aynisi iste :) al al doymuo insan .. alipta kullanmamazlik etmiorum misafirlerime kullaniorim ya o zaman degdi die bi gaz daha veriorum kendime :)) okuduklarimi yabana atmicam ama tesrkkur ediorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar daha 10aylik evliyim cok sukur iyi giden bi evliligim var fakat.bi sorun var ki bende asiri.derece mutfak icin alisveris yapma meraki var yani surekli mutfak malzemesi almak istiyorum tabak pecete surahi amerikan servisi.masa ortusu .. daha neler neler
her renkten takim olusturmaya calismak.tek merakim ilgi alanim bu .. esimle.atissak yada canim.sıkılsa daha da artio.bu istek kendimi ya bi magazada yada sanal bi sitede alisveris yapio buluyorum maddi olarak simdi cok etkilemesede ileride biliorum etkileyecek ama.ben bu.hissime dur diyemiyorum..
.. esimde yeter diyor bazen ama ben ikna ediyorum onu cok mutlu oluyorum diye bisey yapamiyor vazgeciremiyor ..
lutfen bana biraz akil ... para biriktirebilirdim bunca zaman ama ben bu icimdeki.canavara dur diyemiyorum.vicdanim bile sizliyor esime.karsi sucluluk duyuyorum hatta ....
sizce bu his ileride gececekmi ? simdi yeni oldugum icinmi boyle... napmaliyim yardim rica ediyorum sizlerden
uff gözüm korktu resmen kendimi düşünüyorum ben şuan bile bu hale geldim eskiden kıyafetleri doldursam da az gelirdi şimdi çeyize ne alırsam alayım bir çeşit fazla olsun istiyorum ilerde çocuklarımız olur onlar için alırız derken sanırım sürekli alışveriş için bahanelerimiz olacak
ne yaparsam yapayım ilgim hep bu yönde geçenlerde amerikan servis örmek için ip alayım dedim her renkten aldım hala bile acaba şu renkten de alsam mı diye düşünüyorum renk renk sofralar kurma fikri beni acayip heyecanlandırıyor
bugün farkettim blogerda instagramda sürekli evlerinin fotolarını yayınlayan kişileri takip ediyorum onlar paylaştıkça zaten çeyiz hazırlığındayım kurulmuş düzende evler görmek beni daha hevese getiriyor
bilmiyorum ne olacak bunun sonu Allah yardımcımız olsun inş
Bankada emeklılık hesabı actır ılerıde cok ısıne yarıcak!!!!!!!!
Ev hanımlarına ozel emeklılıkle alakalı kucuk bırıkımler var elıne gecen parayı oraya yatır gectıkce bde altın hesabı olustur
Bıde delet sımdı her yuze 25 tl verıo altın hesabını 100 tl ayır 200 tl mınımum ayır kendıne ustuylede ıstedını al tabı manddı duurmun ıyıse prımı cok yatır ben 450 500 yatırıyorum aylık bana bısı olursa aıleme kalıcak
Bende delı gbı elbıse almak ıstıyorum anlıyorum senı
Bıde bu ay hcbs bank saglık sıgortası yaptırdım aylık 14 tl
o bahanelere rağmen bu isteği içinde bitiremiyorsun bazen alma etme desede eşimde indirimde bir mutfak eşyası gördümü alalım mı diye beni yokluyor hemen.. ben gibi biri yoklanırmı tabiki evet ..konsolumun iki büyük çekmecesini sadece aldığım su meşrubat çay bardakları dolduruyor mutfaktakiler hariç üstelik.. gülermisin ağlarmısın bilemiyorum ama içimdeki bu canavara dur demek istiyorum ama o güzel sofraları düşününce bütün kuruntularım gidiyor.. instagram blogger gibi diğer sosyal paylaşım sitelerinde gördüğüm sofralar amerikan servisleri bardaklar .. sunum örnekleri beni dahada cesaretlendirdi .. ve bende senin gibi bakıyorum fikir olsun diye .. iyi bişey yapmadığımı aslında dün konsoldaki onlarca bardağı gördüğümde anladım yine bugün biara kendimi paşabahçede ayaklı çay bardaklarına bakarken buldum o ayrı tabive dün akşam eşimden kendi evimize geçtiğimizde çoook dolabı olan bir mutfak yaptırmasını istediğimin sözünü aldım.. düşünüyorum evet ii birşey değil birikim yapabilirdim hemde çok çok.. dizginleme şansın varsa bunu şimdiden yapmalısın bence sonra yani evlenince her misafire ayrı renkte bir kombinle masa kurma hayalininn sonu yok .. güzel ama güzelde değil işte
![]()
bence sen çeyize doyamamışsındır =))
her insanın zaman zaman takıntı derecesinde uğraştığı şeyler olabilir,kimilerinin ucuzdur uğraştıklarını kimilerinki pahalı..
seninki en azından evine giden bişeymiş,ne güzel
benim de dönem dönem olur,bu ara gezmeye merak saldım,dişimden tırnağımdan kısıyorum gezi taksitlerimi ödeyim diye^^ bi ara da fimo hamuruna sarmıştım.Ona buna hediyelik fimo yapıp durdum,günlerce bıkmadan...Sonraa bi ara blog yazıyodum ona sardım,rüyamda bile yazacak şeyleri toparlıyodum,sonraa geçenlerde bir projeye sarmıştım.Sevgilimle aram bozuktu,sonrasında ayrılık..Kafamı dağıtsın diye projeye gece demedim gündüz demedim uğraştım,akşam 3lere kadar süren toplantılara katıldım,koşturdum durdum (şükür ki değdi)
Öyle öyle bazen dönemlere girip çıkıyo insan
bak bi bebişin gelsin,mutfağı falan gözün görmez hemen ona bişiler almaya başlarsın...
Canını sıktığına değmez ^^
ya şuan istesem de çok zor şu eksik şunu alayım bu eksik bunu alayım derken aralara hiç ihtiyaç olmayanlarda giriyor mecburbir şeyler almanın sonu yok bunun için bir yerde dur demek lazım
![]()
tatlım ihtiyacım olan seyleri almaya ben de bayılırım ama varsa tutup da farkl ırenklerine modellerine bakmam ..muftakla ilgili he rseyi çok severim ama mesela neyim eksikse ona yönelirim ve en güzelini arayıp bulurum..esse de harika bir tepsi gördüm ama bende hediye d ecok geldiğinden en az 10tepsi var dolayısıyla da almadım...calışıyor musun bilmiyorum eşinden mi alıyorsun yoks aparayı bence ceyrek falan al ..farklı farklı renklerle yemek takımı oluşturmak saglıklı değil inan ki..bu kadar lüksümüz olmasın yazık günah gelecegin için yatırım yap tabak canak satılmaz üstelik koyacak yer ara dur..bi de sanırım daha kiradasın artık kendine söz ver alma yeni evine geçince yeni mutfak rengine uyduramazsın coğu seyi ..kendini durdurmalısın tez zamanda bu d abenim mutluluk sebebim deyip geçme sende ciddi aşamaya gelmiş..
kuzum sne en iyisi bi mutfakla ilgili hobi kursuna falan yazıl en en azından kendini orda tatmin edebilirsin şeker hamurundan kurabiyeler pastalar falan yaparsın benim tanıdıklarım var bu şekilde hobi olarak başladılar şimdi parabile kazanıyorlar![]()
kendime tariflerle ilgili sevimli bi dosya hazırladım son bikaç gündür onu düzenlemenin peşindeydim
tariflere vermeye başladım kendimi denemeler yapıyorum tatlı tuzlu pasta tatlı kurabiye.. hem oyalanmış oluyorum boş vakitlerimde (işten artan zamanlardan bahsediyorum) :)
hemde ilgi alanım oluşssun istiyorum bu alanda .. alışverişi biraz unutayım diye.. hemde aldıklarımı kullanmak için fikir üretmeye çalışıyorum ağırlayacağım misafirlerimde :)
pazar günü kahvaltıya misafirim var bu hafta ona çalışıyorum :)
dün yine alışveriş yaptık ama sadece dekorasyon amaçlı ... salonumuz için ..bakalım ne olacak ne kadar dayanacağım :)