Mutfak dolaplarımı boyayacağım hala kararsızım fikir???

Glsnozgrr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
17
0
1
33
Sizce ne renk yapmalıyım. Siyah kırmızı gri beyazın dışına çıkmam zor...Lütfennn

Eklentiler

• IMG_4010.webp
    IMG_4010.webp
    25 KB · Görüntüleme: 239
Klasik olacak ama siyah beyaz mutfak dolabi guzel olur. Da dolap boyamak nasil olur bilemiyorum tabi...

Pembeli olan resim hoş ,hoş,krem- pembe , gri - pembe ,mor -gri ,mor -krem hepsi olabilir ,
Açık renk mutfak mekanı daha aydınlık gösteriyor sonuçta mutfaklarımız ufak diğer odalara göre ,
açık renkleri tercih edebilirsiniz diye düşünüyorum

Sizce ne renk yapmalıyım. Siyah kırmızı gri beyazın dışına çıkmam zor...Lütfennn
Yapışkan folyolar var instagramda. Dışarda satılandan farklı. Arkadaş 100 liraya değiştirdi mutfağını. Reklam gibi mi olur bilemedim ama alakam yok yani :)
Renklendirhayatını vs gibi adreslere bakın. Kampanya yapıyorlar ara sıra. Çok hoş desenler var.

Folyodan uzak durun.kesinlikle boyayin ama siyah kirmizi cok bogar.mutfaginiz zaten basık.bana kalirsa sadece beyaz

Geçen günde açmıştınız aynı konuyu ,çoğunluk beyaz demişti hatırladığım kadarıyla,mutfağınız açık mutfaktı,siyah kırmızı boğar dendi .halen niye kararsızsınız.

Kilo probleminiz varsa kırmızıyı tercih etmeyin.Bir yerde okumuştum mutfakta kırmızı olunca devamlı yeme ihtiyacı olur diye ,ne kadar doğru bilemiyorum.Alt kapaklar mürdüm ,üst kapaklar beyaz olabilir.

Kilo probleminiz varsa kırmızıyı tercih etmeyin.Bir yerde okumuştum mutfakta kırmızı olunca devamlı yeme ihtiyacı olur diye ,ne kadar doğru bilemiyorum.Alt kapaklar mürdüm ,üst kapaklar beyaz olabilir.
Eyvaah benim dolaplarım bordo

Back
X