- Emoji Skoru
- 586
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi thesecrets
-
Gri olmaz mı kii?
Benimde dolabım beyaz tezgah siyah duvar rengim kumbejiydibu yıl marshal ın kataloğundan renk sçtik özel karışım oluyor ya hani makine karıştırıyor hee ondan grinin en açığını seçtim sonuç çok çok iyi oldu ayy kumbejiyle nasıl kullanmışım mutfağımı diyorum daha bi guzelleşti mutfağım herkeste çok beğendi açık gri olsun bence beyaz olmasın dolap beyaz duvar beyaz sen bilirsin canım karar senin
bizde mutfağı yeni yaptırdık
mutfak dolapları alt dolaplar siyah üst dolaplar kırık beyaz,ara fayanslarda siyah-beyaz karışık böyle olunca ben duvaar rengini "kum beji" istedim ve hakikaten çok güzel oldu
Benimde dolabım beyaz tezgah siyah duvar rengim kumbejiydibu yıl marshal ın kataloğundan renk sçtik özel karışım oluyor ya hani makine karıştırıyor hee ondan grinin en açığını seçtim sonuç çok çok iyi oldu ayy kumbejiyle nasıl kullanmışım mutfağımı diyorum daha bi guzelleşti mutfağım herkeste çok beğendi açık gri olsun bence beyaz olmasın dolap beyaz duvar beyaz sen bilirsin canım karar senin
Tercih senin tabiki ama nacizane fikrim yerler parke olmasın çünkü parkede su damlasa leke yapıyorhem dayanıklılık açısından hem kullanış bakımından kalebodur yaptır derim şimdi çok değişik taşlar .çıktı vitra da kendinden simli kalebodurlar var grisi kremi her rengi var derz arasıda o tonlarda olunca temizliği de kolay oluyor yani duvarlarında sim kullan ma ,imkanın varsa vitra ya bi git simli taşları gör çok şık bence