• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

ayyy,mutfak resimlerine bakıyorumda bütün resimler harika.ben yeni evlendiğimiz için çok borcumuz var.ama mutfağımında yapılması lazım.çünkü çok eski.inşallah bende borçlarımı bitiririmde yeni yaptırdığım mutfağımı burada göstermek nasip olur.

1431.jpg

annemin mutfağı

tşkler Canikom
mutfak tezgahı granit ve çok memnunuz. hiç leke tutmuyor, sıcaktan etkilenmiyor, çok kullanışlı fakat fiyat olarak biraz pahalı :(

hepinizin mutfakları çok güzel hanımlar güle güle eskitin bende eklerim yeni evime taşınınca inşallah lezzetli lezzetli yemekler yapıp benide çağırın tamam mı?

ay bayılıyorum mutfak resimlerine bakmaya sıkılmadan bakarım tumgunkaydirigubbakcemile3 bende nişanlıyım evımız bellı nısanlım oturuyor suan ahhh süper bişi insanın kendı mutfagı olması falan ben bayılıyorum şimdiden bile temızlık yapmayı yorulmadan ahhah kızlar hepinizin mutfagı bırbırınden güzel. Rabbim agız tadıyla oturmanızı nasip etsin inş hepimizin.güzel güzel yapan elleriniz dert görmesın mutluluklar daim

MERHABA ARKADASLARR
MUTFAKLIRINIZ COK HOS OLMUS MASAALLAH
GUZEL GUZEL YEMEKLER YAPIN(:

SIMDI SIZE SORUM OLACAK.:lepi:
AKRILIK PARLAK BEYAZ MUTFAK DOLAP KAPAGI YAPTIRMAYA KARAR VERDIK
MARANGOZUMUZ BIZI BUNA YONELTTI
BU KAPAKLARDAN EVINDE KULLANAN VAR MI?
KULLANIMI NASIL? TEMIZLIK KONUSUNDA NASIL?

TECRUBELERINIZI PAYLASMANIZI RICA EDIYORUM

HEPINIZE SEVGILERRRRRRRRR kaydirigubbakcemile5

Back
X