ellerine sağlık çok güzel olmuş
ayy süper olmuş gercektn yaa bayıldım .mutfagım 3yıllık mutfak.aynısenın ESKİ dolapların rengındenben bırazdaha kullanıp ustune kagıt yapıştırmayı düşünüyıordum ama boyamakta güzel bi fikir olmuş.
boya sıcakla bırlıkte bozulurmu acaba ya.ellerine sağlık buarada.tebrıklerr
ablam süper olmus cok modern duruyo hatun eli işte ohh mis olmuşş güzel gzüel yemekler pişir mutfagında keyıfleee
zaten konuyu başlatanın siz olduğunu görünce güzel bişey çıkacağından emindim. ellerinize sağlık. bu arada sitenizede baktım süper...
el emeği tasarımları dikkatlice takip ediyorum hepsine bakmısımdır büyük ihtimalle ama çok begendiklerime bakıyorum hep sizin yaptıklarınız oluyor çok marifetlisiniz. Dolaplarda muhteşem olmuş çok az bi maliyetle büyük değişim olmuş. Güle güle kullanın inşallah daha tasaırımlarınızı bekliyorum kendimde bi nebze uygulayabilmek için:)
çok güzel olmus ellerine sağlık yeni yaptırılmıs gibi aynı
tesekkürler.a.s.
boyanın bozulması gibi bir durum yok sıcakta.
orta kısmı zaten yağlı boya gibi,sapasağlam,
dış çerçevesine de vernik sıktım boyadıktan sonra.
bişeycik olmadı bunca zaman.
eğer düzse dolaplar,yani benmki gibi cıkıntılı,çerçeveli değilse yapışkanlı folyo kağıtlarla kaplanabilir.
şahsen düz olsaydı ben de öyle yapacaktım ..
aynı senın dolap moldelınden canım kapaklar.oyuzden yapışknlı folyo guzel durmaz
Çok güzel olmş ve modern durmuşş.
Cesaret işi vala ben hayytta yapamamkaydirigubbakcemile2
süperr olmuş çok begendimm....
harika allah içinize sindirsin çok güzel olmuş perdelerinizden bende de var çok güzel oluyor bu tarz perdeler
çok becerikli hatunsun maşallahhh.) çok beğendim canım. güle güle kullan. sağlıkla inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?