Kızlar selam
dün akşam mutfak mekanızmalı katlamalı tulu ıle kapıdakı tulu yıkamıstım sonra utuledım ve kapıdakı kelebek seklınde olan bırazdan resımde goreceksınız perdeyı taktıgımda soka ugradım gergın duran perde o kadar bol o kadar kotu olmuştu once yanlış oldu dıye bır kaç kere takıp cıkardım
ancak perde uzamış bollaşmış bunun sebebı nedir bilemedim
normalde kurdelesi ortadan baglanan sıkı sıkıya denk gelır ucundan baglardım sımdı neredeyse kordugum atacak seklınde rahat kavrıyor perdeyı :Sgergınlık sıfır bir resimde üst kanadı ekleıdm orayı yıkamamıstım demırınde sorun vardı onun o nasıl gergın gormuş oluruz
Eki Görüntüle 764027 Eki Görüntüle 764028 Eki Görüntüle 764029
birde eşim uyuyor oldugu ıcın tek basıma katlamalı tulude takmadım demırlerını gecırmedım ama oda bozulduysa cok uzulurum
sonucta para kolay kazanılmıyor 6 ay olmustu bunu yaptıralı kendı evımıze gecınce yaptırdık nasıl üzüldüm
toparlayamazmıyım bunu? kestirsem filan ?
alla alla öle şeymi olur cute ya para veridik biz bunlara bedava yapmadılar.. hakkını ara kızım..kp de gitsin sölesin öle şeymi olur yaaaya perdecıyle aramız bozuk bozuk derken kendısı kayınpederın arkadası salon perdesı yerden 15 cm yuksek
ayrıca soz verdıgı seyler yapılmadı boncuk , ıste perde suslerı parası odendı ancak getırmedı
dahada ona bulasmam dıyordum basımıza bu geldı mutlaka para ısteyecek bunu yapmak ıcın veya yenısını yapmak ıcın :S
daha salon perdesını degıstıremedık yahu
Yüksek ısıda mı yıkadın veya ütüledin acaba :44: Bizim eski perdemiz de böyleydi ama yıllarca gergin kullandık. BElki kumaşında sorun vardır perdeciye sormakda yarar var.
Canım ılık suyla yeniden makinada yıka belki toparlar. Bu tip perdeyi bence ütülemeye gerek yok zaten gergin oluyor ya o kendiliğinden düzeliyor. Kolay gelsin .
bence perdeciyle konuşun size çok yanlış yapmış ayrıca bana kalırsa yüksek ısıda olduğu için öyle olmuştur 30 derece yeterli tüller için en fazla 40 ama perdeciye yüksek ısıda yıkadığınızı söylemeyin bence zaten hatalıymış bari bunu telafi etsin hakkınızı arayın
sanırım siz 60 da yıkadınız çamaşır makinalarında 50 derece yok diye biliyorum ya da bizim makinalarda mı yok ben de hep merak ederdim bunu sormuş olayım bu bahaneyle
kumaş türleri için programlar var soğuk, 30,40,60.90,95bebek giysileri....diye gidiyo istediğin programı seçiyosun istersen sonradan bi tuş var onunla dereceyi değiştiriyosun ama 30-40-60-90 diye artırıyo herkesin mi öyle acaba??
anlarlarmı acaba yuksek ısıda yıkadıgımı
yok canım ben makınemı gecen sene aldım 30-40-50-60-70-80-90 kadar gıdıyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?