• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Mutfak resimlerinizi koyar misiniz?

burasıda benim küçük mıffağımm :)))
bu fotoyu önceden çekmiştim perdem hariç diğer örtüleri kaldırdım daha bi ferah oldu mutfağım

oo canım mutfak süper valla laptabınkınıde bayıldm allahım huzur ve sağlıkla günler geçirmeni nasip etsin işallah

burasıda benim küçük mıffağımm :)))
bu fotoyu önceden çekmiştim perdem hariç diğer örtüleri kaldırdım daha bi ferah oldu mutfağım

canım evinede yorum yapmıştım.çok cici bi evin ve mutfağın var.benimde mutfağım biraz küçük.bence her bayanını kocamaan bi mutfak hayalidir,benim olduğu gibi.a.s ama öncelikle ALLAH sağlıklı,mutlu,hayırlı,uzun ömürler,huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize inşallah :Saruboceq:

Gelelim bizim mutfağımızaaaa mutfağıma buyurun kızlar İşte bizim mutfağımızda bu

anofwi.jpg

16kb9rs.jpg

6jotvb.jpg

1075ocy.jpg

212vktk.jpg

j7z0qb.jpg

2wp2jc8.jpg

kızlar son eklenen mutfak resimleriniz çok hoş vallaaa..mutfağınızıın bereketi eksik olmasııın:))bayıldım valla herbirinizinkineee

oo canım mutfak süper valla laptabınkınıde bayıldm allahım huzur ve sağlıkla günler geçirmeni nasip etsin işallah
çok teşekkürederim canımcıma.s.

B&M canım mutfağın küçük ama çok sevimli senin gibi hem benim eski evimin mutfağından :1hug:
:1hug:a.s. canımsın

canım evinede yorum yapmıştım.çok cici bi evin ve mutfağın var.benimde mutfağım biraz küçük.bence her bayanını kocamaan bi mutfak hayalidir,benim olduğu gibi.a.s ama öncelikle ALLAH sağlıklı,mutlu,hayırlı,uzun ömürler,huzurlu yuvalar nasip etsin hepimize inşallah :Saruboceq:
çok teşekkürederim evet hep hayalimzdir ama bunada şükür temiz olsunda benim için önemli olan o:1rolleyes:

kızlar son eklenen mutfak resimleriniz çok hoş vallaaa..mutfağınızıın bereketi eksik olmasııın:))bayıldım valla herbirinizinkineee
çok teşekkürler canıma.s.

B&m bacım mutfak dolaplarını nerde yaptırdın
canım biz yaptırmadık eve girdiğimizde öyleydi
bide site burası her daireninki böyle standart yani:1rolleyes:

Kızlar, paranız varsa eczacıbaşının mükemmel mutfak çözümleri var. Burada olay iç mimarda. ben yeni yaptırdım sayılır, çok küçük benim mutfak. bir mimar arkadaş, kelebek ten yaptı. Buralardaki resimler gibi olmasa da çok ergonomik, kullanışlı bişey çıktı ortaya. Yani, ihtiyaçları ve zemini iyi değerlendirecek bir mimar, bu hazır mutfaklardan daha önemli bence. Bakıpta aaaaa, ne güzelmiş denilen birçok ev aksamı veya parçasının hiçte kullanışlı olmadığını biliyoruz. özetle, mutfak bakmak yerine, iyi bir mimar bakmak daha akılcı olabiliyor bazen.

bunlarda benim mutfağımdan bikaç resim

27705300z.jpg

5301.jpg

102.jpg

1298.jpg

Son düzenleme:
çooooooooooooook güzel vildancım ya
fayanslar ne güzel parlıyor öle
maşşallah güzelim tertemiz :)
hemde büyükmüş ya ççooooook güzel çokkkkk

bayıdım hepinizin muftağı birbirinden güzell iyi günlerde kullanın inşallah kızlarr
leptap kırmızıya bayılırım çok güzelmiş maşallah :nazar:

Back
X