Mutfak Dekorasyonu mutfak halısı ??

sbilyana

Zeynep'ime kardeş geliyor...
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.190
177
173
43
merhabalar,
mutfak için halı alacağım. ancak nasıl bir şey alacağım konusunda kararsınızım. istediğim özellikler
1. yüksek havlı olması 9 üzeri mesela ( yerler soğuk olduğundan)
2. çamaşır mak. da yıkanılabilir olması.
marka konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

consepta ve confetti markalarının bir kaç modeli var beğendiğim ancak bir kullanıcı yorumu olursa çok süper olur. ince mi kullanışlı mı vs.

teşekkürler,

merhabalar,
mutfak için halı alacağım. ancak nasıl bir şey alacağım konusunda kararsınızım. istediğim özellikler
1. yüksek havlı olması 9 üzeri mesela ( yerler soğuk olduğundan)
2. çamaşır mak. da yıkanılabilir olması.
marka konusunda yardımlarınıza ihtiyacım var.

consepta ve confetti markalarının bir kaç modeli var beğendiğim ancak bir kullanıcı yorumu olursa çok süper olur. ince mi kullanışlı mı vs.

teşekkürler,
o markaları degil de koçtaş dan gökyıldız diye bir halı aldım allah ım ne kadar pislik varsa topluyordu yıkansa bile çıkmıyordu yeni evime taşınır iken çöpe attım daha fazla dayanamadım

benimde mutfak halısına ihtiacım var, gelecek cevapları takip edeyim

aaaaaaa gökyıldızın halılarına çok baktım ben almakla almamak arasındaydım iyiki almamışım bak!
ikeanın halılarından aldım altı kaydırmaz. ilgilenenlere tavsiyemdir. rahat süpürülüyor, makinada yıkanıyor ve oldukça şık.

aaaaaaa gökyıldızın halılarına çok baktım ben almakla almamak arasındaydım iyiki almamışım bak!
ikeanın halılarından aldım altı kaydırmaz. ilgilenenlere tavsiyemdir. rahat süpürülüyor, makinada yıkanıyor ve oldukça şık.
iyi ki almamışsınız paranız çöpe gitmemiş...peki hangi modelini aldınız ikeanın ???

Bende mutfak için Ikea halısı aldım. Fiyatı çok çok uygun. kaymıyor, şık duruyor, fakat yıkadıktan sonra ip atması dersi var. Ama fiyat performans aralığı yüksek.... Yinede tavsiye ederim.

çok güzel tam mutfaklı kir götürcek cinsden ve modeli de modern güle güle kullanın...
çok teşekkür ederim mutfak dolapları kırmızı olduğu için özellikle gri tercih ettim. ama dediğin gibi tamda kir götürecek cinsten oldu :)

Bende mutfak için Ikea halısı aldım. Fiyatı çok çok uygun. kaymıyor, şık duruyor, fakat yıkadıktan sonra ip atması dersi var. Ama fiyat performans aralığı yüksek.... Yinede tavsiye ederim.
hangi modelini aldın? ip atması nasıl oluyor?

hangi modelini aldın? ip atması nasıl oluyor?
Bu uzun tüylü, düz renk parça halıları varya ondan aldım. 45 TL miydi neydi. Çok şık duruyor fakat yıkadıktan sonra kenarından ipleri çıkmaya başladı. Bende elimle overclock gibi topladım bir daha olmadı. Dediğim gibi fiyat performans aralığı çok yüksek.

hımm o renk bence sızı bıraz yoracak gıbı ama ıcınızden gelmıss bosverın

uzun tüylü halıların kullanımı, temizliği biraz zor oluyor ama sen beğendiysen daha ne olsun canın sıkılana kadar kullanır sonra yenilersin. :KK50:
valla markalı düzgün kullanılabilir bir halı almak 500-800 arası.. o kadar vereceğine uygun fiyat alıp sık yenilemek daha mantıklı. aslında salonum içinde halıya ihtiyacım var. halılar krem rengi halı yıkamacılar rengini bozmuşlar 6 senedir de kullanıyorum artık değiştirme zamanı geldi. hem güzel hemde uygun fiyat istiyorum çok mu :):KK58:

Back
X