• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak robotu mu blender mı almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hiliba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hiliba

Ziyaretçi
arkadaşlar ben mutfak robotu almaya düşünüyorum...
blender açıkcası bilmiyorum ne alacağıma..
sizin kullandıklarınız ne ?nerden aldınız ? kaç tl ye ?blender mı robot mu ?
yanlız bebek mamalarını top top olmayacak sıvı şeklinde.hangisini tavsiye ediyorsunuz.resimlereinide koyarsanız.aramakta zorluk çekmem.acil yarın dolaşacaz eşimle ..mutlaka almam lazım.daha hiç kendim bebişime çorba filan hazırlamadım.hep kavanoz mamalarından yedirdim.bilgi verin arkadaşlar memnun kaldıklarınızdan.

bende alıam. ben blender almayı düşünüyorum arzumun blenderi var bende hiç memun kalmadım sürekli bozuluyo tavsiye etmem.mutfak robotuda çok yer kaplıyo sevmiyorum.

bende arçelik in var memnunum şükür blendırda var robotda var 2 yıldır kullanıyorum kızım içinde blendırı kullandım resimd istemişsin canım ama maalesef şuan koyamıcam :((

bende alıam. ben blender almayı düşünüyorum arzumun blenderi var bende hiç memun kalmadım sürekli bozuluyo tavsiye etmem.mutfak robotuda çok yer kaplıyo sevmiyorum.

arzum kini mi tavsiye etmiyorsun.
hem blender hemde mikser.2 kullanımlı. var.onu mu diyorsun acaba

canım bende braun aldım blendar çırpıcı rondo vede büyük hazneli çırpıcı vede doğrayıcısı var büyük robot değil çok yer kaplamıyo parça parça vede çok kullanışlı yüksek valt lı olanları tercih et derim ben

ben arçelik bebeğim robotunu aldım tabi bununla sadece mama yapıyorum. Buharla pişiriyo ayrıca rondosu var püre haline getiriyor ben çok memnunum pratik .. Fakat bu ürün internet satışı var sadece ben hepsiburadan aldım 50 tl ye

Bende arçelik cheffo diye bişiy var. 5-6 yıldır kullanıyorum ama şimdi ana parçası arızalandı. Yeni mi alsam başka bi tane bilmiyorum. 1 tane motor var mikser,rondo,bi de parçalayıcı ona takılıyo. Küçücük bişey çok memnundum. Ama işte o motor arızalandı. Bi daha düzen tutmaz gibi.
Braun var aynı benim kullandığım gibi bi ürünü. Multiquick galiba. Nasıl acaba ben de onu düşünüyorum

bende de bekonun mama robotu var çoooookk memnunum çok rahatlık bende hep. burd. dan aldım bide geçen gün e- bebek ğin mağazasına gitmişdim orda gördüm

ben arçelik bebeğim robotunu aldım tabi bununla sadece mama yapıyorum. Buharla pişiriyo ayrıca rondosu var püre haline getiriyor ben çok memnunum pratik .. Fakat bu ürün internet satışı var sadece ben hepsiburadan aldım 50 tl ye

bende de bekonun mama robotu var çoooookk memnunum çok rahatlık bende hep. burd. dan aldım bide geçen gün e- bebek ğin mağazasına gitmişdim orda gördüm

Kesinlikle kızlara katılıyorum bende arçelik aldım hepsiburadadan şimdi çok güzel ve çabuk oluyo sağlıklı olsun die 5 lt lik düdüklüde azcık bişi yapmak sinirime dokunuyodu kesinlikle bebişleriniz için tavsiye ederimolumunekankayizsmile

Kızlar bize doktor robotu ve blendri yasakladı.Çatalla ezecekmişim.Çünkü lifleride kesiyormuş.Ayrıca. bebek taneli yemeliymiş,zor oluyo ama hiç kabızlık yaşamıyoruz çok şükür...

canım ben meyva sıkacağından tutta hepsini denedim sonndada kolayı cam rendede buldum. temizliği kolay, sağlıklı,kolayca taşınıyor. bir yere giderken bile atıyorum çantama tam öğününde taze taze yiyor. ayrıca zaten sebzeleride buharda pişirmek gerekiyor, ondan sonra rahatlıkla rendeleniyor.

ben blendir almayi dusunuyorum cunku az bisey parcalamak icin koca robotu batir yika bende robot var ama onu kullanmiycam bebegim icin blendir alicam....

bendede braun blanderı var ama sebzedeki vitamini öldürdüğü için kullanmamam gerekiyormuş patetes ezeceği varya onunla eziyorum çatalda aynı işi görür pütürlü olması daha iyiymiş. meyveler içinde cam rende bulamadık porselen olanından edindim gerçekten çok pratik.

Back
X