Mutfak temizliğinde muzice gibi!!! :)

girl987

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
33
0
36
Edirne
Arkadaşlar 1 hafta önce amway markasının oven cleaner jel temizleyicisiyle tanıştım 30 dk içerisinde mutfağımda her yeri pırıl pırıl yaptı. fırınım eski olduğu için değiştirmeyi düşünüyordum kahverengi ve inatçı lekeleri çıkarabilmek için bir sürü deterjan kullandım ama faydasızdı bu jel temzleyici tek kelimeyle muhteşem fırınım yepyeni oldu:) herkese tavsiye ederim almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum:)

hangi marketlerde bulunuyor canm ben de böyle keskin bişey arıyorum

marketlerde satılmıyor ki, evden satış yapıyorlar bildiğim kadarı ile , temsilcilik usulü.....ben de çok memnunum ürünlerinden , özellikle de bahsedilen üründen , mutfak temizlemek kabul olmaktan çıktı

kızlarr Amway fırın temizliyicisinden bahsediyosunuz bende kollanıyorum LOC diye bi ürünü var oda süper cam silmek ev silmek çamaşırlardada kullanılıyor. çok amaçlı süper bi ürün .fırın temizleyicisi yanlış hatırlamıyosam 17 lira falandı.ha bide kullanan arkadaşlar sadece fırın temizlemede kullanılıyor başka nerde kullanıyorsunuz?

Son düzenleme:
valla o kadar uzun süre gidiyor ki fiyatını unuttum desem yeri ama yanlış hatırlamıyorsam 17 liraya filan almıştım yaklaşık 4-5 ay önce

bencede gerçekten fırın ve ocak temizliği için süper bir ürün birde kararan tencere altlarındada işe yarıyor tavsiye ederim

bencede gerçekten fırın ve ocak temizliği için süper bir ürün birde kararan tencere altlarındada işe yarıyor tavsiye ederim

bu ürünle fırınımı temizlediğimde çok memnun kalmıştım ama kararan tencere altındada işe yaradığını yeni duydum.En kısa zamanda deneyeceğim

fırın temizleyicisini mutfak dolaplarında kullanan var mı?ben fırın temizliğinde kullanıyorum süper ilk günkü gibi pırıl pırıl yapıyo

fırın temizleyicisini mutfak dolaplarında kullanan var mı?ben fırın temizliğinde kullanıyorum süper ilk günkü gibi pırıl pırıl yapıyo

ben kullandım valla mutfak dolabında biraz beklettim lekeler çıktı

Amway ürünlerini şiddetle tavsiye ederim çok doğal bi ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…