• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolabi-tezgah onerisi

tezgah secimi ne olmali ?

• Granit

• cimstone

• Diger ...

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Eğer tezgahınız sade düz renkse güzel durabilir ama tezgah karışık renkli olacaksa hoş durmaz diye düşünüyorum. Ben de mutfağımı yaptırıyorum. tezgahımı belenco perla yaptırdım tezgah arasını ise 60x120 seramik yaptırdım ama gri tonlarında yaptırdım.
Bizimki de sizinle aynı olacak rica etsem fotoğraf atabilir misiniz nasıl duruyor birde memnun musunuz kullanımı nasıl çatlama sararma gibi şikayetler okumuştum

Bizimki de sizinle aynı olacak rica etsem fotoğraf atabilir misiniz nasıl duruyor birde memnun musunuz kullanımı nasıl çatlama sararma gibi şikayetler okumuştum
Ben unutup çaydanlıkdq olan kireç sökücü yu mutfak bataryasina döktüm :olamaz: batarya etrafı halka olarak birde tezgahın duvar kısmı çizgi seklinde kireç sökücünün kaldığı yerlerde vernik kalktı galiba tam oralarda sararma oldu .ama tezgahı getiren kişi uyarmıştı böyle ürünler kullanmayın diye. Ben unutup döktüm ve o sararmalar camasir suyunu ne kadar bekletirsem bekleteyim geçmiyor..göze batmıyor başkasına ama ben sinir oluyorum gördükçe.

Sıcak tencere vs koymadım ama koyup da çatlatan duydum .

Bİzde bugun baktık belenco çok güzel görünüyor direk olarak sıcak bişey koymayın dediler kullanış olarak nasıl birde sararma oluyor mu bi iki yerde sarardı çatladı gibi yorum görmüştüm biraz korkuttu
Hayır benim taşımda sararma renk değişimi olmadı sıcaklığa dikkat ediyorum mutlaka nihale kullanıyorum.

Back
X