- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi azarantina
-
valla niyetliyseniz deneyin derim bu mutfak dolapları çok eski ve kalitesiz olmasına rağmen böyle olduysa:)Çok güzel olmuş valla elinize kolunuza sağlık. Dün ben de araştırdım biraz bloggerları falan süper işmiş çok hoşuma gitti. Ben de mutfak dolaplarıyla genç odası var boyanmayı bekleyen ona mı niyetlensem diyorum. Tekrar elinize sağlık :)
Benimki yeni ama rengi krem onu beyaz yapalım diyoruz. Genç odası da pembe krem beyaz yapalım bebeğe yeni oda almaktansa dedik. Kış geliyo hamilelik de üstüne üşenmeyip yapsak keşkevalla niyetliyseniz deneyin derim bu mutfak dolapları çok eski ve kalitesiz olmasına rağmen böyle olduysa:)
ev sahibide evi eski sahibinden satın almış hiç bu ev umrunda olmayan ve anlayışlı biri ayrıca evin değerini arttırdık bence:) kulplar hep paslıydı. demode renkli dolaplardansa her zevke hitap eden beyaz renk olmasını sanırım herkes ister:)evsahibiniz nasıl izin verdi ben de onu merak ettim. dolaplar baya yeni görünüyordu
Çok güzel olmuş dolaplarınız. Güle güle kullanın. Dolaplarınızın eski rengi benim mutfak dolaplarımın rengine benziyor. Değiştirmeyi düşündüm ama çok yeniler kıyamadım. Boyatmak hiç aklıma gelmemişti. Bende mi boyatsam acaba? Riskli gibi geldi banaarkadaşlar merhaba,
kiracı olarak oturduğumuz evin dolaplarına tabiri caizse ayar oluyodum. 2 yıla yakındır idare ettim ama yıllık izne çıkınca eahh bea deyip zaten uzun süredir araştırmalarımıda yapmıştım instagramdan bir arkadaşında yol göstermesiyle başladık bir yola bakalım. Ya herro ya merro dedik giriştik:)
efenim öncelikle bizim dolabın cinsi suntalam kaplamaymış. Bunuda internetten araştırınca öğrenmiş bulundum yani en cins dolap oluyor kendileri. Öyle her boya tutmaz vb imiş. Meşhur aşağıdaki boyadan
aldık. 2 adet küçük rulo fırça etraf kirlenmesin diye naylon yeyim birde bol bol dua , kaslı bir eş kolu ahaha:) bugün son katı atacağız bakalım heyecanla bekliyoruz. yarında sprey cila alıp bitirmeyi planlıyoruz. Kulplarıda siyah yapacağım. gelişmeler aşağıda.
Elinize sağlık çok güzel gözüküyor . bişey sorcam benim dolabımda aynısı bende beyaza boyamak istiyorum fakat bu dolaplar iki renk ya tek beyazda nasıl olur die düşünüyüroum . Fotograflarınızda güzel durmuş ama yakından gören biri olarak içinize sindimi ?arkadaşlar merhaba,
kiracı olarak oturduğumuz evin dolaplarına tabiri caizse ayar oluyodum. 2 yıla yakındır idare ettim ama yıllık izne çıkınca eahh bea deyip zaten uzun süredir araştırmalarımıda yapmıştım instagramdan bir arkadaşında yol göstermesiyle başladık bir yola bakalım. Ya herro ya merro dedik giriştik:)
efenim öncelikle bizim dolabın cinsi suntalam kaplamaymış. Bunuda internetten araştırınca öğrenmiş bulundum yani en cins dolap oluyor kendileri. Öyle her boya tutmaz vb imiş. Meşhur aşağıdaki boyadan
aldık. 2 adet küçük rulo fırça etraf kirlenmesin diye naylon yeyim birde bol bol dua , kaslı bir eş kolu ahaha:) bugün son katı atacağız bakalım heyecanla bekliyoruz. yarında sprey cila alıp bitirmeyi planlıyoruz. Kulplarıda siyah yapacağım. gelişmeler aşağıda.
evet akıl edemedik bunuteşekkürler.
evet zımparalamadık zaten dolap türünden dolayı zımpralanmıyor ayrıca bu polisan su bazlı x1 antiaging boya zımparalamadan boyanabiliyor o yüzden tercih ettik.
ahahah teşekkürler
teşekkürler
bitmiş halini ekliyorum
biz bir kaç gün sonra cila-vernikte yapacağız valla instagramda boyayanlarla konuştum hiç cila bile yapmadan 1 yıldır sorunsuz kullananlar varmış.
kızlar daha temizliğim devam ediyor biraz kolum koptu:) camlara epey sıçratmışız barnaklarım delindi onları silmekten fotoğraflarda idare edin biraz dağınık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?