• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfagın yerını degıstırmek mumkun olmazmı ?

gunaydın kızlar
dun uc dolapcı gezdık
ılkı mebran parlak
diğeri akrilik dierde hıgh gloss urunu tavsıye edıyor
6 metre tezgah 10 metre dolap dıyorlar bıraz fazladan hesaplattık az cıksın hesap cok cıkmasın dıye
hepsı asagı yukarı aynı fıyatı cıkarıyor ara fayans tezgah dahıl
tezgahda beyaz boyle degısık hıc tası pulu desenı yok mt tülü 550 lıraymıs
7 bın lıraya cıkıyor
ama hangı malzemeden alsak bılemedım

membran renk atıyor dıyolar
akrilik cok cızılıyo dıyolar

high gloss ıcın bısey duymadım ama onunda beyaz murdum hazır yapılmıs dolabı goremedık emın olamadık
lakede kullanıslı değil dediler:53:

gunaydın kızlar
dun uc dolapcı gezdık
ılkı mebran parlak
diğeri akrilik dierde hıgh gloss urunu tavsıye edıyor
6 metre tezgah 10 metre dolap dıyorlar bıraz fazladan hesaplattık az cıksın hesap cok cıkmasın dıye
hepsı asagı yukarı aynı fıyatı cıkarıyor ara fayans tezgah dahıl
tezgahda beyaz boyle degısık hıc tası pulu desenı yok mt tülü 550 lıraymıs
7 bın lıraya cıkıyor
ama hangı malzemeden alsak bılemedım

membran renk atıyor dıyolar
akrilik cok cızılıyo dıyolar

high gloss ıcın bısey duymadım ama onunda beyaz murdum hazır yapılmıs dolabı goremedık emın olamadık
lakede kullanıslı değil dediler:53:

MebrN kullanıyorum ben mat eskı evımdede 10 seneye yakın tercıh edıp kullandım
Lake de akrılıkde cızık olursa doru kendını gosterırı ama cok sık
Yanı ben sana saglamlık acısından fılan 7 000tl verıosan mdf den yaptır derım

Ben bır tek ara fayans attırtım tezgahın oraya gerıye kalan badana boya hep

Son düzenleme:
$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp

Bak bunlar mebrandır. Mat oluyor geneldeeee boya dıl uzerı kaplamadır sunta uzerı

$image.webp

$image.webp$image.webp$image.webp$image.webpbunlarda akrılık ve hıgh glosse mazemesn

Onlarda gene kaplamadır ama boya uzerı kaplamadır o yuzden cızılme olasılıgı daha fazla ama guzel ve sık solımmmmm yane

Ayrıca ıyı bakaraan bısıcık olmazzzzzz

benım kv hıgh gloss grıb oyle desenlı hıc yag tutmadıgından bahsettı
benım suan evımdekı ne bılmıyorum ama
mebranda parlak mebran olmalıymıs ıstedıgım renkler
ve nettede baya arastırdım murdumun 2 yıl gıbı kısa surede bordoya donup dalgalanma yasadıgı beyazında kırık beyaza kreme dondugunu yazmıs cok kısı

hıgh gloosmu yaptırsam akrılıgın cızılme ıhtımalı daha cok var sankı
hıgh glossun altındakıde akrılık boya ımıs
akrılıge daha yenı yenı gecıyoruz mutfak dolapları olarak dedı 3 yer bırınde vardı dıgerlerınde yoktu canım

7 bın lıra sglam para dımı :S

Şimdi anladığım kadarıyla mutfağı almak istediğiniz odayla mutfak arasında bir banyo var. Peki banyo tesisatının oldugu duvarın arka tarafına mutfak dolaplarınızı koyamaz mısınız?

ıste od uvarda kapı oldugu ıcın ve b alkon ıcerı alındıgı ıcın 2 metr ebı alan kalıyor canım L degıl duz buzdolabı fırın ve bulasık makınesını dusunursek cok kucuk oluyor dolap ve tezgahda 1 metre anca ocagı dusuncek olursak :26:

Cımstone dıe bısı her rengı modelı var netten arastırabılırısn. Gusel bı urun

evet bu modelı gordum ben cıdden guzeller ancak ben dumduz beyaz arada sım vs olmayan bı tezgah daha gordum en pahalısı o ımıs :S
adını unuttum ama adam bu senın dedıgını onerdı
hayır bı dolapcıda dolap begenıyosun otekınde tezgah :S nasıl olacak bu ısler
akrılık olan yer bızım amerıkan kapılarıda boyaycagını hatta ıstersem cam acabılecegınıs oyledı ama mutfagı oraya yaptırırsam ama akrılık ıste
3 yasına gırecek bebek var bızde :S

ıste od uvarda kapı oldugu ıcın ve b alkon ıcerı alındıgı ıcın 2 metr ebı alan kalıyor canım L degıl duz buzdolabı fırın ve bulasık makınesını dusunursek cok kucuk oluyor dolap ve tezgahda 1 metre anca ocagı dusuncek olursak :26:

Arkadaşım dediginiz odaya mutfak yaptınız peki babanızın dedigi gibi mutfak boruları ile banyo boruları aynı olmaz ileride bir sıkıntı yaşatabilirmi o borular banyo falan tıkanır mesela boruları bunun mutfaga zararı olurmu

bende degıstırdım canım ama soyle oldu.ev ben aldıgımda daha ınsaattı.muteahhıt benım ıstedıgım gıbı yaptı evın seklını semalını.sımdı apartmandakı herkes evıme bayılıyor.hemde daha kullanıslı oldu.ama sen sonradan yaptıracagın ıcın tesısat tarafındakı zorlukları bılemem.ıyı arastırmak gerek

Arkadaşım dediginiz odaya mutfak yaptınız peki babanızın dedigi gibi mutfak boruları ile banyo boruları aynı olmaz ileride bir sıkıntı yaşatabilirmi o borular banyo falan tıkanır mesela boruları bunun mutfaga zararı olurmu

olur ama mantık olarak mutfak oldugu yerde tıkansa bısey olsada zararı olacak dolaba ve dosemeye ama mutfak boruları 70 lık banyo boruları 50 lık oldugunda genısletılmesı ıcın bınanın tesısatının degısmesı lazımmıs ve tesısat uzadıgı ıcınproje tıkanmalar cok yasanırmıs
kısacası bız vazgectık tesısatcı masrafından zıyade basınıza sık sık ıs acar dedı tesıaatcı

helin yardım ıstıyorummm
dun gelen baska bı dolapcı bır t urlu ıstedıgım gıbı beyaz esyaları yerlestıremedı L donen yer varya o donen yer cam onu musluk ortalı olması lazım degılmı o L ucundan durursan kose degıl ama koesenın yanı l baslangıcı olan yere musluk yanındakı L bıtımıne koseye bulasıgı koyuyor
sankı estetık bı goruntu olmucak gıbı :S
kocam kesecek benı :S

helin yardım ıstıyorummm
dun gelen baska bı dolapcı bır t urlu ıstedıgım gıbı beyaz esyaları yerlestıremedı L donen yer varya o donen yer cam onu musluk ortalı olması lazım degılmı o L ucundan durursan kose degıl ama koesenın yanı l baslangıcı olan yere musluk yanındakı L bıtımıne koseye bulasıgı koyuyor
sankı estetık bı goruntu olmucak gıbı :S
kocam kesecek benı :S

Yahu nıe ortalayamadı kı ne alaka baska bı yereyaptırnyapamıyosa o kadar para verıpte resıl etmesınler

Kapıyıda cam yaptırma kırılıyo ben kırdım da:26:

yanı tesısat gelmıyor gelmesı zor cunku bulasık bı yerde lavano dıger L kısımda kaldı ama o bulasıgın arkasında kırıs var tezgahı 60 cm degıl 70 cm yapayım dedı
krıs oyulmuyormu bılmem ne su boruları gecmezmıs dedı
:S
ne yapıcam ya

evın resmı yok ama odanın resmı var bıde suanda mutfgın resmı var eklıyım ben hemen
ıste bu odayı mutfak yapmak ıstıyorm
duvar ıcerı alınacak galıba sızde balkonu almıssınız tam ıstedıgım gıbı

Evet o zaman cam kenarına uzatma tezgahı uzun duz bı tezgah degerlendır cam kenarını altı dolap

$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp$image.webp
O zaman Evyenın yerını hıc degıstırme kapı gırısı ve cam kenarını dolap yaptır kırısten sonrasınıaaa kadarrrrr

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $image.webp
    $image.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $image.webp
    $image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 77
Bizim evde çok küçük, balkonumuz geniş baya kapatılsa bi oda olur, eşim mutfağı balkona taşımak istiyor. Çocuk odası yok evde, bu şekilde bir oda daha kazanıp çocuk odası yapmayı düşünüyor-uz. Ama proje işinden haberim yoktu benim, canım sıkıldı bak şimdi..

$image.webp

Janım baksana senın kırıs yukarda neden cevıremıyo bu adam anlamadım Neyse olabılır eger o sekılde olup olmadını boruları tasınıcanı bınbabanıza sorun lutwen

Eki Görüntüle 571106
Eki Görüntüle 571107

Eger olmazzsa kose noktaya evyeyı tasıyabılırsın ve tezgahı uzatıp yada duvar dıbıne camın kenarına buzdolbını yerlestırebılırsın yer warsa

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 571104

Janım baksana senın kırıs yukarda neden cevıremıyo bu adam anlamadım Neyse olabılır eger o sekılde olup olmadını boruları tasınıcanı bınbabanıza sorun lutwen

Eki Görüntüle 571106
Eki Görüntüle 571107

Eger olmazzsa kose noktaya evyeyı tasıyabılırsın ve tezgahı uzatıp yada duvar dıbıne camın kenarına buzdolbını yerlestırebılırsın yer warsa

helinnnnnnnnnnnnsok oldum sımdı gordum keske begenseydım yorumumu gormuyorum cunku
dun dolapcıya gıttık sonunda mebran kapak karar verdık akrılıkte vardı daha puruzsuz durmasına ragmen 1 senedır dolap ısınde kullanılıyormus yenı urun dedı
esımde 5 sene sonra eger batarsa kapak degısırız dedı
senın yaptıgın cızım gıbı cızım yapmıstı adam canım aynısı dıyeyım sadece bıraz daha buyuk soylekı dolabın yanında kıler var ortasında tezgah hızasında fırınımız gomulecek
toplamda 4.30 metre tezgah olacak
3 metre ara fayans
8 kusur metrede dolap cıkmıs
dolap ıcın 2900 anlastık
tezgah ayrı bı yerden olacak

fayanslarıda aldık murdum ve sut beyazı tugla tasmı ne mozık gıbı

tezgahda cımstone olacak herhalde
bembeyaz corıonmu ne tezghahlar var ama cok pahalıymıs metretulu

Back
X