Mutfak

Ben çok güzel yapıyordum. Şimdi aynı senin gibiyim. Bana şunu yapıyordun çok güzel oluyordu falan diyorlar hatırlamıyorum bile. Sıkıldım. Hiç sevmiyorum yemek yapmayı.

Pilavın tuzunu çay kaşığıyla tatlı kaşığıyla attığımda ya tuzlu ya tuzsuz olurdu. Artık gelişi güzel göz kararı atıyorum tuzu hiç şaşmıyor. :D kısaca çok titizlenmiş bence, bir de bir yemeğe alışana kadar farklı farklı yemekler deneme. Birkaç yemeği çevir çevir yap. Onları tutturmaya başlayınca yeni yemeklere geçersin.

ne zaman yemeğim çok güzel olsun diye uğraşsam kendimi derde salsam kötü olur.Ama ne zaman öylesine akşama yemek olsun diye yapsam güzel olur. O yüzden sende bence yemek meselesini çok ciddiye aldığın için kötü yapıyosun. Halbuki nerdeyse bütün sulu yemeklerde düzen aynı. Pilav makarna zaten belli. Bi karnıyarığın patlıcanını gerektiği kadar kızartıp yumuşacık lezzetli yapamadım, gerisinin her türlü hakkından geliyorum artık :)))

oyy oyyy henüz evlenmedim ama şimdiden stres yapıyorum. h.sonları fırsat buldukça, annemi yakaladıkça yemek yapıyorum. dediğin gibi bazen tutuyor, bazen tutmuyor. annem herkes anasının karnında öğrenmiyor kızım, yavaş yavaş olacak diyor ya bakalım. artık pilavı iyice öğrendim mesela.:kk77: umudum var ama yine de strese giriyorum:KK43:

Ya ben belli başlı yemekleri artık yapıyorum.pilav yeşil fasülye nohut falan ama şöyle her el attığım güzel olsun mu istiyorum nedir.mesele geçen lahana sardım ilk defa çok güzel oldu yine yapayım haftasonu dedim uğraştırıcı bi de.berbat birşey oldu.çalışan biri olarak hiç mi el atmasam zaman alıcı yemeklere ki.

ben 2.5 yıllık evliyim bekarlık zamanım da annem de beni pek sokmazdı mutfağa ama hep hevesim vardı evlendim mutfağa bir girdim pir girdim çok şükür kötü yaptığım yemek sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez tü tü tü bana bence gerçekten mutfakta olmayı sevmek çok önemli evlendiğim 1 hafta sonrası haftanın 5 günü aralıksız akşam yemeğine misafir aldım hergün ayrı mönü en az 4 çeşit salata hariç ve çayın yanına ikramlar hariç bi kaç güzel yapınca insanın kendine güveni geliyor ve genelde güzel yemekler çıkıyor ortaya bence sende stres yapma oluruna bırak inşallah senin yemeklerinde çok güzel olur ozaman

ben 2.5 yıllık evliyim bekarlık zamanım da annem de beni pek sokmazdı mutfağa ama hep hevesim vardı evlendim mutfağa bir girdim pir girdim çok şükür kötü yaptığım yemek sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez tü tü tü bana bence gerçekten mutfakta olmayı sevmek çok önemli evlendiğim 1 hafta sonrası haftanın 5 günü aralıksız akşam yemeğine misafir aldım hergün ayrı mönü en az 4 çeşit salata hariç ve çayın yanına ikramlar hariç bi kaç güzel yapınca insanın kendine güveni geliyor ve genelde güzel yemekler çıkıyor ortaya bence sende stres yapma oluruna bırak inşallah senin yemeklerinde çok güzel olur ozaman

Çok hevesim olmadı galiba.bi de işten gelip yemek hazırlamak zor geliriyor insana.ama tabi çocuk olduktan sonra her türlü işin zorluğu solda sıfır kalıyor

Tariflere bakarak değiştirmeden yaparsan sorun yasamassin bence hoşuna gidenleri kaydet ve zamanla sende üzerine birşeyler katarsin

Back
X