Rica ederim ben bildiklerimi paylaşıyorum sonra sizler öğreniyorsunuz bir tanıdığınıza anlatıyorsunuz böyle böyle bilinçli bir toplum oluşuyor. Ben de bilmediğim bir çok konuda forumdan yardım alıyorum.
Balon kapak PVC kaplamanın balonlama tekniğiyle yapılan halidir. High gloss kapakları önerme nedenim kadınların sürekli yaşadıkları sorunlarını biliyor olmam. Bu kapaklar kir tutmaz, kolay temizlenir, küf nem gibi sorunlar yaşatmaz, solvent içermez, doğa dostudur,güneş ışığından etkilenmez, dayanıklıdır... Yani bu tarz bir malzemeyle yapılan mutfakla yıllarınızı geçirebilirsiniz. Evet dediğim kapaklar onlar oluyor parlak olanlar. Ultra yüzey ve standart yüzey diye de kendi arasında ayrılır bunlar.
Parlak mutfak kesinlikle kullanışlı olur. Temizlik açısından sorun yaşamazsınız, ışık oyunları sayesinde mutfağınız olduğundan ferah görünür, leke kalmaz.
Ray dolap yaptırırken de öncelikli olarak nelere ihtiyacınız olduğunu bir profesyonelle konuşarak belirlemelisiniz. Mesela 3 kişiyiz çok takım elbisemiz var fazla kazağımız yok gibi. Ya da 2 kişiyiz ama içinde ayakkabılarımı da koyabileceğim bir bölüm istiyorum gibi... Sonrasını karşınızdakilere bırakın ve seçenekleri görün. Bunun yanında ray dolaplarda tek önemli nokta mekanizmalardır. Ray bilyaları, rayların şeritleri kapağın kayarlık kalitesini etkileyecektir. İç mekanizmalarda aynı şekilde önemlidir yani 3 gün sonra çekmeceniz açılamayabilir. Bu tür sorunları engellemek için özellikle mekanizmaları ne marka kullandıklarını, ne kadar süre garanti verdiklerini, paslanıp paslanmayacağını sorun ki kandırma olasılıkları kalmasın.