• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak dolaplarımı boyadım :)

mutfak dolaplarınızın yeni hali çok güzel görünüyor, dolaplarınızın eski halinin aynından bende de var ve ben de renklerinden inanılmaz dercede sıkılmış durumdayım :=((( benim size sormak istediğim kullandığınız boyaların maliyeti ne kadardı bir de boyandıktan sonra fırça izleri belli oldu mu ? cahilliğime sığınarak bu sünger fırça nasıl bir şey diye de sormadan edemiyorum :=)) son olarakta bu boyaları nereden temin edebiliriz ? ayyy ne çok şey sordum :=))) marifetle kalın :)) sevgiler.....

çok güzel olmuşlar

tesekkürler..

mutfak dolaplarınızın yeni hali çok güzel görünüyor, dolaplarınızın eski halinin aynından bende de var ve ben de renklerinden inanılmaz dercede sıkılmış durumdayım :=((( benim size sormak istediğim kullandığınız boyaların maliyeti ne kadardı bir de boyandıktan sonra fırça izleri belli oldu mu ? cahilliğime sığınarak bu sünger fırça nasıl bir şey diye de sormadan edemiyorum :=)) son olarakta bu boyaları nereden temin edebiliriz ? ayyy ne çok şey sordum :=))) marifetle kalın :)) sevgiler.....

boya fırça toplam maliyet 40 lira civarıydı yanlış hatırlamıyorsam.
kullandıım rulo fırçadan dolayı fırça izi belli olmuyor hiç.
sünger fırça da ucunda sünger takılı bir tahta düşünün :))
ben boya ve fırçaları bauahus dan aldım.

heralde bizim burayla ilgili bir problem var.

nasıl bi problem anlamadım

sanki hazır gibi okadar muntazam boyamışsınki ellerine sağlık cnm

ellerinize sağlık çok güzel olmuş:46:denemek istiyorum bende gardımı aldığım bir gün:66:

slm cnm dolaplarını harika yapmşsın bayıldım. peki hangi boyayla boyadın ve kolay oldu mu

resmen son model bir dolap ortaya çıkmış,ben kendime güvenip berbat ederim diye boyayamazdım....ne hamarat kadınlarsınız ya...

harika olmuş... sizi tebrik ederim....dolaplarınızı 1yıldan fazladır kullanıyorsunuz ..boyasında bir sorun oldu mu? silerken boyanın çıkması dağılması yada çizilmesi vs.. gibi...bende yatak odası takımının rengini değiştirmeyi düşünüyorum...uzun sürede sorunlarla karşılaşır mıyım ...

çok güzel olmuş epey zaman geçmiş üstünden bende yatak odama deneyeceğim
en azından denemek istiyorum ne kaybederim değil mi
herhangi bir sorun dökülme oldu mu
maliyeti size ne oldu
güle güle kullanın

bende mobilyalarımı boyayacam rengine karar veremedim mobilya derken işyeri dezgahlarımı çok sıkıldım renklerinden maviler şimdi siyah ve gümüş tonlarinı istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum sizler ne dersiniz not kuaför dezgahları

çok uzun süredir kullanıyorum.kabarma vs olmadı..
ama renginden sıkıldım orası ayrı :ssz:

Back
X