- 9 Ocak 2015
- 30
- 8
- 3
- 30
- Konu Sahibi serdarinesi1
-
Merhaba bayanlar Rabbimin izniyke ev aldik kooperatif den kisa oturcaz nasip olursa 1 kat ama yerden baya yuksek balkonlarina yerden uzanamiyorsun baya yuksek geleyin simdi konuya mutfak camimi yere kadar yaptirmak istiyorum sizce nasil olur avantaji dezavantaj i nelerdir kullanis acisindan soruyorun
Haklisiniz cnm balkon cami kooperatif bitince yaptircaz ins soguk olurmu acabaÇok guzel olur bence.ferah fersh balkonun cami boydan olabilir mesela
Hakkisinuz cnm balkon camimi
Haklisiniz cnm balkon cami kooperatif bitince yaptircaz ins soguk olurmu acaba
cnm bnce harıka olur cok sevıyorum boydan camları ama bı yandanda soguk olabılır ıyı dusünMerhaba bayanlar Rabbimin izniyke ev aldik kooperatif den kisa oturcaz nasip olursa 1 kat ama yerden baya yuksek balkonlarina yerden uzanamiyorsun baya yuksek geleyin simdi konuya mutfak camimi yere kadar yaptirmak istiyorum sizce nasil olur avantaji dezavantaj i nelerdir kullanis acisindan soruyorun
Cnm bnm o bni korkutuyor 1 kat olack buralarda zaten soguk offf bilmiyorum sence ne yapmalıyımcnm bnce harıka olur cok sevıyorum boydan camları ama bı yandanda soguk olabılır ıyı dusün
cnm bnce grunumden cok soguk olurmu onu dusunelım bnce sguk olur üfler hatta nrmal yaptrablırsn ılerıde psman olmcan bsey yaptr cnmCnm bnm o bni korkutuyor 1 kat olack buralarda zaten soguk offf bilmiyorum sence ne yapmalıyım
content://media/external/file/10873 haklisin cnm en iyisi vaz geceyim esim bide pencereciyle konussun oda soguk olur derse hayalimi unutayimcnm bnce grunumden cok soguk olurmu onu dusunelım bnce sguk olur üfler hatta nrmal yaptrablırsn ılerıde psman olmcan bsey yaptr cnm
ıyı dusun ıyı karar ver cnmcontent://media/external/file/10873 haklisin cnm en iyisi vaz geceyim esim bide pencereciyle konussun oda soguk olur derse hayalimi unutayim
Saol cnm bnmıyı dusun ıyı karar ver cnm
Cnm apartman site ama 3 blok dan olusuyor 50 daire var kooperatif den aldik koparatif sadece pencere ve laminati yapacak biz kalan yerkeri yapacaz koparatif pencere karsiligi evi pencereceyi vermis pencereci satti bize evin camlarini tanidik yapinca dedik fransiz camu olsun ida kooperatif le konusup bizimkini oyle yapacak sorun cikmazsaYapılacak ev komple sizin mi müstakil bir ev mi yaptırıyorsunuz?
Mutfak camının boyutlarına siz karar veriyorsanız site- apartman değil herhalde.
Kullanisli mi cnmEvim 17 .katta tüm camları boydan hiç aoğul fln değil.
Ben memnundum valla canım diğer camlardan daha kolay temizliği fln tek bir pencere ya profili az .ege pen di benimki şuanki evimede ege pen taktırdım ondan memnun oldugum içinKullanisli mi cnm
Sag ol cnm bnm ya cok istiyorim mutfaga bndeBen memnundum valla canım diğer camlardan daha kolay temizliği fln tek bir pencere ya profili az .ege pen di benimki şuanki evimede ege pen taktırdım ondan memnun oldugum için
Site cnm bnm apartman 1 katYapılacak ev komple sizin mi müstakil bir ev mi yaptırıyorsunuz?
Mutfak camının boyutlarına siz karar veriyorsanız site- apartman değil herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?