Mutfak Dekorasyonu mutfak dolabi yardim...

Ol"SaykoSevgi, post: 38641139, member: 626514"]Ben duvar kağıdını koçtaştan aldım rulosu 40 tl idi. Toplam 4 rulo gitti. 160 oldgumuz yerde Koçtaş yok cnm mlesef balikesirdeyim ben

Benim mutfagim simli beyaza kirmizi cokta guzel tavsiye ederim iz falanda kalmiyor ki ben cok takintiliyimdir o konularda

Oncelikle yoneticiden ricam konum bir sure burda durabilirmi diger bolumde fazla ilgi olmuyor lutfen.. kizlar mutfak yaptiricaz ev yaptiriyoruz dha dogrusu mutfak icin ben renk icin kararsizim bi ustu krrem alti capicno dusundum sonra cokmu renksiz kalir dye ustu yine krem alti bordo dusundum bordoda cok el izi yapar dye duydun bna yardim edin hattamutfak resimlerinizi koyun ne blim ben civil civil renkli severim buna gore bna renk v.s. fikir verebilirmisiniz cok ihtiyacim var
Canim benim mutfak dolaplarim bordo ve krem,ve kararsizligin bordo el izi yapar diyeyse evet maalesef oluyor.benimki en fazla bir gun temiz kalir,minik canavarim yuzunden:)

Benim hayalimdeki mutfak beyaz dolaplar ahsap tezgah cok begeniyorum
Bizim mutfak siyah beyaz siyahtan nefret ettirdi valla o yuzdeb siyah yapmayin tezgahinizi hele hic siyah yaptirmayin

canim yeni yaptiriyoruz bu rengi de tavsiye ederim.murdum beyaz

Eklentiler

• 20150101_144732.webp
    20150101_144732.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 189
Oncelikle yoneticiden ricam konum bir sure burda durabilirmi diger bolumde fazla ilgi olmuyor lutfen.. kizlar mutfak yaptiricaz ev yaptiriyoruz dha dogrusu mutfak icin ben renk icin kararsizim bi ustu krrem alti capicno dusundum sonra cokmu renksiz kalir dye ustu yine krem alti bordo dusundum bordoda cok el izi yapar dye duydun bna yardim edin hattamutfak resimlerinizi koyun ne blim ben civil civil renkli severim buna gore bna renk v.s. fikir verebilirmisiniz cok ihtiyacim var
komşum 6 ay önce yaptırdı. mor ve açık gri. baya bi asil durmuş

mutfağın şekline göre yapmış nasıl anlatsam yani üstte mor çoğunlukta ama gride var, orta kısma gelen yerde 2 kapak gri, yani bardaklık olan bölüm griydi sanırım çok hoş olmuş
Fotosunj cekip gostetme gbi sansin olirsa cooook sevinirim canim yaaa :))

pıtırcık canım konu cok hassah bı konu bı kere yaptırdın mı bı daha yaptırma şansın yok gir bu uy gulama sadece bu adam da var ve ben cok begendıgım ıcın herkese bu adamı onerıyorum ankara da kendısı onun sitesin de mutfak dolabına ıstedıgın renklerı yerleştırıp görebılıyorsun harıka bışey arkadasım mutfagını bu sekılde tasarladı denemenı tavsıye ederım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X