Mutfak Dekorasyonu Mutfaklar

Ben beyaz mutfaktan cok hoslaniyorum artik.Bu yüzden gözüm üstten ikincide ve sekizincide kaldi yaaa.Insallah bir dahaki evime böyle mutfak almak istiyorum Allah nasip ederse....

Bir tasarımcı olarak ve bu tip şeylerin çok içinde olarak o kadar çok mutfak çeşidi görüyorum ki anlatamam, gerçeken güzel modeller içlerinde artık ezberlediğim modeller bile var

Ama size tüyo bu aralar parlak modeller gözde ve temizliği hepsinden kolay : )

tşkler bilgilendirdiğin için bende temizliği konusunda hep tereddütteyim.evim bitti ve taşınma aşamasındayım.sizinle birebir görüşmeyi çok isterim.neyse size özel msj atarım ben.belik bana yardımcı olursunuz.

Tabiki :)

elimden geldiğince sizi yönlendirmeye çalışırım yardımcı olabilirsem ne mutlu

off çok güzeller yaa,bayılıyorum şöyle modern,pırıl pırıl mutfaklara..zaten mutfak dediğin geniş olacak,bol dolaplı olacak..şöyle bi rahat rahat,hevesle yemek yapıcan:dance:

çekilin çekilin kızlar ben bordo mutfakta yemek yapcam ayyyy çok güzel ya allahım inş benimde böle hiç farketmez bunlardan hangisi olusa olsun bi mutfağım olsun amin diyelim kızlar

sper bunlar yaw:) bizde muftağı yenilemk istiyoruz şuan açık ahşap trengi dolaplar kalebodur fayanslar pembe bej gibi duvarlar lila renkete kararsızım mutfak çok küçük koyu renk olmaz pembe de iyice boğacak y,ne ahşap düşünüyorum açık ahşap rengi örneklerde var hatta yada bej krem tarzı birenk;* nedersniz varmı bi öneri?

valla mutfa aydınlıksa koyu rengide kaldırır bence koyu renkler daha asil duruyo canım.

ay bu bana yeter harıka yaaa ahhh ahh bıdun bızımde olur boyle guzel evlerımız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…