• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfakta kullanılabilecek uyumlu renkler

ednh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
172
0
66
Edirne
kızlar fikirlerinize ihtiyacım varr :16:
çeyiz için alışverişe başlıyorum ama mutfakta ne renk kullanayım karar veremedim.
küçük ev aletlerimle uyumlu olmasını istiyorum hemde renkli olmasını istiyorum
ama benim gördüğüm sadece değişik olarak kırmızı ev aletleri var.
başka farklı renk ev aletleri hangi markalarda var biliyor musunuzz??

birde siz ne renkleri kombine ettiniz mutfak eşyalarınızda

kırmızı beyaz siyah düşünüyorum küçük ev aletleri için ama başka renk neler olabilir acabaa:16:

canım yine sen bilirsin ama mesela benim mutfak elektronik esylarım dügüne 2 ay kala alınacak ve ben mutfagımı canlı sarı ve su yesili yapıcam esyalarıda ona göre alcm

canım yine sen bilirsin ama mesela benim mutfak elektronik esylarım dügüne 2 ay kala alınacak ve ben mutfagımı canlı sarı ve su yesili yapıcam esyalarıda ona göre alcm

ne renk elektronik eşya almayı düşünüyorsun canım
bende elektronik eşya almaya şimdiden niyetlenmiyorum ama kahvaltı takımı falan düşünüyorum
bide günlük yemek takımımı onun için bi renk belirlemek istiyorum
her rengi olmayan birtek şey elektronikler olduğu için onlarada uydurmak istiyorum:17:

valla pıyasada yoksa nerden temın edeceksınız kı farklı renklerı... suan sadece beyaz ınox bazıurunlerde lıla fıstık yesılı ve kırmızı var..onlarında hepsını cıkarmıyolar zaten ..cayçıda lila,bilendır setınde fıstık yesılı var... kırmızıda sadece narencıye ve tort makınesınde var..her halukarda evı tek renk yapmak ıstegınız varsa beyaz yada ınox alıcaksınız.alternatıf yok cunku..yada rengarenk bır mutfak olucak.

valla pıyasada yoksa nerden temın edeceksınız kı farklı renklerı... suan sadece beyaz ınox bazıurunlerde lıla fıstık yesılı ve kırmızı var..onlarında hepsını cıkarmıyolar zaten ..cayçıda lila,bilendır setınde fıstık yesılı var... kırmızıda sadece narencıye ve tort makınesınde var..her halukarda evı tek renk yapmak ıstegınız varsa beyaz yada ınox alıcaksınız.alternatıf yok cunku..yada rengarenk bır mutfak olucak.

yaa bende araştırdım bulamadım ama belki bilen birileri vardır diye düşündüm:17:
çok yeni şey öğreniyorum çünkü burda ben belki dedim şansıma belki vardır da ben kaçırmıışımdır
aslında korkmazda var mor ama moruda ben pek seevmiyorum.
bakalım belki gören arkadaşlar çıkar diye umut ediyorum:17:

elektroik ev aletlerinde açık mavi ya da lacivert tonu da var bunları kombine edebilirsin ama her üründe bulunmuyor malesef tost makinesi ve frtöz de mavi görmedim sanırım.Şöyle bir şey yapabilirsin belki elektronik eşyaları beyaz inox yapıp diğer plastik ürünlerde yada porselenlerde bir renk seçebilirsin öyle de hoş durur diye düşünüyorum.ama elektronik ve eşyalarda hep aynı olsun dersen beyaz siyah inox veya krmızı seçmelisin

ne renk elektronik eşya almayı düşünüyorsun canım
bende elektronik eşya almaya şimdiden niyetlenmiyorum ama kahvaltı takımı falan düşünüyorum
bide günlük yemek takımımı onun için bi renk belirlemek istiyorum
her rengi olmayan birtek şey elektronikler olduğu için onlarada uydurmak istiyorum:17:

yesilin mutfak aletlerini gördüm canım burda var onun için bende bunda karar verdim ama türkiyede'de vardır tabi neden olmasn biraz magazalarda arastırsan bulabilirsin :34: hatta benim istanbulda bi arkadasım mutfagını yesil yapmıstı su ısıtıcısına kadar

canım ben mutfagımıda mutfak dolaplarımıda mor beyaz yaptırıyorum mutfak esyalarıma gelınce fırın ocak davlumbaz gıbı buyuklerı beyaz ınox alıcam ama kucuk ev aletlerınden tost makınası caycı sarjlı supurge vs tarzı seylerı mor lıla yada beyaz alıyorum. ıvır zıvırlarıda fuşya mor lıla beyaz toz pembe tonlarında secmeye dıkkat edıyorum

canım ben mutfagımıda mutfak dolaplarımıda mor beyaz yaptırıyorum mutfak esyalarıma gelınce fırın ocak davlumbaz gıbı buyuklerı beyaz ınox alıcam ama kucuk ev aletlerınden tost makınası caycı sarjlı supurge vs tarzı seylerı mor lıla yada beyaz alıyorum. ıvır zıvırlarıda fuşya mor lıla beyaz toz pembe tonlarında secmeye dıkkat edıyorum

bende o tonlarda birşeyler düşünüyrum aslında canım böyle pembeli lilalı morlu.bilmiyorm nede ama bende takıntı oldu bu illa renkli mutfak aleti istiyorum:17:

daha var evlenmeme belki o zamana kadar ıkar diye umut ediyorum:16:

bende o tonlarda birşeyler düşünüyrum aslında canım böyle pembeli lilalı morlu.bilmiyorm nede ama bende takıntı oldu bu illa renkli mutfak aleti istiyorum:17:

daha var evlenmeme belki o zamana kadar ıkar diye umut ediyorum:16:

benımde kafamda hıc renk yoktu mutfak dolaplarım ıcın bakmaya gıttık o mor ve beyazın uyumunu gorunce kendımden gectım :))) sonra basladım mutfak esyalarını o tonlarda almaya. belkı zamanla daha moda renkler cıkar onlara yonelırsın sende.cunku bana 2 sene once sorsalar aklımın ucundan bıle gecmezdı mor bı mutfak :1:

kızlar fikirlerinize ihtiyacım varr :16:
çeyiz için alışverişe başlıyorum ama mutfakta ne renk kullanayım karar veremedim.
küçük ev aletlerimle uyumlu olmasını istiyorum hemde renkli olmasını istiyorum
ama benim gördüğüm sadece değişik olarak kırmızı ev aletleri var.
başka farklı renk ev aletleri hangi markalarda var biliyor musunuzz??

birde siz ne renkleri kombine ettiniz mutfak eşyalarınızda

kırmızı beyaz siyah düşünüyorum küçük ev aletleri için ama başka renk neler olabilir acabaa:16:
Nerede oturuyorsun bilmiyorum, ben Almanya´dayim (simdilik ) burda Russell Hobbs diye bir marka var onun Purple Passion adli ürünlerinden aldim, su isiticisi, tost makinesi ve kahve makinesi mor renkte olanlar, ayni modelin turuncu, yesil ve cambeyaz olanlari da var..Buraya ekleyemiyorum msj sayimi doldurmadigim icin:59: Ama google´den aratirsaniz hemen bulursunuz..Ayrica bu modeller istanbulda da satiliyormus..

$KARACA K.webp$153_02_03_2103.webp$6551_H_L.webp$MOR.webp$9641Y_L1.webp$Arzum-Cayci-Cay-Robotu__32558562_0.webp$imagesCA3YOR7N.webp$imagesCADKL9DG.webpbenım mutfagımın esyalar mor ve pembe kahvaltı takımlarım pembe beyaz kasıklarıda var zaten blandırm ve caycım mor(lıla)havlularımın cogu mor perdemıde oyle yapmayı dusunuyorum :)
asagıda eklıyorum canlı renklar olsun ıstedımde :):66:

mor tencere takımın hangi markanın beyendim rengini çok bende bu renkler yapmayı düşünüyorumda

mor tencere takımın hangi markanın beyendim rengini çok bende bu renkler yapmayı düşünüyorumda

canm ne soylesem yalan olur ısmı berfmıydı yoksa karacamıydı tam hatırlamıyrm epeeyy oldu alalı ama ısmı bılındık bıyerden almadım tencerecıden aldım ama cok guzeller cok canlı rengı:)

benim aldığım küçük ev aletlerimin hepsi turuncu beyaz onları görünce keyif buluyorum kim bilir mutfakta nasıl duracaklar

Back
X