- Konu Sahibi gxuxlçin06
hanımlar mutfakta şu işi yapmayı hiç sevmem :dilcikar:çok gıcık bir iş:dilcikar:,keşke benim yerimedelikafadulden başkası yapsa dediğiniz iş hangisi???CADIARZUCADIARZU
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ocagı ve aspiratörü temizlemek
makinadan temizleri boşaltmak..valla sırf bu yüzden bir makina daha alasım geliyorrrr
birde yemek yapmak diyebilirimm..nedense çok keyif almıyorum..
aynen canımm hiç haz etmiyorum.hemen de yağlanıveriyorrr zatennnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay ben yalnis anlamisim tatlisim
yemek yapma disinda hic birseyi sevmiyorum
ahh canım benim bir makinem bile yok[inş oluak 1-2 aya kadar]
sen 2.den bahsediyonnn ohhh iiyi valllaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:roflol::roflol::roflol:
aspinin içinin metali varki hemen sararıyo.:çok üzgünüm:
Yemk yapmk çok zevklı geliyor ban a sankı bırı benı ıZlıyo gıbı sanat halıne getıırp kendımle konuşark yemk yaptıgım oluyor :)
bende önce besmele çekerim hep emeklerim güzel olsun diyee.en güzel alışkanlığım bu diyebilirm.besmeleyi çekerim sonrada hoptek söylerimm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt tövbe tövbeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
Yemk yapmk çok zevklı geliyor ban a sankı bırı benı ıZlıyo gıbı sanat halıne getıırp kendımle konuşark yemk yaptıgım oluyor :)