyni oyle calısıyor cunku.

onlar yokmus gibi gayet rahat davran, alan dardı genisti onlara bahane bulma, dar ise hanımefendi yol verir misiniz desin, taciz niyeti olmasa bile seni kimsenin rahatsız etmeye hakkı yok, sınırı bu noktadan cizersen karsılastıgın hos olmayan konularda tepkilerini de daha rahat verirsin.

başıma böyle birşey gelmedi çok şükür
inşallah da gelmez.

ben para üstünü alırken adamın yanlışlıkla eli elime degse huylaniyorum
birde bile bile bana dokunsa bende çok kızar ve üzülürdüm...

bende göz ile taciz edenlerden bıktım...
geçen gün eşim ben kızım kaldırımda yürûyoruz

yan tarafı bi baktım eşimle kızım yok.
baya geride kalmışlar...

yavaşladım bekliyorum.dükkan önüne tabure koymuş öküzün biri.
yemin ederim bana bir bakışı var.alttan yukarı yukardan aşağı:47:

benim bütün etlerim diken diken oldu.
iğrenç adam neredeyse 50 yaşında.hemen ilerledim onu göremeyecek yere kadar geldim
bu sefer eşimle beni arıyor...

eşime de soyledim tabi durumu.
yoksa ikide bir soruyor neden buraya kadar geldin diye:47:

Allah yardımcımiz olsun kızlar.
ben artık kendimi düşünmüyorum.
çünkü insanları az çok tanıyorum.

ama kızım için korkularım var...Rabbim evlatlarımızın her türlü beladan korusun...onlar çok savunmasız :43:

Eğer kılık kıyafetin tahrik edici değilse (malum sokaklar dolu )hatayı kendinde ararama karşı tarafın edepsiz olduğunu dşün ve daha dikkatli ol.

yani kilik kiyafetin tahrik ediciyse hatayi kendinde ara anlamina mi geliyor bu? acik giyindiysen taciz etmekte hakli yani adam?

evet toplumumuzda bir aclik var, ama bunla savasmanin yolu kendini kisitlamak degil, tacizciye karsi sesini cikarmak, ifsa etmek, rezil etmek.

ben kadinlarin cok daha kapali ve erkeklerden izole oldugu bir ulkede de yasadim. inanin bu sefer de kisa kollu giyen ayak bilegi gorunen vs taciz ediliyor ve adam hakli gorunuyor.
yani bunun sonu yok, siz bunu kabullendikce biri mini etek giymisti tacizi hak etti der, biri bana gulumsedi der falan filan. tacizi hakli cikaracak hic bir kosul olmadigini beynimize ve en onemlisi cocuklarimizin beynine kazimamiz lazim once.

yani kilik kiyafetin tahrik ediciyse hatayi kendinde ara anlamina mi geliyor bu? acik giyindiysen taciz etmekte hakli yani adam?

evet toplumumuzda bir aclik var, ama bunla savasmanin yolu kendini kisitlamak degil, tacizciye karsi sesini cikarmak, ifsa etmek, rezil etmek.

ben kadinlarin cok daha kapali ve erkeklerden izole oldugu bir ulkede de yasadim. inanin bu sefer de kisa kollu giyen ayak bilegi gorunen vs taciz ediliyor ve adam hakli gorunuyor.
yani bunun sonu yok, siz bunu kabullendikce biri mini etek giymisti tacizi hak etti der, biri bana gulumsedi der falan filan. tacizi hakli cikaracak hic bir kosul olmadigini beynimize ve en onemlisi cocuklarimizin beynine kazimamiz lazim once.

Valla ben çarşaflı kadına bile laf atan adamlar gördüm. Kadın mini giyse nolur adam babası yaşında ya. O gözle bakması yanlış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok sinirliyim cok..
canım seni çok iyi anlıyorum.insan olayın şokuyla ne olduğunu anlayana kadar iş işten geçiyo giden gitmiş oluyo zaten. bir de yanlışlık mı oldu art niyet mi oldu onu çözene kadar epey zaman geçiyo.hadi gençler bakıyo falan bi şekilde anladık da bu yaşlılar orta yaşlılar gerçekten insanın midesini bulandırıyo. ya yaşın gelmiş 50 ye 60 a git evinde 2 rekat namaz kıl dua et bi ayağın çukurda. ama yok sokakta onun bunun karısını kızını elleyecekler rahatsız edecekler. bazen sırf bu sebepten sokağa çıkan insanlar olduğunu düşünüyorum.Allah hepsinin belasını versin!

kime göre ve neye göre tahrik edici. o kadar çok hayvan var ki sokaklarda ne giyersen giy tahrik olmak için hazır ve nazır bekliyorlar. sizin mantığınıza göre sokağa da çıkmayalım o zaman ...

Ortaokuldaydım annemi pazarda arıyordum bir insan evladı tüm pazarcılardan laf yiyebilir mi sırf yalnızım diye 70 lik dedeler den neler duymuştum
Tek tek tacirleri ciddiye almıyorum da....Pazaryeri bende travmatik etki yarattı

Cok sinirliyim cok..

"Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmen :( ya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya"

şu bazen herkeze olmuyor mu?. hani sen kayarsın karşıdaki adamda kayar. aslında art niyet yoktur. bi keresinde sen dur kızımda ben geçeyim artık demişti kardeşime.. adamda art niyet yok bazen öle tuhaflıklar oluyor..

"Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden."

seni kırmak istemiyorum, bundan etkileniyorsun gibime geldi.. paranoya olmuş olabilir misin?

ha tamam sapıklar var mı var.. doğru.. iğrenç yaratıklar da var tabi...

bende şu konuda hem fikirim yaşını başını almış insanlar gençlere oranla daha çok taciz ediyo... benim evimin önünde sanayi vardı oradan ne zaman geçsem biri tane yaşını başını almış sapık bana bakardı ama çok igrenç bir bakış mide bulandırıcı bide karsındaki igrenç tipli olunca insanın daha da bir midesi kalkıyo dogruya dogru yani :27: evimin arkasına yol yapıldı da kurtuldum sapıktan oradan dolaştım evime gittim... Allah ıslah etsin bunları ne diyim pis sapıklar....:27::27::47:

Ben sokakta ciplak gezebilirim ama birinin bama tecavuz etme hakki yoktur.
Ha merak ettigine gelirsek kot tisort hirka vardi ama bundanda tahrik olan agir sapiklar var el kadar bebelerden olanlar oldugu gibi. Giyime degil zihniyete bakar boyle isler
"Dunde yolda yururken yasli bir adam geliyordu karsidan yol vereyim diye kenara cekildim ustume ustume geldi. Ben yana kayiyorum o kayiyo. Nefesini hissettim ya yuzumde biyiklari agzima degecek oldu resmen :( ya birde ben cok uzunum herif bildigin uzandi ya"

şu bazen herkeze olmuyor mu?. hani sen kayarsın karşıdaki adamda kayar. aslında art niyet yoktur. bi keresinde sen dur kızımda ben geçeyim artık demişti kardeşime.. adamda art niyet yok bazen öle tuhaflıklar oluyor..

"Cocuklugumun kotu anilari bitmeden bunlarda tuz biber oluyor ustune igreniyorum hepsinden."

seni kırmak istemiyorum, bundan etkileniyorsun gibime geldi.. paranoya olmuş olabilir misin?

ha tamam sapıklar var mı var.. doğru.. iğrenç yaratıklar da var tabi...
paranoyamim oldugu dogru fakat anlattoklarm emin oldugum seyler. Ayrica benim.boyum 1.81 yasli adam zaten egik bukuk uzandi uzerime dogru. Yanls anladysamda allah affetsin napalm.

Back
X