MUTFAK ! Hayatimizin Yarisinin Gectigi Yer.

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Kizlar.

Mutfaklara Cok Merakliyim Mutfak Yaptirmayida Düsünüyorum.

Ama Nasil Bir Mutfak Yaptirirsam Memnun Kalirim sizce kizlar?

Modern Mutfaklari Cok begeniyorum.
Pratik Cabuk Temizleniyor.
Piril Piril duruyor.
AMA
Cok hasas cabuk ciziliyor, Sararir mi acaba?
Parmak izu belli ediyor.

Örnek Modern Mutfaklar:

Country Tarzi Mutfaklarida Begeniyorum.
Eskiyi Animsatan Bir sıcaklık havasi veriyor samimi duruyor.
Parmak izi belli etmiyor.
AMA
Kiri Cabuk sökülüyor mü? Ciflemek mi gerekiyor?
Parlamiyor. Dunuk Duruyor.

Örnek Country Mutfaklar:

Tüm Mutfaklari Beyaz secmemin Nedeni ise Bembeyaz Mutfagi Cok seviyorum..

Hadi Kizlar Tecrübelerinizi Paylaşın benimle..

Mutfaklarinizin Resimlerini Görme sansim varsa görmekte cok isterim kizlar.

Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son düzenleme:
Ben modern mutfakları seviyorum
country dagınık gösteriyo mutfagı yani çok geniş mutfaklarda kullanılabilir ancak.
Ama modern mutfaklarda da sıcak bir hava yakalamak zor bu yüzden ufak fikirler katmakta şart yoksa bana depodan farksız geliyo dolaplar falan :)

gercekten modern akrilik mutfak dolaplarina bayiliorum. sen memnnmusun cmm?

Açık renk , ferah

evet bembeyaz mutfaklara bayiliorum

Bu da benim mutfagım dediğin gibi el izi kir çok hızlı belli oluyor toz problemi yok ama tutma yerleri iz oluyor...birde oje falan kullanıyorsab dolapları açarken kuru dahi olsa kırmızı iz bırakıyor(bide dolaplarıda asetonluyorum

Ben de country tarzı seviyorum, daha sıcak, daha yuva kokuyor resmen. Mesela 3. fotodakinin daha değişik hali.
Çok açık renkler çiğ duruyor beyaz gibi. Çok koyu renklerse zamanla bunaltır. Artık çeşit çok. Mesela googlea country mutfak yazıp görsellerde aratın, kesin beğeneceğiniz modeller çıkar.

pişmanmisin cnm yaptirdigina?

evim komple modern döşeli country veya klask tarz hic birsey yok

acaba yaksirmi bilmiyorum kullanisli olmasi daha önemli bnm icin

acikcasi bnm kapilarim amerikan kapi mat beyaz ve lekeleei cikmiyor cok iyi ciflenmesi gerekiyor. yaptirirsam mat öle olmasindan korkuyorum.

mobilyam parlak ve bir kere silmede tertemiz duruyo.

belki bembeyaz mutfak parlak lake alirsam parmak izi minimuma iner diye dusunsum

ama sararma yapmamasi icinde iyi malzeme olmasi gerekiyor diyorlar..

paylaştıklarına bayıldım bende yaptırmak istiyorum ama evim daha yeni bina mümkün görünmüyor bu sene atanırsam ilk işim amerikan mutfak yaptırmak olacak herhalde :)

benım country
evımın mobılyasıda ,mutfagıda
ve beyaz renk :)
memnunum

ya çok cici üle güle kullanın,
aynı çizgi filmlerdeki gibi yada şu barbie bebek evlerine benziyor çok tatlı

benim mutfağım çok küçük büyük olsaydı kesinlikle country tarzını tercih ederdim ama modern yaptırdım yani dümdüz kapaklı bir mutfak girinti çıkıntı ayrıntı yok kapaklarını mat yaptırdım (zaten normalde mat oluyormuş üstüne kaplama yapınca parlak oluyormuş malzeme kendinden parlak değil yani)tıpkı country mutfaktaki gibi çok memnunum temizlemesi kolay,çizilmiyor,parmak izi olmuyor, parlamıyor ben memnunum şu an foto paylaşamıyorum zaten foto çeksemde pek belli olmaz dediğim gibi baya küçük bir mutfağım var

ne tür bir isim veriyor o malzemedeki mutfak dolap kapaklarina canim? cok ggüzel fikir bence güle güle ullan canim

benim dolaplarım üst tarafı parlak beyaz alt kısımlar mat bambu rengi yaptırmıştım..gerçekten mat olan kısımların kullanımı çok rahattı..el izi vs olmuyordu..temizliğide çok rahattı..ama parlak kısımlar sürekli el izi gösteriyordu..mobilyacı hıgh gloss malzeme önermişti bize çizilmelere karşı dayanıklıymış iki buçuk sene kullandım cidden hiç cizilme olmadı..tavsiyem mat yaptırın..hatta dolap kulplarınıda heves edip parlak metal almayın..onlarda çok el izi gösteriyor..şu an ev değiştirdik yani mutfakta parlak beyaz...hoş görünüyor ama silip durmak gerekiyor..

Ne renk parlak mutfaginiz şuanda acaba?
öle bi kafam karsk ki anlatamam.
mat dolap kapaklarindan kir zor cikmiyor mu acaba?
bembeyaz mat dolap kapaklarinda zorlanirmiyim acaba? bembeyaz istiyorum ben

ne tür bir isim veriyor o malzemedeki mutfak dolap kapaklarina canim? cok ggüzel fikir bence güle güle ullan canim
cnm ben özellikle söyledim bu verdiğiniz karteladaki gibi mat olsunlar diye kartelalarda mat oluyor genelde tabi onlarıda kaplamadılarsa sende özel olarak söyleyebilirsin mat istiyorum parlak olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…