Mutfak kavgası

Vay beş esin pek marifetliymis:) benim eşim çok güzel acili menemen yapar maşallah:) üstüne kasar peynir ekliyor. İmmm:) soğan domates biber yag tuz yumurta sadece başka birşey koymuyor. Yedikce yiyorum valla bayila bayila. Yine istiyom aynisindan dediğimde hemen gidip yapar:)

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Oh be yazdım rahatladım:KK45:
ohhh mis valla senin yerinde olmak isteyen bırsürü kadın var.girsin yapsın atsın temızlesın sen oje sür tv ac seyret kız ne delırıyon ne güzel iste heveslı adam yapsın :sinirli::KK48:

Aynı babam. 27 senelik evliler bu durum gittikçe artıyor. Annem babam için 'benim asıl kaynanam' diyor. :rolleyes:

O ne oyle be potansiyel kayinvalide adayi ısısısi:halay: ay hic sevmem mutfakta yapilan yemege herseye karisan erkegi. ye sofradan kalk. benim kp boyle kayinvalideme karisnca mutfakta ben sinirleniyorum artik:KK12:

Valla bnm esim hazir yemegi bile ocaga koyup da isitip yemez.Bence sanslisiniz:kk77:

İç pilava, türk mutfağında yok, kim sokuyor bunları türk mutfağına diyeni de gördük çok şükür :işsiz:

Türk mutfağı dediğide köyün imecesi zaaaar:rolleyes::rolleyes:

Bırak yapsın işte.sende keyfini sür.
Ayrıca enişte haklı gerçekden bizde de güveçde et çiğ konur tabana, soğanda orman kebabında olur:))

Sen karışma bence de, adamın iyi bir yemek kitabı bulmuş senden saklıyor eminim :KK66:

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Oh be yazdım rahatladım:KK45:
Benim esim yumurta yapmasini bilmez. Sen bu durumdan sikayetcisin ama sonuc guzel cikiyorsa. Dahs ne istiyorsun

Konu 2016'nın konusu :)

Eş kişisi mutfaktan hevesini almıştır diye tahmin ediyorum :)

Back
X