Mutfak dolaplarımı boyadım :)

ablam süper olmus cok modern duruyo hatun eli işte ohh mis olmuşş güzel gzüel yemekler pişir mutfagında keyıfleee

zaten konuyu başlatanın siz olduğunu görünce güzel bişey çıkacağından emindim. ellerinize sağlık. bu arada sitenizede baktım süper...

el emeği tasarımları dikkatlice takip ediyorum hepsine bakmısımdır büyük ihtimalle ama çok begendiklerime bakıyorum hep sizin yaptıklarınız oluyor çok marifetlisiniz. Dolaplarda muhteşem olmuş çok az bi maliyetle büyük değişim olmuş. Güle güle kullanın inşallah daha tasaırımlarınızı bekliyorum kendimde bi nebze uygulayabilmek için:)

ellerine sağlık çok güzel olmuş

tesekkürler.a.s.

boyanın bozulması gibi bir durum yok sıcakta.
orta kısmı zaten yağlı boya gibi,sapasağlam,
dış çerçevesine de vernik sıktım boyadıktan sonra.
bişeycik olmadı bunca zaman.

eğer düzse dolaplar,yani benmki gibi cıkıntılı,çerçeveli değilse yapışkanlı folyo kağıtlarla kaplanabilir.
şahsen düz olsaydı ben de öyle yapacaktım ..

ablam süper olmus cok modern duruyo hatun eli işte ohh mis olmuşş güzel gzüel yemekler pişir mutfagında keyıfleee

cok tesekkürlera.s. güzel dileklerin için de..

zaten konuyu başlatanın siz olduğunu görünce güzel bişey çıkacağından emindim. ellerinize sağlık. bu arada sitenizede baktım süper...

tesekkür ederim güzel sözlerinize a.s.

çok tesekkürler..a.s. çok mutlu oldum..

çok güzel olmus ellerine sağlık yeni yaptırılmıs gibi aynı

tesekkürlera.s.

aynı senın dolap moldelınden canım kapaklar.oyuzden yapışknlı folyo guzel durmaz

Bhk Gerçekten Bayılıyorum Yaptıklarına.. Çok Güzel Olmuş

harika allah içinize sindirsin çok güzel olmuş perdelerinizden bende de var çok güzel oluyor bu tarz perdeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…