• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolaplarımı boyadım :)

canım boyamadan önce zımpara falan attınmı nasıl boyadın anlatırmısın üstünde vernik varmı bende gümüşlüklerimi boyamak istiyorum yaaa...

ben zımparalamadım.
ama dolaptan dolaba,malzemeye göre değişir.
her malzeme boya tutmuyor çünkü.
küçük bir kısmına,iç kısmına falan deneyebilirsin.
kuruduktan sonra ufak bi tırnakdarbesiyle soyuluyorsa zaten boya tutmuyor demektir.
ben sprey vernik attım kenarlarına.
orta beyaz kısmı vernik istemiyor

bence ilk hali daha iyimiş eline sağlık güzel boyamışsın ama çok soğuk ve kötü geldi bana benim fikrim sen güle güle kullan

çok güzel olmuş....güle güle kullan canım çay içmeye geliriz bir gün:))

harika olmuş maşallah:nazar:

emeğine sağlık.
gerçekten harika olmuş...

muhtesem olmus bayildimopuyorumnanaktan

nasıl yaptığınızı özelden msj atarmısınız rica etsem
önceki mesajlarda anlatmıştım..
ayrıca bloğumdan da bakabilirsiniz.
♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: Mutfak dolaplarım - Öncesi/Sonrası

♫♪ Tiryaki Hobi ♪♫: Mutfak dolaplarımda kullandığım boya ve fırçalar

10 numara olmuş :hooray:

harika olmuş.bayıldım.:nazar:

tesekkürler a.s.

bence ilk hali daha iyimiş eline sağlık güzel boyamışsın ama çok soğuk ve kötü geldi bana benim fikrim sen güle güle kullan

ben beğendim opuyorumnanaktan

valla ben de çok beğendim ayrıca büyük cesaret tebrik ederim,herkes mutfak dolaplarını kendi boyamaya cesaret edemez heralde yerimseniben

ben de pek beğenmedim aslında eski hala bence de daha güzelmiş.. ben mutfakta siyaha karşıyım açık daha hoş renkler dha güzel durur bence siyah bnı boğuyor da...ayrıca mutfağıda... ama stickerların süper....

çok beğendim süper olmuş mutfağın havası tamamen değişmiş ellerinize sağlık

valla ben de çok beğendim ayrıca büyük cesaret tebrik ederim,herkes mutfak dolaplarını kendi boyamaya cesaret edemez heralde yerimseniben
tesekkürlera.s.

ben de pek beğenmedim aslında eski hala bence de daha güzelmiş.. ben mutfakta siyaha karşıyım açık daha hoş renkler dha güzel durur bence siyah bnı boğuyor da...ayrıca mutfağıda... ama stickerların süper....

yukarıda da yazdım siyah yok ki mutfağımda :uhm:

ortası beyaz,kenarlar mürdüm.
mutfağımda mürdüm ve lila renkleri var zaten.
bence boğucu bir durum da yok bu sebeple... a.s

zarif , çok hoş

maşallah size

tesekkürlera.s.

ayy süper olmuş gercektn yaa bayıldım .mutfagım 3yıllık mutfak.aynısenın ESKİ dolapların rengınden :D ben bırazdaha kullanıp ustune kagıt yapıştırmayı düşünüyıordum ama boyamakta güzel bi fikir olmuş.
boya sıcakla bırlıkte bozulurmu acaba ya.ellerine sağlık buarada.tebrıklerr

Back
X