Mutfak ve Banyolar

mutfak8detay1tr1.jpg

mutfak12detay3ig2.jpg

mutfak13detay1bc4.jpg

astasarim02hk0051601059cy8.jpg

astasarim02hk0051601259gm0.jpg

şu her tarafı camlı, dışı da sarmaşık kaplı banyo muhteşem... gün ışığı alan bir banyo harika olurdu...

herkezde izlerdi o zaman düşünsene tuvaletini yaparken birini seni izlediğini.

ünlülerin evleri diye bir başlık var hiç göz attınız mı bilmiyorum, oradan kale gibi bir ev nasıl olur, nasıl bir evde yaşarsanız 1km. etrafınıza kimse yaklaşamaz, fikir edinebilirsiniz, herhalde şehrin sıkışıklığı arasında bir yerden söz etmiyoz cicim.:)
+ camekanlı olan yer tuvalet değil, gayet şık bir banyo, gerçi fark etmez ama, yine de belirtmek istedim.
+ camın dibi sarmaşık kardeşim, kim gelip de görecek onların arasından :):):)

bi de şöyle bi düşününce aklıma geldi, hani aynalı cam diye bi teknoloji var, sen arkasını görüyosun ama dışardan bakan sadece ayna görüyo, bildiniz mi, hah işte ondan da kullanabiliriz, acık vizyonunuzu geniş tutun bakem :)

hepsi cok güzeldi canim
ama benim favorim su büyük pencereli banyo
cok ferah ve genis süper bisey.
paylasimin icin sagol canim.

hepsi çok modern çok hoş, benimde çalıştığım firma duşakabin banyo dolabı mutfak dolabı yapıo ama bunlar baya bi pahalı olurdu,baya bi aksesuar var çünkü.

yeni ev yaptırıyoruz ve ben hala mutfak dolaplarına karar veremedim en kullanışlı malzeme ve renk ne olabilir sizce mutfak dolapları için?ben açık renk olsun ferah olsun istiyorum yerleri akçaağaç parke istiyorum kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşırlarsa çok sevinirim mutfak yer döşemesi ve dolaplar ne renk daha kullanışlı olur?maddi olarak da önemli çok ağır bir yükün altına girdiğimiz için ekonomik olsun istiyorum hemde kullanışlı.Banyo için de kararsızım hem fayansların rengi hem de duşakabinmi küvetmi olsun karar veremedim bu konudada tecrübelerinizi dinlemek istiyorum benim için önemli olan çalışan bir bayan olduğum için temizliğinin kolay olması kiri göstermemeleri ve ekonomik oluşu.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

banyo ve mutfakta acık renk seviyorum.. ferah olucak ve hatta büyükçe bir camdan bolca ışık alacak..

Back
X