Mutfak sorunuu

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
merhaba kizlar biz cok guzel bir ev bulduk istedigimiz yerde falan.
Ama mutfak ayri kapili degil yani salonun sol kosesinde buyuk mutfak var ama ne bilim tam anlatamadim yani genis bir salon mutfakda oyle ama salonda otururken mutfagi biraz goruyorsun.
Evi oyle olanlar varmi resim varmi fikir istiyorum lutfennn

merhaba, ben de tam tersi salonla birleşik mutfakları çok seviyorum. hem işimi yapar hem misafirlerimle ilgilenirim. çok sıcak geliyor bana öyle ortam. gerçi sizinki farklı sanırım amma mutfağınız küçük olmasında asıl sorun o :)

Benim salonla mutfak arasında kapı yok böyle üstü oval gelen duvar açıklığı gibi birşey var anlatamadım ama belki :) Resimdekinin üstü yuvarlak olanın düşünün.. Benim mutfağım da salondan gözüküyor. Misafiriniz sık geliyorsa sürekli toplu tutmanız lazım bunun dışında bir sıkıntısı yok bence, bir de yemek kokusu malesef oluyor ben çok problem etmem ama edeni çok :KK43:

Eklentiler

• k_Ismail_K_20111022_toki_pamuklar_08.jpg
    k_Ismail_K_20111022_toki_pamuklar_08.jpg
    8,1 KB · Görüntüleme: 487
Cnm benimde oyle.bence ayri olmasi guzel.cunku mutdagin daginikligi olunca gicik oluyo.sonra odandaki koltuk battaniye yastik pelus oyuncak.... vb esyalara yemek kokusu siniyo.mutfak yerler daha cabuk kirinti olabiliyo salonuna da yayilmasi daha muhtemel.mutfaktabis yaparken gurultu patirti salomdakini rahatsiz edebiliyo:) ayri tutcam baska bi evi insaallah.dusunme bence.ayri olsun

Benim salonla mutfak arasında kapı yok böyle üstü oval gelen duvar açıklığı gibi birşey var anlatamadım ama belki :) Resimdekinin üstü yuvarlak olanın düşünün.. Benim mutfağım da salondan gözüküyor. Misafiriniz sık geliyorsa sürekli toplu tutmanız lazım bunun dışında bir sıkıntısı yok bence, bir de yemek kokusu malesef oluyor ben çok problem etmem ama edeni çok :KK43:
Bu resimdeki gibiyse mutfak o aradaki boşluğa cam sürme kapı yapabilirsin kokuyu engellersin hemde çok şık olur :)

X