mutfak dolabımızdaki yaglar

ebrununbu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
82
0
86
mutfak dolabındaki yagların için etkili bir çözüm önerir misiniz?
pratik bir şekilde

iyi yağ çözücü ismide verebilirsiniz
şimdiden teşekkürler

Genelde amway'in zoom'u iyi diyorlar.
Ama benim mutfak dolaplarıma hiçbiri kâr etmiyor tek başına. Koyu renk ve ocağın oradaki dolapta sıçrayan küçük küçük noktalar var.
Ne denediysem illa leke kaldı.
En sonunda önce herhangi bir yağ çözle siliyorum.En son arap sabunuyla güzelce silip temiz bezle duruluyorum bi de kuruluyorum mis gibi oluyo. :hulya:Ama arap sabunu çok iyi.

Tek çaresi o yağlar oraya yapışıp yuva kurmadan onları ordan defetmek, yani hemen hemen hergün özellikle ocağın olduğu bölgeyi sileceksin. Ben öyle yapıyorum, rahatım:hulya:

Aseton diyorum özellikle aspiratörü harika temizliyor.Ama buraya dikkat!!! eğer dolaplarınız yağlıboya v.b. boyalarla boyanmışsa aseton dolabın boyasınıda alabilir dikkat edin.Bol pamuk ve bol renksiz sade aseton.Ayrıca yağlar iyice yerleşip katman oluşturmadan sık temizlemeye çalışırsanız sadece cif ve bulaşık süngerinin yeşil telli kısmıylada biraz ovarak gayet güzel temizleniyor.zemuszemus

BREF POWER mutfak,kırmızı oLan,10 numara şiddetLe tavsiye ederim :) doLapLar,musLukLar,LavaboLar,buzdoLabı,buLaşık makinesi.. hepsinde kuLLanabiLirsinz kızLar ..

benimde mutfak dolaplarım beyaz :/ annem almış dene diye bana verdi ernet'in mutfak temizleyici spreyi hem çok uygun fiyatı hemde muhteşem temizliyor.birde bulaşık süngerinin yeşil yüzeyi çizdiği için ben mutfak dolaplarımı ılık suya biraz çamaşır suyu ve cif mutfak jel koyuyorum ve tülle siliyorum ardından hemen duru suyla duruluyorum ardından birde kuru bez çıkan sonuca inanamayacaksınız kaydirigubbakcemile2

Benim ocağım pencerenin yanında olduğu için yağlar cama sıçrıyor :gitme:

kesinlikle amway zoom ve birde yine amwayin fırın temizleyicisi var fırçası ile birlikte satılıyor.bunların ikisini şiddetle tavsiye ediyorum.
ben fırınımın temizliği için fırın temizleyicisinden kullandım.fırınım yeni alınmış gibi oldu valla.
fırın temizleyicisini ağır kir ve yağ için,(bunu fırın temizliği dışında da kullanabilirsiniz) zoom u da günlük temizliğiniz için kullanmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Back
X